05 / 05 / 2024

göbeklitepe turizm

göbeklitepe turizm

Şanlıurfa'da yer alan Göbeklitepe'nin turizme kazandırılması için çalışmalara başlandı...

Şanlıurfa Göbeklitepe ziyarete mi kapatılıyor?

Kültür Ve Turizm Bakanlığı tarafından Şanlıurfa Göbeklitepe, çatı örtüsü yapımı ve canlandırma merkezi projelerinin hayata geçirilebilmesi için 13 Haziran-31 Aralık arasında ziyarete kapatılacağı söylendi.

Burhan Yapı İnşaat Gıda Turizm Tekstil Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burhan Yapı İnşaat Gıda Turizm Tekstil Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İzzet Babir tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Kartal, Gümüşpınar Mahallesi, Yalı Sokak'ta kuruldu.

United Company Emlak İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Company Emlak İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeyad Ahmed Hashem Saeed tarafından 20 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Başakşehir, Bahçeşehir 2.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

İlse Petrol ve Petrol Ürünleri İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İlse Petrol ve Petrol Ürünleri İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İlter İlse Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 25 Nisan'da Şişli, Teşvikiye Mahallesi'nde kuruldu.

Alioğlu SY İnşaat Emlak Veterinerlik Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alioğlu SY İnşaat Emlak Veterinerlik Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Salih Ateş tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Esenyurt, Atatürk Mahallesi, 596 Sokak'ta kuruldu.

Emaar Gayrimenkul Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emaar Gayrimenkul Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Kaya ve Salem Mejallı S M Al-Mejalı ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Keler İskele İnşaat Gıda Turizm Taşıma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keler İskele İnşaat Gıda Turizm Taşıma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nizam Keler ve Tevfik Keler ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Kağıthane, Çağlayan Mahallesi'nde kuruldu.

Lansman İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lasman İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdal Yücel tarafından 400 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Pendik, Yenişehir Mahallesi, Cumhuriyet Bulvarı'nda kuruldu.

Ali Galip Yapı Malzemeleri ve İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ali Galip Yapı Malzemeleri ve İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Tamer Çakır Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Tuzla, Postane Mahallesi'nde kuruldu.

Budanlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Budanlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berkay Uslu ve Süleyman Uslu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 30 Mart'ta Kartal, Hürriyet Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi'nde kuruldu.

ŞMG Mühendislik Nakliyat Elektrik Tekstil ve Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ŞMG Mühendislik Nakliyat Elektrik Tekstil ve Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muharrem Güler, Hasan Mihyaz ve Huriye Şeker ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Aks Ert Mimarlık İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Lojistik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Ert Mimarlık İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Lojistik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi, Hülya Akıncı ve Hüseyin Şişman ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Esenyurt, Üçevler Mahallesi'nde kuruldu.

Çağrı İskele İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağrı İskele İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Alameşe tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Maltepe, Bağlar Başı Mahallesi, Refah Sokak'ta kuruldu.

göbeklitepe turizm Haberi

göbeklitepe turizm
11 bin 600 yıllık tarihe sahip Göbeklitepe, Şanlıurfa Örencik Köyü'nde yer alıyor. 1996 yılında Alman Arkeolojsi Enstitüsü tarafından yapılan kazılarda bulunan Göbeklitepe'nin turizme kazandırılması için Turizm Bakanlığı çalışmalara...