27 / 04 / 2024

Göcek ihale

Göcek ihale

29 yıllığına kiralamak için ihaleye çıkarılan Göcek’teki dört koydan Göbün ve Küçük Sarsala Koyu’nun ihalesi dün tamamlandı. Bedri Rahmi Koyu içinse yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

Göcek iki koyun işletim ihalesini Hüseyin Gülen kazandı!

Tartışmalara neden olan Göcek’in ihaleye çıkartılan dört koyundan ikisini Hüseyin Gülen adlı işletmeci aldı. Gülen iki koy için toplam 2 milyon 150 bin lira ödeyecek. Çevreciler dava açmaya hazırlanıyor.

Göcek Koyları ihale ile kiralanacak!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Muğla'da "Göcek koyları" diye bilinen Bedri Rahmi, Akbük, Göbün ve Küçük Sarsala koylarını ihaleyle kiralayacak. Kiralamayla birlikte doğal güzelliğiyle ünlü koylar, tesisler için yapılaşmaya açılacak.

Green Go Göcek satışta! Tapu hemen teslim yeni proje!

D Grup tarafından Muğla Göcek'te hayata geçen Green Go Göcek projesi satışa çıktı. Projede 45 adet bağımsız bölüm bulunuyor. İşte fiyat listesi...

Nidapark Göcek fiyat listesi 2022 Eylül!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Nidapark Göcek projesindeki konutların fiyatları merak ediliyor. İşte Nidapark Göcek fiyat listesi 2022 Eylül!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek'in İlk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı!

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen liderlerinden Tahincioğlu, Göcek’in ilk markalı lüks konut projesi Nidapark Göcek’in satışına başlıyor.

Nidapark Göcek satışta! Marina ve koyların yakınında 32 özel villa!

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Göcek projesinde satışlar başladı. Projede 32 adet müstakil villa yer alıyor. İşte Nidapark Göcek detayları...

Nidapark Göcek ön satışta! Yeni proje!

Tahincioğlu Holding'in Nidapark Göcek projesi ön satışa çıktı. Projede 32 adet müstakil villaya yer veriliyor.

Nidapark Göcek nerede? Nidapark Göcek fiyat listesi!

Nidapark Göcek nerede sorusunun yanıtı ve Nidapark Göcek fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Tahincioğlu Holding imzası taşıyan projede 32 müstakil villa bulunuyor...

Nidapark Göcek ön talep topluyor! Göcek'in ilk markalı lüks konut projesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Tahincioğlu Holding, Göcek projesi için ön talep dönemini başlattı. Nidapark Göcek adıyla yükselecek projede 32 adet müstakil villa yer alıyor.

Göcek’i denizden ayıracak olan imar planını mahkeme iptal etti!

Muğla Fethiye ilçesinin turizm merkezlerinden biri olan Göcek sahil şeridine yapılacak marina mahkeme tarafından iptal edildi. Fakat bu iptal kararına rağmen inşaatın durmaması gibi marinaya da ruhsat verildi. 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi fiyat! 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek fiyat bilgisi ve proje detayları...

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek projesi geliyor! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul, yeni proje yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek'e yeni proje geliyor.

Göcek Yatırım Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Göcek Yatırım Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atila Çağlar tarafından kuruldu.

Muğla Göcek'te SİT alanında yapılan inşaata tepki!

Göcek Turizm ve Kültür Derneği, Göcek'te, doğal güzelliğini hâlâ koruyabilmiş koyların rant peşindeki şirketler tarafından işgal edildiğini belirtti.

Göcek ihale Haberi

Göcek ihale

Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın mesire yeri olarak 29 yıllığına kiralamak üzere ihaleye çıkardığı Muğla Göcek’teki dört koydan Bedri Rahmi (Taşyaka) ve Akbük’ün ardından Göbün ve Küçük Sarsala Koyunun da ihalesi tamamlandı. Bu iki koya 3.6 milyon lira teklif edilirken, Bedri Rahmi Koyu ihalesi için mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi.


DİĞERLERİ DE SIRADA


Önceki gün Muğla Göcek’te ihalesi yapılan Taşyaka (Bedri Rahmi Koyu) için Muğla 2. İdare Mahkemesi dün jet hızıyla yürütmeyi durdurma kararı aldı. Muğla Belediyesi avukatı Rabia Uçar Balaban, “İhale günü açtığımız davada dün mahkeme, yürütmeyi durdurma kararı verdi. Karar karşı tarafa da tebliğ edilecek. Tüm işlemler durmuş olacak. Diğer üç koy için de aynı davayı açtık ancak henüz bir sonuç gelmedi” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün de...