12 / 05 / 2024

Göcek Tüneli geçiş

Göcek Tüneli geçiş

Muğla'nın ilçeleri Fethiye ile Dalaman'ı birbirine bağlayan 950 metrelik Göcek Tüneli geçiş ücretlerine 50 kuruş ile 3 lira arasında zam yapıldı.

Göcek Tüneli'nden geçişler Mayıs'ta başlıyor!

Türkiye'nin en pahalı tünelinin hemen yanına yapılan tünelden geçişler Mayıs'ta başlayacak. Vatandaşlar, paralı ve pahalı olmasından dolayı "Deli Dumrul Tüneli" diye nitelendirdiği mevcut tünelden geçmek mecburiyetinde kalmayacak.

Türkiye'de işsizlik oranı, son 10 senenin en düşük seviyesini gördü!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre Türkiye'de işsizlik oranı, 2023 yılında bir önceki seneye göre 1 puan azalış gösterdi ve yüzde 9,4'e geriledi. Böylece de işsizlik rakamlarında son 10 yılın en düşük seviyesi görülmüş oldu.

TÜİK açıkladı: Türkiye'de işsizlik oranı yüzde 9,1'e çıktı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan rakamlara göre Türkiye'de işsizlik oranı, Ocak ayında bir önceki aya göre 0,2 puan artış göstererek yüzde 9,1 şeklinde oldu. Açıklanan rakamlara göre bu dönemde işsiz sayısı 3 milyon 214 bin kişi şeklinde belirlendi.

Tarihi rekor! Avrasya Tüneli'nden 7 yılda 123 milyon geçiş yapıldı!

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada Avrasya Tüneli'nden 7 yılda toplam 123 milyon geçiş yapıldığı belirtildi. 

Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine zam geldi: Bugün itibarıyla tek yön için otomobiller 80 TL, minibüsler 120 TL ödeyecek!

Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine de zam geldi. Yeni geçiş ücretleri bir bir açıklandı. İşte o rakamlar...

Türkiye'de işsizlik oranı yüzde 9,2'ye geriledi! Ocak 2014'ten bu yana en düşük oran!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'de işsizlik oranı, Ağustos yaında bir önceki aya göre 0,2 puan azalış gösterdi ve yüzde 9,2'ye geriledi. Söz konusu bu oran, 2014 yılının Ocak ayından bu yana en düşük işsizlik oranı şeklinde kayıtlara geçti.

Green Go Göcek satışta! Tapu hemen teslim yeni proje!

D Grup tarafından Muğla Göcek'te hayata geçen Green Go Göcek projesi satışa çıktı. Projede 45 adet bağımsız bölüm bulunuyor. İşte fiyat listesi...

Avrasya Tüneli’nde tarihi rekor kırıldı. Tünelden az önce kaçıncı aracın geçtiği belli oldu!

Bundan 6 yıl önce açılan ve İstanbul’un Avrupa ile Anadolu yakasını deniz altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli ile ilgili tarihi bir an yaşandı. Bugün geçiş yaparken durdurulan bir araçla kutlama yapılarak büyük bir rekora imza atıldığı ortaya çıktı.

Az önce duyuruldu! Türkiye’deki işsiz sayısı kaç kişi oldu?

Kasım ayına ait işsizlik verileri açıklandı. TÜİK, kasım ayına ilişkin işsizlik verilerini duyurdu. Peki buna göre Türkiye’de işsizlik kasım ayında ne kadar oldu?

Avrasya Tüneli rekor kırdı! İşte günlük geçiş sayısı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 9 Kasım Çarşamba günü Avrasya Tüneli'nden 71 bin 110 aracın geçtiğini ve bunun yeni bir rekor olduğunu açıkladı.

ZIP ile Avrasya Tüneli’nden geçenler Trendyol cüzdan hediye çeki kazanıyor

Geçiş zamanı ve geçiş sıklığınıza göre kişiye özel indirimler, kampanyalar, çekilişler ve eğlenceli oyunlar sunan ödül programı ZIP ile Avrasya Tüneli’nden geçişleriniz hediyelere dönüşsün. Hemen Avrasya Tüneli’nin mobil uygulamasını indirin.

Otoyollarda kaçak geçiş ödemelerinde süre değişti! 4 kat cezası var!

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün işlettiği otoyol ve karayollarındaki kaçak geçişlere ilişkin yeni düzenleme geldi! Resmi Gazete'de yayılmanan karara göre, kaçak geçişler için verilen ödeme süresi değişti! İşte detaylar...

Bolu Dağı Tüneli İstanbul güzergahı değişti! Bu tarihlerde kullanacaksanız dikkat edin

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. Bu kapsamdaki çalışmalar nedeniyle Bolu Dağı Tüneli İstanbul güzergahı değişti.

Honaz Tüneli inşaatında bulundu! Güzergah değiştirildi!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde inşaatına devam edilen Honaz Tüneli'nin bağlantı yolu güzergahında 2 bin yıllık yerleşim yeri bulundu. Projenin güzergahı değiştirildi.

Göcek Tüneli geçiş Haberi

Göcek Tüneli geçiş

Muğla'nın ilçeleri Fethiye ile Dalaman'ı birbirine bağlayan 950 metrelik Göcek Tüneli geçiş ücretlerine 50 kuruş ile 3 lira arasında zam yapıldı. Tinsa İnşaat ve Sanayi Limited Şirketi tarafından 25 yıllığına yapişlet-devret modeliyle 13 milyon dolar harcanarak yapılan Göcek Tüneli, 2006 yılında dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldı. Ülke genelinde otoyol ve köprü geçiş ücretlerine yapıJan zamdan Göcek Tüneli de nasibini aldı. 950 metrelik tünelden tek geçiş için alınacak ücretler yeniden belirlendi. Buna göre; geçiş ücretleri birinci sınıf araçlar (otomobil) için 3.5 liradan 4.5 liraya, ikinci sınıf araçlar için (kamyonet) 4.5 liradan 6 liraya, üçüncü sınıf araçlar (dingilli kamyon) için 7 liradan 9 liraya, dördüncü sınıf araçlar (TIR) için 10 liradan 13 liraya, motosikletler için ise 1.5 liradan...