28 / 04 / 2024

Göçmen Konutları ne olacak

Göçmen Konutları ne olacak

Başakşehir’de Göçmen Konutları'nda bulunan tek yeşil alan olan parkı yıkıp yerine İmam Hatip Kız Meslek Lisesi yapılmasına karşı mahalle sakinlerinin günlerdir polis saldırılarına karşı verdiği mücadeleye rağmen parkta yıkıma başlandı.

Tan Urla konut fiyatları güncellendi! Tan Urla konutları ne kadar?  

İzmir Urla'da inşa edilen ve Tanyer Yapı imzası taşıyan Tan Urla konutlarının fiyatı güncellendi. Peki, Tan Urla konutları ne kadar, kaç TL? İşte Mayıs ayı güncel fiyat listesi...

Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Bulgaristan’dan zorunlu göçe tabi tutulan soydaşlar için 1989 yılında TOKİ  tarafından inşa edilen Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Konutları' tanıtıldı!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, 17 Ağustos'un yıl dönümünde Türkiye'nin ilk "Akıllı ve Güvenli Konutları"nı tanıttı. Esenler'de kentsel dönüşüm gerçeği gözler önüne serildi.

Başakşehir Deprem ve Göçmen Konutları Bölgesi imar planı değişikliği askıda!

Başakşehir Başak Mahallesi Deprem ve Göçmen Konutları Bölgesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı..

Göçmen Konutları rezerv alanı ilan edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Başakşehir’deki deprem ve göçmen konutlarının olduğu bölgeyi 'rezerv yapı alanı' yani yeni yerleşim alanı ilan ederek imar planlarını değiştirdi..

Başakşehir Deprem ve Göçmen Konutları Bölgesine ilişkin imar planı askıda!

Başakşehir Başak Mahallesi Deprem ve Göçmen Konutları Bölgesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı..

Başakkent Gölet Konutları fiyat listesi!

KİPTAŞ tarafında hayata geçirilen Başakkent Gölet projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Peki toplam 894 daireden oluşan projede daire fiyatları ne kadar? İşte Başakkent Gölet Konutları fiyat listesi...

Başakkent Gölet Konutları fiyat tablosu!

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçirilen Başakkent Gölet projesinde satışlar devam ediyor. Peki projede fiyatlar ne kadardan başlıyor? İşte Başakkent Gölet Konutları fiyat tablosu...

Sinpaş Gökorman Konutları teslim tarihi!

Gökorman Evleri projesi İstanbul Ümraniye'de 1+0'dan 4+1'e kadar konut alternatifleriyle hayata geçirildi. Sinpaş Gökorman Konutları teslim tarihi ne zaman?

Tempoint Konutları ne zaman teslim?

Tem Point projesi İstanbul Anadolu Yakası Sultangazi'de Gül Proje ve Nata Holding tarafından hayata geçirildi. Tempoint Konutları ne zaman teslim?

Sultanbeyli Gölbahçe Konutları ne zaman teslim?

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Gölbahçe projesinde konut fiyatları minimum 594 bin TL'den başlıyor. Peki Sultanbeyli Gölbahçe Konutları ne zaman teslim?

Göl Plus Konutları ne zaman teslim?

Göl Plus projesi İstanbul Küçükçekmece'de Invest İnşaat, 24 Gayrimenkul ve Urke İnşaat ortaklığı ile hayata geçirildi. Peki Göl Plus Konutları ne zaman teslim?

Emlak Esenler Konutları ne zaman teslim?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle yükselen projede daireler 1+1 'den 4+1' e kadar farklılık göstererek tasarlandı. Peki Emlak Esenler Konutları ne zaman teslim?

Göçmen Konutları ne olacak Haberi

Göçmen Konutları ne olacak

Başakşehir’de Göçmen Konutları'nda bulunan tek yeşil alan olan parkı yıkıp yerine İmam Hatip Kız Meslek Lisesi yapılmasına karşı mahalle sakinlerinin günlerdir polis saldırılarına karşı verdiği mücadeleye rağmen parkta yıkıma başlandı. Mahalle sakinlerinin ‘nefes alabileceğimiz son yer’ dediği parkta bulunan oyun alanları ve çardaklar yıkıldı.


Göçmen Konutları Sakinleri sosyal paylaşım sitesi Facebook hesaplarından “Hukuksuz bir şekilde süren inşaat alanına kepçeler geldi! Tüm komşularımızı parklarına sahip çıkmak için aşağıya bekliyoruz” çağrısı yapıldı.



Geçen hafta kazıların başlamasının ardından mahallede yurttaşlar park çevresinde toplanarak inşaat çalışmalarına engel olmuştu.


Firmanın inşaata başlamak için herhangi bir yasal izne sahip olmamasına rağmen, mahalleye sevk edilen polis, parkları için direnen yurttaşlara saldırmıştı.


Ardından da park saç levhalarla çevrelenmişti. Polis saldırılarının ardından İstanbul Kent Savunması ve Mimarlar Odası ÇED Danışma Kurulu Sekreteri Mücella...