08 / 05 / 2024

Gohula İnşaat Züccaciye Elektrik Tekstil Temizlik Ticaret Limited Şirketi iletişim

Gohula İnşaat Züccaciye Elektrik Tekstil Temizlik Ticaret Limited Şirketi iletişim

Gohula İnşaat Züccaciye Elektrik Tekstil Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Erturan tarafından kuruldu.

İnşaat sektörünün gözü demir fiyatlarında! İstanbul, Ankara, İzmir ve Payas güncel inşaat demir fiyatları belli oldu! 

İnşaat sektöründeki malzeme fiyatlarına yönelik Ticaret Bakanlığı'nın çalışmaları devam ediyor. Bakanlık fahiş fiyatların önüne geçebilmek için yaptırım uygulamaya başladı. İnşaat sektörünün gözü şimdi de demir fiyatlarında. Demir fiyatlarına zam geldi mi?

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Sökmenci ve Ünal Sökmenci ortaklığında kuruldu.

Gamlı İnşaat Otomotiv Kimya Reklam Züccaciye Plastik Limited Şirketi kuruldu!

Gamlı İnşaat Otomotiv Kimya Reklam Züccaciye Plastik Limited Şirketi Pendik'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Celal Kaymakcı tarafından kuruldu.

Yeni Evim kampanyası hem inşaat firmalarının hem de vatandaşların yüzünü güldürdü! Fiyatlar ne olacak? 

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, orta gelirliye yönelik yeni konut finansman modeliyle hayata geçirilen "Yeni Evim" kampanyasının hem inşaat firmalarının hem de vatandaşın yüzünü güldürdüğünü, iki tarafa da olumlu yansıyacağını belirtti. Peki ev fiyatları düşecek mi? İşte ayrıntılar...

Varsan İnşaat Hafriyat Tekstil Reklam Züccaciye Kozmetik Gıda Peyzaj Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Varsan İnşaat Hafriyat Tekstil Reklam Züccaciye Kozmetik Gıda Peyzaj Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İzoğlu tarafından kuruldu. 

İnşaat sektörünün gözü Türkiye Ekonomi Modeli'nde!

İnşaat sektörünün gözü Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati tarafından yarın açıklanacak olan Türkiye Ekonomi Modeli'nde...

Galvano Lider Kimya Elektrik Elektronik İnşaat Dayanıklı Tüketim Züccaciye Malz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Galvano Lider Kimya Elektrik Elektronik İnşaat Dayanıklı Tüketim Züccaciye Malz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Ali Güz tarafından kuruldu. 

Soyaklar İnşaat Yapı Malzemeleri Polyester Kimya Züccaciye Hediyelik Eşya Reklam Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Soyaklar İnşaat Yapı Malzemeleri Polyester Kimya Züccaciye Hediyelik Eşya Reklam Taşımacılık Limited Şirketi Sancaktepe’de  620 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aksoy tarafından kuruldu.

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Akyüz tarafından kuruldu.

Özreis Grup İnşaat Metal Oto Züccaciye Medikal Tekstil Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özreis Grup İnşaat Metal Oto Züccaciye Medikal Tekstil Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Demir tarafından kuruldu.

Gohula İnşaat Züccaciye Elektrik Tekstil Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gohula İnşaat Züccaciye Elektrik Tekstil Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Erturan tarafından kuruldu.

Macron İnşaat Elektrik Elektronik Züccaciye Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macron İnşaat Elektrik Elektronik Züccaciye Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Osman Kazancı tarafından kuruldu.

İnşaatçının gözü yurt içi talepte!

İnşaat malzemesi sanayicileri, bu sene sektörün yüzde 1-2 oranında büyümesini bekliyor. Büyümenin temel belirleyicisi olarak da yurt içi talep görülürken, ihracatın ise 23 milyar dolara ulaşması bekleniyor.

Gohula İnşaat Züccaciye Elektrik Tekstil Temizlik Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Gohula İnşaat Züccaciye Elektrik Tekstil Temizlik Ticaret Limited Şirketi iletişim

Gohula İnşaat Züccaciye Elektrik Tekstil Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Erturan tarafından kuruldu.

Gohula İnşaat Züccaciye Elektrik Tekstil Temizlik Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT 1-Çimento, alçı, harç, kireç, mozaik vb. inşaat malzemeleri toptan ticareti. 2-Ağaç, inşaat malzemesi ve sıhhi teçhizat toptan ticareti. 3-Tuğla, kiremit, briket, kaldırım taşı vb. inşaat malzemeleri toptan ticareti. ZÜCCACİYE 1- Elektrikli ev aletleri toptan ticareti. 2- Porselen ve cam eşya ile temizlik maddelerinin toptan ticareti. 3- Parfüm ve kozmetik ürünlerinin toptan ticareti. ELEKTRİK 1- Elektrikli ev aletleri toptan ticareti. 2 - Elektrik malzemeleri toptan ticareti kablo, sigorta, duy, fiş, priz, ampul, elektrik anahtarı, devre kesici, şalter, röle, pil, batarya, vb - evlerde kullanım amaçlı. 3-Bina ve bina dışı...