18 / 05 / 2024

gökçeadadaki Masi Otel yıkım kararı

gökçeadadaki Masi Otel yıkım kararı

Çanakkale ’ye bağlı Gökçeada’da eski Bademli köyünde mahkeme kararıyla SİT alanına yapıldığı belirlenen Masi Otel’e yargıdan sonra bir darbe de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan geldi.

Gökçeada'daki Masi Otel'e yıkım kararı!

Gökçeada ilçesi eski Bademli köyünde yapılan Masi Otel, sit alanı sınırları içerisinde olduğunu ve arazinin kullanım özelliğinin bozulması sebebiyle dava üzerine dava açıldı. Dava sonucunda otel için yıkım kararı çıktı

Eğirdir Gölü plajında otel inşaatı başladı!

Türkiye’nin ikinci en büyük tatlı su gölü olan Eğirdir Gölü plajında otel yapımına başlandı. Yaşam savunucusu ve akademisyen Kesici, “Peri bacalarındaki otel inşaatı nasıl durdurulduysa, bu inşaat da hemen durdurulmalı” diye konuştu.

Gökçeada'daki otel yeniden satışa çıktı!

Gökçeada Belediye Başkanlığı, Fatih Mahallesi'nde bulunan otel binası ve lokanta işyeri ile 3 adet işyerini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 2 milyon 717 bin TL olarak belirlendi.

Gökçeada'daki 5 gayrimenkulün ihalesi 9 Mart'a ertelendi!

Gökçeada Belediye Başkanlığı, Fatih Mahallesi'nde bulunan Otel Binası ve Lokanta ve 3 işyerini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 2 milyon 717 bin TL olarak belirlendi.

Gökçeada Masi Otel yıkılacak!

Danıştay 14. Dairesince sit alanında kaldığı onaylanan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı uzmanlarınca da yıkılması yönünde karar verilen Masi otel için son göründü. Otel Gökçeada eski Bademli köyünde bulunuyordu.

Gökçeada'da 2.7 milyon TL'ye satılık otel ve 4 işyeri!

Gökçeada Belediye Başkanlığı, Fatih Mahallesi'nde bulunan otel binası ve lokanta işyeri ile 3 adet işyerini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 2 milyon 717 bin TL olarak belirlendi.

Antalya Serik'teki otel inşasında göçük meydana geldi!

Antalya'nın Serik ilçesi Belek Mahallesi'nde bir otelin inşaatında beton dökümü yapıldığı esnada ikinci katta göçük meydana geldi.

Gökçeada'da 2.6 milyon TL'ye satılık otel!

Gökçeada Belediye Başkanlığı tarafından Fatih Mahallesi Atatürk Caddesi'nde bulunan Gökçeada Belediyesi'nin oteli 2 milyon 665 bin TL'ye 29 Nisan 2015 tarihinde ihale edilecek.

Burdur Susamlık Tepesi'ne otel yapımı İmar Komisyonu'nda!

Denetim Kurulu Raporu ve 2014 yılı Faaliyet Raporu'nun okunup oylandığı toplantıda, Susamlık Tepesi'ne otel yapılması için imar değişikliği, yeni kurulan İmar Komisyonu'na gönderildi.

Gökçeada Belediyesi'nden 2.6 milyon TL'ye satılık otel!

Gökçeada Belediye Başkanlığı tarafından Fatih Mahallesi Atatürk Caddesi'nde bulunan Gökçeada Belediyesi'nin otelinin satışı kapalı arttırma teklif usulü ile 2 milyon 665 bin TL'ye ihale edilecek.

Gökçe Meriçten: İstanbul'da yeni projeler için arazi alımları tamam!

FERKO İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, 2014’te Ferko Signature ve Ilgaz Mountain Otel projelerine başlayan Ferko’nun, bu dönemde aynı zamanda yeni projeler için arazi alımları da gerçekleştiriyor.

Gökçeada'daki yasadışı Masi otel yasal oldu!

Gökçeada’da yasadışı yapılan 7 mahkeme kaybeden ve Gökçeada halkının 'ucube otel' diye adlandırdığı Masi Otel de yeni planda turizm merkezine alınmış. Sit alanında yapıldığı ve üzerinde yıkım kararı olan otel yeni planla kurtarılmış oldu.

Bodrum Kumbahçe'de bir otel inşaatında göçük meydana geldi!

Bodrum’un Kumbahçe Mahallesi'nde bir otelin inşaat çalışmaları sırasında meydana gelen göçük sonrası 2 ev hasar gördü. Bir evin yan duvarı tamamen yıkılırken, bir evin ise duvarlarında çatlak oluştu...

gökçeadadaki Masi Otel yıkım kararı Haberi

gökçeadadaki Masi Otel yıkım kararı

Çanakkale’ye bağlı Gökçeada’da eski Bademli köyünde mahkeme kararıyla SİT alanına yapıldığı belirlenen Masi Otel’e yargıdan sonra bir darbe de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan geldi.


Bakanlıkça hazırlanan 15 Kasım tarihli raporda 3194 sayılı İmar Yasası’na aykırılıklar tespit edildiği belirtilerek yıkım kararı istendi. İçişleri Bakanlığı da Gökçeada Belediyesi ve meclis üyeleri hakkında inceleme...