28 / 04 / 2024

gökçelen barajı nerede

gökçelen barajı nerede

AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, "Antalya'mız turizmin başkentidir ama Gazipaşa'yı da havaalanıyla, yat limanlarıyla, yollarla, otobanlarla Avrupa'ya açılan yeni bir kapı yapıyoruz." dedi...

Tüm ülkede barajlar alarm veriyor! Bolu'da Gölköy Baraj Gölü'nde su seviyesi yüzde 53'e düştü

Bolu'da kente içme suyu temini ve tarım alanlarının sulanmasında kullanılan Gölköy Baraj Gölü'ndeki su oranı kuraklık nedeni ile azaldı. Yapılan ölçümlerde, Gölköy Baraj Gölü'nde su seviye oranı yüzde 53'e kadar düştü. İşte haberin ayrıntılar...

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede? KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon!

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 505 adet konut ve 20 adet ticari alan yer alıyor.

Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusu tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız, Erzurum'da inşa edilen Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusunun tamamlandığını bildirdi.

Antalya Küçük Aksu Barajı'nın inşaatı meclis gündeminde!

Antalya'nın Serik ilçesinde yer alan Küçük Aksu Baraj inşaatının uzun süredir tamamlanmamasının nedenleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Manisa Kılavuzlar Barajı'nın yüzde 40'ı tamamlandı!

DSİ 2. Bölge Müdürlüğü, Manisa Demirci'de 6 baraj ve 4 gölet inşaatını aynı anda sürdürürken, Kılavuzlar Barajı'nın inşaatının yüzde 40'ını tamamladı

Güniz Çelen kimdir?

CRE tarafından verilen en prestijli ödül olan 2017 James D. Landauer/John R. White ödülüne layık görülen Güniz Çelen kimdir? Güniz Çelen, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Güniz Çelen'e en prestijli gayrimenkul ödülü!

Davetle üye kabul eden meslek örgütü The Counselors of Real Estate (CRE) tarafından verilen en prestijli ödül olan James D. Landauer/John R. White ödülüne bu yıl Güniz Çelen layık görüldü.

Antalya Gökçeler Barajı tamamlandı!

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde yapımına 2011 yılında başlanan Gökçeler Barajı tamamlandı. Barajda derivasyon tüneline son beton blok konarak su tutma işlemi başladı.

TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası nerede?

Çekiliş listesinin açıklandığı projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Peki TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası nerede?

Antalya Gökçeler Barajı'nın gövde dolgusunda sona gelindi!

Antalya’nın Gazipaşa ilçesi Gökçeler Barajında çalışmalar devam ediyor. Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Gazipaşa Gökçeler Barajında Gövde Dolgu çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

TOKİ Balıkesir Gönen kura çekimi nerede?

Balıkesir Gönen TOKİ Konutları kura çekilişi kapsamında 78 adet konut satışa sunuluyor. Projede aylık 313,44 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Balıkesir Gönen kura çekimi nerede?

Antalya Gazipaşa Gökçeler Barajı inşaatı ne zaman bitecek?

Devlet Su İşleri ( DSİ ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Gazipaşa Gökçeler Barajı İkmal inşaatında incelemelerde bulundu. Peki Antalya Gazipaşa Gökçeler Barajı inşaatı ne zaman bitecek?

Edirne'de baraj inşaatında göçük meydana geldi!

Göçük altında kalan 4 işçiden 1'i kurtarıldı, diğer işçileri kurtarma çalışmaları devam ediyor. Alınan bilgiye göre, Hamzadere Barajı kanal inşaatında beton dökme işlemi sırasında göçük meydana geldi. Bu alanda çalışan işçilerden 4'ü göçük altında kaldı.

gökçelen barajı nerede Haberi

gökçelen barajı nerede


AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, "Gazipaşa, Alanya ile beraber Türkiye'nin ve Avrupa'nın en önemli turizm merkezi olacaktır" dedi.


Çavuşoğlu, Gazipaşa Belediye Başkan adayı Adil Çelik için belediye fuar alanında düzenlenen aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, yönetenlerin ilçeyi yeni kurulmuş bir kasaba gibi yönetmeye çalıştıklarını öne sürerek, Gazipaşa'nın bunu hak etmediğini söyledi.


Gazipaşalıların hizmetin en iyisi hak ettiğini dile getiren Çavuşoğlu, "Gazipaşa'yı dünya kenti yapmaya çalışıyoruz. Antalya'mız turizmin başkentidir ama Gazipaşa'yı da havaalanıyla, yat limanlarıyla, yollarla, otobanlarla Avrupa'ya açılan yeni bir kapı yapıyoruz. Gazipaşa Havaalanı'nın tarihini bir hatırlayınız. 7-8 sene önce havaalanında inekler otluyordu. 'Burası havaalanı olmaz, buraya uçaklar inmez' deniyordu. Bugün çok şükür Başbakanımızın desteğiyle arkadaşlarımızla yaptığımız çalışmalarla Gazipaşa Havaalanı'na Avrupa'nın her yerinden uçaklar geliyor" diye konuştu.


Başbakanın iki defa Gazipaşa...