03 / 05 / 2024

Gökhan Akgöl

Gökhan Akgöl

A Palace Turistik İşletmeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Akgöl, Muhammet Mert Alagöz, Fuat Aldemir, Mehmet Ali Çalıkuşu ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu.

Hazarbey Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazarbey Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Akgöl tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos 2014 tarihinde Beyoğlu, Tophane, Hacımimi Mahallesi'nde kuruldu.

Özşimşek Hayvancılık Tarım Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özşimşek Hayvancılık Tarım Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da   1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Gökhan Özdağlı tarafından kuruldu.

Gökhan Özer, Pera GYO'nun yeni Genel Müdürü oldu!

Pera GYO'nun 9 Ağustos 2021 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında Şirket Genel Müdürü Fatma Gül ÇEVİK'in görevden ayrılmış olması sebebiyle Gökhan ÖZER'in Şirket Genel Müdürü olarak atanmasına karar verildi. 

Gökhan Gürlek MÜSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi!

Gayrimenkul ve inşaat sektörün de başarılı işlere imza atan iş insanı Gökhan Gürlek MUSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi. 

Şeref Akgül, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Akgül bugün itibari ile görevinden istifa etti...

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketibugün Sultangazi'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Akgül Olgun, Kadir Dalbay ve Mehmet Akgül tarafından kuruldu.

Ülgür Gökhan, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri ile buluştu!

Dünya Şehircilik günü kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Şehir ve Bölge Planlama Bölümü tarafından düzenlenen konferansta Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, öğrencilere Çanakkale Belediyesinin çalışmalarını anlattı...

Gökhan Yüksel: Deprem toplanma merkezlerinin sayısını artırıyoruz!

Kartal Belediyesi tarafından bu yıl 125'ncisi düzenlenen Muhtarlar Toplantısı Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel öncülüğünde gerçekleşti. Yüksel, deprem merkezlerinin artırılacağını söyledi…

Gökhan Özoğuz'dan 5,5 milyon liraya satılık tarihi köşk!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, 4 yıl önce Karagümrük’ten aldığı ve geçen yıl 3 milyon liraya satışa çıkardığı evinin fiyatını 5.5 milyona yükseltti. 

Serdar Gökhan mezar yeri için daire parası ödedi!

‘Diriliş Ertuğrul’ ve 'Mehmetçik Kut'ül Amare' dizileriyle dikkat çeken oyuncu Serdar Gökhan'ın 150 bin TL'ye mezar yeri aldığı ortaya çıktı.

FETÖ, Gökhan Gönüle'e 7.5 milyonluk tarla satmış!

Milli takımın sağ beki Gökhan Gönül'e FETÖ tarla kazığı atmış. Balıkesir'de FETÖ'Den görevden alınan müdürler ünlü futbolcuya imara açılacak tarlayı 7.5 milyon TL'ye satmış. 

Gökhan Gönül Florya’da cafe restoran satın aldı!

Gökhan Gönül Florya’da bulunan bir cafe restoranı satın aldı. Gönül'ün 8 milyon lira masraf yaparak işletmenin içini yenilediği ortaya çıktı.

Gökhan Çeliktürk: Kentsel dönüşüm amacına aykırı yapılıyor!

İnşaat sektörünün önündeki en büyük engelin yüksek arsa fiyatlarının olduğuna dikkat çeken İMO Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, kentsel dönüşümün ise asıl amacına aykırı yapıldığına işaret ederek, “Böyle devam edersek bir 20 sene sonra tekrar bir kentsel dönüşüme ihtiyacımız olacak.” dedi.

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects’e Avrupa'dan ödül!

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects tarafından tasarlanan “Adres Yalıkavak” projesi European Property Awards” (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) 2016-2017 kapsamında “Architecture Multiple Residence” (Çoklu Konut Mimarisi) dalında “Highly Commended” ödülüne layık görüldü.

Gökhan Akgöl Haberi

Gökhan Akgöl

A Palace Turistik İşletmeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Akgöl, Muhammet Mert Alagöz, Fuat Aldemir, Mehmet Ali Çalıkuşu ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu.


A Palace Turistik İşletmeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Şirket yurt içinde ve yurt dışında her nevi turizm hizmetleri sağlamak amacı ile,turizm işletmeciliği yapmak, apart konaklama dinlenme evleri,gayrimenkul,bina işletmeciliği ve de otel,motel,kamping,pansiyon,tatil köyü,komple turistik tesisleri işletmeciliği yapmak,yaptırmak,işletmek,kiralamak,kiraya vermek ve gerekli olan hava, deniz, kara taşımacılığı ve transfer işlemlerini yapmak veya yaptırmak.Seyahat acenteleri kurabilir,işletebilir,devir edebilir ve devir alabilir,daha önce kurulmuş acenteliklerin şubelerini kurabilir,işletebilir,iç ve dış turizm organizasyonlarını yapabilir,her nevi gezi turları düzenleyebilir,başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satabilir,bunlara ilişkin rezervasyonları yapabilir ve yaptırabilir,yolcu taşımacılığı,tur ve...