08 / 05 / 2024

gökhan avcıoğlu beşiktaş balık pazarı

gökhan avcıoğlu beşiktaş balık pazarı

Gökhan Avcıoğlu Beşiktaş Balık Pazarı'nın tasarımını balıkçıların ürünlerini modern bir görünüme sahip hijyenik bir ortamda satabilmeleri için özel olarak yaptı. Tarihi Beşiktaş Balık Pazarı yeni tasarımıyla 2008 yılından bu yana hizmet veriyor...

Ertunç Soğancıoğlu hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ertunç Soğancıoğlu kimdir? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği’nde hangi görevde yer aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor? İşte Ertunç Soğancıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Loca Beşiktaş'ta yaşam başladı! 

İstanbul Beşiktaş’ın en gözde projesi olan Loca Beşiktaş'ta yaşam başladı. Projenin satışları tamamlandı. İşte ayrıntılar...

Mien İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mien İnşaat Anonim Şirketi buıgün Ataşehir'de Gökhan Bektaşoğlu tarafından kuruldu.

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Osman Demir tarafından kuruldu.

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Globa Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Globa Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile  Celal Gökhan Avcıoğlu tarafından kuruldu.

Gürol Konyalıoğlu, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf GYO yönetim kurulu üyelerinden Gürol Konyalıoğlu görevinden ayrıldı. Yapılacak ilk genel kurulun onayına sunulmak üzere Sayın Dursun Baştürk yönetim kurulu üyeliğine atanacak.

Gürkan Yacıoğlu: İnşaatlar mühendislik normlarına göre yapılmalı!

Başbakan Tufan Erhürman, Kıbrıs Türk Mühendisler ve Mimarlar Odası Birliği ile düzenlenen basın toplantısında konuşan İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gürkan Yacıoğlu, 'İnşaatlar, mühendislik normlarına göre yapılmalı'' diye konuştu.

Dünya mimarisinde nasıl bir trend var?

Yurt içi ve yurt dışında yüksek ölçekli projelerin mimarı olan Gökhan Avcıoğlu, gelişmekte olan ülkelere ayrıca önem veriyor.

Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki binalar için yükseklik serbest!

İstanbul'un en gözde caddelerinden biri olan Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki binalara kat sınırlaması belediye meclisinden döndü. 

Gülden Dudarık’ın Beşiktaş'taki evi beton altında kaldı!

Oyuncu Gülden Dudarık’ın Beşiktaş'taki evinin duvarı yıkıldı. Dudarık’ın kardeşi yan taraftaki inşaat çalışması sırasında yıkılan duvarın altında kalmaktan son anda kurtuldu. 

Mimarlar, ekonomiye müteahhitlerin 10 katı değer katacak!

Global Architectural Development (GAD) Mimarlık kurucusu Gökhan Avcıoğlu, yaptığı açıklamada,"Türkiye'de mimarlar, müteahhitlerin Türk ekonomisine yaptığı katkının 10 katı değer katacak." dedi.

gökhan avcıoğlu beşiktaş balık pazarı Haberi

gökhan avcıoğlu beşiktaş balık pazarı


Gökhan Avcıoğlu Beşiktaş Balık Pazarı!


Tarihi Beşiktaş Balık Pazarı Beşiktaş'ın en gözde yerlerinden birisidir. Tarihi çarşı balıkçıları ve yerli nüfusu buluşturan en önemli mekan özelliğindedir. Ancak tarihi çarşının zamana karşı artık dayanamayacak duruma gelmesi ve büyük marketlerin daha hijyenik olan balık reyonları çarşının yenilenmesi gerektiğinin sinyallerini veriyordu. Çarşı esnafı, Beşiktaş Belediyesi'nden yardım isteyerek tarihi çarşının yenilenmesini talep etti. Bu duruma öncülük eden belediye ve mimar Gökhan Avcıoğlu projeyi beşiktaş balık esnafına ve bölgeye kazandırdı.


Gökhan Avcıoğlu Beşiktaş Balık Pazarı'nın tasarımını balıkçıların ürünlerini modern bir görünüme sahip hijyenik bir ortamda satabilmeleri için özel olarak yaptı. Sponsorluğunu da Eczacıbaşı'nın üstlendiği Tarihi Beşiktaş Balık Pazarı 2008 yılının Aralık ayından beri hizmetlerini sürdürüyor. 


Beşiktaş çarşısının simgesi haline gelen balık pazarı deniz kabuğundan esinlenerek tasarlanan bir çatı...