17 / 05 / 2024

gökhan avcıoğlu çalışmaları

gökhan avcıoğlu çalışmaları

Sosyal sorumluluk ve geleceğe bırakacakları binaları, yolları bu yüzden önemsiyorlar. Gökhan Avcıoğlu, arkadaşlarıyla birlikte nasıl bir yol çizdiklerini, ödülleri nasıl kazandıklarını, mimariye, şehirciliğe ve insana bakış açısını anlatıyor.

Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde inşaat çalışmaları devam ediyor! İşte son durum

Mersin'in Gülnar ilçesine yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İşte santral inşaatında son durum...

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Çevre derneklerinden Salda Gölü'ndeki inşaat çalışmaları açıklaması!

Birinci derece doğal sit alanı olan Salda Gölü’ndeki çalışmalar gündemden düşmüyor. Gölün kıyısında hayata geçirilen millet bahçesinin korumak yerine yoğunluğu yükselteceği ifade ediliyor. 

Globa Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Globa Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile  Celal Gökhan Avcıoğlu tarafından kuruldu.

Bingöl'deki hasar tespit çalışmaları 3 güne kadar tamamlanacak!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Bingöl'deki depremle ilgili olarak, "En geç 3 güne kadar hasar tespit çalışmalarını tamamlıyor olacağız" dedi.

Gökhan Çeliktürk: Şantiyelerdeki çalışmalar durdurulmalı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkililere çağrıda bulundu. Çeliktürk, “Şantiyelerdeki çalışmalar durdurulmalı” dedi…

Ülgür Gökhan, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri ile buluştu!

Dünya Şehircilik günü kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Şehir ve Bölge Planlama Bölümü tarafından düzenlenen konferansta Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, öğrencilere Çanakkale Belediyesinin çalışmalarını anlattı...

Gürol Konyalıoğlu, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf GYO yönetim kurulu üyelerinden Gürol Konyalıoğlu görevinden ayrıldı. Yapılacak ilk genel kurulun onayına sunulmak üzere Sayın Dursun Baştürk yönetim kurulu üyeliğine atanacak.

Bartın Adliyesi'ndeki inşaat çalışmaları ne zaman tamamlanacak?

Bartın Adliyesindeki inşaat çalışmalarının tamamlanma tarihi meclis gündeminde konu oldu. CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, çalışmaların ne zaman tamamlanacağını sordu..

Gürkan Yacıoğlu: İnşaatlar mühendislik normlarına göre yapılmalı!

Başbakan Tufan Erhürman, Kıbrıs Türk Mühendisler ve Mimarlar Odası Birliği ile düzenlenen basın toplantısında konuşan İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gürkan Yacıoğlu, 'İnşaatlar, mühendislik normlarına göre yapılmalı'' diye konuştu.

Dünya mimarisinde nasıl bir trend var?

Yurt içi ve yurt dışında yüksek ölçekli projelerin mimarı olan Gökhan Avcıoğlu, gelişmekte olan ülkelere ayrıca önem veriyor.

Elbistan Göksu karayolu yapım çalışmaları mecliste!

Elbistan Göksu karayolu yapım çalışmaları meclis gündeminde konu oldu. CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç yol yapım çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı...

gökhan avcıoğlu çalışmaları Haberi

gökhan avcıoğlu çalışmaları

Biraz vakıf gibi çalışıyorlar. Sosyal sorumluluk ve geleceğe bırakacakları binaları, yolları bu yüzden önemsiyorlar. Gökhan Avcıoğlu, arkadaşlarıyla birlikte nasıl bir yol çizdiklerini, ödülleri nasıl kazandıklarını, mimariye, şehirciliğe ve insana bakış açısını anlatıyor. 


HELLO!: Bu kadar ödül sahibi olmak nasıl bir duygu? Zevk-i Selim sahibi biri olarak da nitelendiriliyorsunuz... 

Gökhan Avcıoğlu: Biz mimarlar, mühendisler ve yöneticilerden oluşan 60 kişiye yakın bir grubuz. 

Tabii kişi başına bir tane ödül alsak fena olmaz. Açıkçası ödüllerle yoğun ilgili olduğumuzu söyleyemem. Bizim için en güzel ödül; yaptığımız binalar ve mekânların kullanılıyor olması ve zaman geçtikçe hâlâ seviliyor, değerleniyor olması. İşte en büyük ödül bu. Ötekiler de bizim yatırımcılarımızın ve basının sevdiği şeyler. Tabii bu ödi'ıl törenlerinin, uzun süredir görüşemediğimiz insanları bir arada görmek gibi avantajları var. Odııl...