30 / 04 / 2024

Gökhan Badur İnşaat ve Yatırım Anonim Şirketi nerede

Gökhan Badur İnşaat ve Yatırım Anonim Şirketi nerede

Gökhan Badur İnşaat ve Yatırım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile, 5 Şubat 2015 'te, Beşiktaş Levazım Mahallesi 'nde, Gökhan Badur tarafından kuruldu.

Gökhan Erün kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Gökhan Erün hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? İşte Gökhan Erün’ün hayatı...

Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor?

Afyon Çimento, Çimsa, Exsa,Temsa Motorlu Araçlar şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapan Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Gökhan Taş, inşaat sektörüne girdi!

Türkiye’de 185 emlak ofisi bulunan ve 2 bin 100 çalışana sahip Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak zincirlerinin patronu Gökhan Taş, 700 milyon TL'lik projelerle inşaat sektörüne giriş yaptı. 

Gökhan Toksun İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Toksun İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Toksun tarafından kuruldu.

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

Gürdemiroğulları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürdemiroğulları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Topdemir ve Gökhan Gürbüz tarafından kuruldu. 

Ülgür Gökhan: İmara açmadan önce inceleme yaptık!

Geçtiğimiz yıllarda imara açılan ve imara açıldığı gibi hızla inşaat faaliyetlerine başlanan, Karacaören ovasında vatandaşlar yerleşmeye ve yaşamaya başladılar. Başkan Gökhan, dün Kanal İstanbul projesi ile ilgili basın mensuplarına açıklama yaparken, Karacaören ovasına da değindi...

Gök Çelik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Çelik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Emrah Emeksiz tarafından kuruldu. 

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zıad    Kabalawı ve Saeed H.S. Mousa ortaklığında kuruldu. 

Gökhan Erün kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Gökhan Erün kimdir? Gökhan Erün, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gökhan Erün, Yapı Kredi Koray GYO Başkanı oldu!

Gökhan Erün, Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçildi. Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne ise Süleyman Yerçil seçildi.

As Atlas Konaklama Gıda Ve İnşaat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Atlas Konaklama Gıda Ve İnşaat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Özaydın tarafından kuruldu. 

Gökhan Badur İnşaat ve Yatırım Anonim Şirketi nerede Haberi

Gökhan Badur İnşaat ve Yatırım Anonim Şirketi nerede

Gökhan Badur İnşaat ve Yatırım Anonim Şirketi 5 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile, Gökhan Badur tarafından kuruldu.


Gökhan Badur İnşaat ve Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amacı; yurt içinde ve dışında inşai faaliyetlerde bulunmak, yapılan bina ve benzeri yerleri pazarlamak üzerinde inşaat yapılabilir alanlar yaratmak için gerekli çalışmalar ve bu işlerle bağlantılı olmak üzere inşaat malzemeleri ve yan ürünleri ithal, imal yurt içinde ve yurt dışında satışı ile ülke ekonomisine katkı yanında ortaklarına da kar sağlamaktadır. Yukarıda genel hatları ile belirlenmiş bulunan amaca ulaşmak için şirket; a)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat ile ilgili özel ve resmi sektör taahhüt işleri yapabilir. b)Kamu ve özel sektör tarafından Yap-İşlet-Devret modeli ile alınan işleri yapabilir. Bu yerlerin işletmeciliğini...