27 / 04 / 2024

Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor?

Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor?

Afyon Çimento, Çimsa, Exsa,Temsa Motorlu Araçlar şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapan Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...



Gökhan Eyigün, İstanbul Teknik Üniversitesi'nden İşletme Mühendisliği alanında derece ile mezun olmuş bir iş adamıdır. 1998 yılında profesyonel kariyerine Arthur Andersen'da başlayarak Kurumsal Finansman konusunda danışmanlık yapmıştır. Daha sonra Rotterdam School of Management'da MBA programını tamamlamış ve Harvard Business School'da çeşitli yönetici eğitim programlarına katılmıştır.

Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor?

Eyigün, 2004 yılında PricewaterhouseCoopers'ta Kurumsal Finansman ve M&A Danışmanlığı bölümünün kurulmasında görev almış ve yöneticilik pozisyonunu üstlenmiştir. 2007 yılında Sabancı Topluluğu'na katılan Eyigün, Sabancı Holding'in Strateji ve İş Geliştirme bölümünde önemli görevler üstlenmiştir. 2018-2021 yılları arasında Sabancı Holding'in Genel Sekreteri olarak görev yapmış ve aynı zamanda Exsa, Tursa ve AEO gibi şirketlerin Genel Müdür pozisyonlarında bulunmuştur.


Geri Dön