06 / 05 / 2024

Gökhan Demircioğlu

Gökhan Demircioğlu

Bolend Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Gökhan Demircioğlu, Mustafa Altunsu, Zeynep Alpdemir tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da Eyüp, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Gökhan Çetinsaya ve Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın oğlu Gökhan Çetinsaya ve eşi Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu. Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de kuruldu. 

Demircioğlu İskele Ve İnşaat Turizm Tarım Hayvancılık Gıda Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Demircioğlu İskele Ve İnşaat Turizm Tarım Hayvancılık Gıda Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Keler tarafından kuruldu.

Fettahoğlu Grup Konut İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fettahoğlu Grup Konut İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gökhan Fettahoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gökhan Çarmıklı Ulus'taki evinden taşındı!

Siren Ertan ile Gökhan Çarmıklı'nın boşanmalarına rağmen ayrılmadıkları konuşuluyor! Gökhan Bey boşandıkları gün, ex eşi yeni bir ev bulana kadar evi ona bırakıp kendisi başka bir daireye taşındı.

Gökhan Taş: Dolar, gayrimenkul satışını artırdı!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, "Doların son dönemdeki hızlı yükselişi bazı sektörleri olumsuz etkilese de gayrimenkul sektörüne yansıması olumlu oldu" dedi.

Gökhan Taş: Küçük daire alın kolay satın!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, "Doların son dönemdeki hızlı yükselişi bazı sektörleri olumsuz etkilese de gayrimenkul sektörüne yansıması olumlu oldu" dedi.

Gökhan Baştuğ: Kentsel dönüşüm deprem odaklı olmalı!

Kentsel dönüşümün önemine vurgu yapan Jeofizik Mühendisleri Ordu İl Temsilcisi Gökhan Baştuğ: "Kentsel dönüşüm çalışmalarına rant odaklı değil, deprem odaklı bakılmalı" dedi.

Şinasi Gülcüoğlu'ndan yeni TOKİ müjdesi!

Ankara’da T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yetkilileriyle bir araya gelen Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu müjdeyi verdi.

Gökhan Avcıoğlu Mimarlık Okulu açacak!

Biz hep bina inşa eden bir kültüre sahip olduk’ diyen Mimar Gökhan Avcıoğlu, kendi macerasının da ‘atalarının’ yaptığı gibi bu kültürden etkilenerek başladığını söylüyor.

Gökhan Avcıoğlu mimarlık vakfı kurdu!

Gökhan Avcıoğlu, kendi mimarlık ofisinin desteğiyle bir mimarlık vakfı kurdu ve okul açmaya hazırlanıyor. Mimarlık eğitiminin de sanatta olduğu gibi ‘doğuştan’ yetenekle başladığını belirten Avcıoğlu, “Yetenek keşfedeceğiz” diyor

Güllüoğlu Antalya'da 5'inci şubesini açtı!

1871’de başlayan baklavacılık serüveninde beşinci nesil olarak yoluna devam eden Faruk Güllüoğlu, Antalya ’da 5’inci mağazayı açtı.

Gökhan Çarmıklı 7800 Çeşme otelini yeniledi!

Gökhan Çarmıklı ile eşi, modacı Siren Ertan Çarmıklı'nın otelleri '7800 Çeşme' yenilenmiş mimarisiyle kapılarını açtı. Siren Hanım hem otel odaları hem de rezidansın dekoruna imza attı.

Gökhan Demirtaş: Ereğli'de tüm ana su hatları yenilendi!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, beldeye üç yeni su deposu yapıldığını ve beraberinde tüm ana su hatlarının da yenilendiğini söyledi.

Gökhan Demircioğlu Haberi

Gökhan Demircioğlu

Bolend Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Gökhan Demircioğlu, Mustafa Altunsu, Zeynep Alpdemir tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da kuruldu. 


Bolend Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...