22 / 05 / 2024

Gökhan Kuşçuoğlu

Gökhan Kuşçuoğlu

Game Yapı Teknik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gülgün Kuşçuoğlu, Gökhan Kuşçuoğlu, Mustafa Asım Şat, Side Tekstil tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Gökhan Çetinsaya ve Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın oğlu Gökhan Çetinsaya ve eşi Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu. Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de kuruldu. 

NYN Tavukçuoğlu İnşaat'ın acı günü! Neşat Tavukçuoğlu vefat etti! 

NYN Tavukçuoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Neşat Tavukçuoğlu hayatını kaybetti. 

Melih Tavukçuoğlu, Büyük Kulüp'ün İkinci Başkanı oldu!

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

Simge Fıstıkoğlu ile Emir Tavukçuoğlu evlendi!

Güzel sunucu Simge Fıstıkoğlu ile Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Emir Tavukçuoğlu dünya evine girdi.

Melih Tavukçuoğlu: İstanbul'da yabancıya konut satışı yüzde 147 arttı!

AYİDER (Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği) Başkanı Melih Tavukçuoğlu konut sektöründe yaz aylarındaki hareketliliği değerlendirerek İstanbul’da geçen yılın aynı dönemine göre yabancıya konut satışında yüzde 60’lik bir artış olduğunu açıkladı. 

AYİDER'in yeni başkanı Melih Tavukçuoğlu oldu!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği'ne yeni başkan seçildi. Yeni dönemde AYİDER ismiyle yoluna devam edecek olan derneğin yönetim kurulu başkanlık görevini Melih Tavukçuoğlu üstlenecek.

Gökhan Avcıoğlu Mimarlık Okulu açacak!

Biz hep bina inşa eden bir kültüre sahip olduk’ diyen Mimar Gökhan Avcıoğlu, kendi macerasının da ‘atalarının’ yaptığı gibi bu kültürden etkilenerek başladığını söylüyor.

Gökhan Avcıoğlu mimarlık vakfı kurdu!

Gökhan Avcıoğlu, kendi mimarlık ofisinin desteğiyle bir mimarlık vakfı kurdu ve okul açmaya hazırlanıyor. Mimarlık eğitiminin de sanatta olduğu gibi ‘doğuştan’ yetenekle başladığını belirten Avcıoğlu, “Yetenek keşfedeceğiz” diyor

Gökhan Avcıoğlu Mimarlık'a Green Good Design Awards'tan ödül!

Dünyanın en iyi sürdürülebilir yeşil tasarım ürünlerini onurlandırmak amacıyla düzenlenen Green Good Design Awards'ta Türkiye'den Gökhan Avcıoğlu Mimarlık iki projesiyle ödüle değer görüldü.

UKOM Yönetimi Adnan Kuşoğlu ile görüştü!

Ukra City Komşuları Derneği yeni bir açıklama yaptı. UKOM yaptığı açıklamada Adnan Kuşoğlu'nun müteahhit firma olarak gelen ekstra taleplere cevap vermenin mümkün olmadığı konusundaki sözlerini dile getirdi.

Gaziantep İnayet Topçuoğlu Hastanesi hizmete açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni yapılan ek binasıyla tam teşekküllü hastaneye dönüşen İnayet Topçuoğlu Hastanesi hizmete açıldı.Belediye Başkanı Fatma Şahin, yaşam hakkının insanın en temel hakkı olduğunu söyledi.

Gökhan Kıran, Ataköy Mega Yat Limanı iddialarını yanıtladı!

Dati Holding ortaklarından Gökhan Kıran Hürriyet’in Ataköy’deki proje hakkındaki iddialarına “Yatırım ve istihdamı engelliyorlar. Zamanlaması önemli, bu bir saldırı” dedi.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu işadamlarını Trabzon'da yatırıma çağırdı!

Trabzon çalıştayında konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, işadamlarını Trabzon 'da yatırım yapmaya çağırdı.

Gökhan Kuşçuoğlu Haberi

Gökhan Kuşçuoğlu

Game Yapı Teknik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gülgün Kuşçuoğlu, Gökhan Kuşçuoğlu, Mustafa Asım Şat, Side Tekstil tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da kuruldu. 


Game Yapı Teknik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin maksat ve mevzuunu aşağıdaki faaliyetler teşkil etmektedir.   Yurt içinde veya yurt dışında her tür ve neviden inşa sektörünün gerektirdiği yapı, taahhüt, montaj işleri yapmak, müstakil veya toplu konut, işyerleri, alt yapı, yol, baraj, gölet, şehir planlaması, park ve bahçe, çevre düzenlemesi, fabrika binaları, rafineri, dolum tesisleri, boru hatları, akaryakıt istasyonları, köprü, liman, havaalanı, kanal, depo, antrepo, sanayi, turistik, spor tesisleri inşa etmek, başkalarına yaptırmak, taahhütlerde bulunmak ve taahhütlerini yerine getirmek, her nevi yapı veya inşaat yapmak, almak, satmak, işletmek, kiralamak,...