02 / 05 / 2024

Gökhan Nermanoğlu kim

Gökhan Nermanoğlu kim

Alsancak Stadı Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatıldıktan tam 11 ay sonra yıkımına başlanan Alsancak Stadı'nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu eğitim durumu nedir?

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu'nun kim olduğu, eğitim durumu, hangi alanlarda çalıştığı, kariyeri araştırılan merak edilen konular arasında yer almakta. Gülin Reyhanoğlu kimdir? nerelerde görevlerde bulunmuştur? Reyhanoğlu'nun eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Gökhan Çetinsaya ve Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın oğlu Gökhan Çetinsaya ve eşi Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu. Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de kuruldu. 

Fettahoğlu Grup Konut İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fettahoğlu Grup Konut İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gökhan Fettahoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gökhan Özoğuz'dan eski taş evi restore ettirdiği haberlerine yanıt!

Gökhan Özoğuz, Nureddin Cerrahi Dergahı’na yakın olmak için Fatih’teki binasının yanında bulunan eski bir taş evi alıp restore ettirdiği haberlerine yanıt verdi.

Gökhan Çeliktürk kimdir?

Gaziantep İnşааt Mühеndislеri Odаsı 12. dönemin yeni başkan Gökhan Çeliktürk oldu. Peki, Gökhаn Çеliktürk kimdir? Gökhаn Çеliktürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Gökhаn Çеliktürk..

Gökhan Özoğuz, Fatih'ten ev aldı!

Gökhan Özoğuz, Nureddin Cerrahi Dergahı’nın Fatih’teki binasına komşu oldu. Ünlü şarkıcının, binanın bitişiğindeki taş evi satın aldığı ortaya çıktı.Her iki binanın aynı bahçeyi kullanması da ilginç bir detay...

Ülgür Gökhan, kentsel yenileme için hak sahipleriyle görüştü!

Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Projesi kapsamında hak sahipleri ile birebir görüşmelerin devam ettiği İletişim Ofisi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, hem çalışmalara ilişkin bilgi aldı hem de hak sahipleri ile görüştü.

Gökhan Karaçoban'dan TOKİ açıklaması!

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Alaşehir’de yapılması planlanan TOKİ’nin kendileri tarafından engellendiğiyle ilgili iddialara cevap verdi. İşte Başkan Karaçoban'ın o açıklamaları...

Gökhan Özoğuz gayrimenkule yatırım yapıyor!

ATHENA Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz, 'O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yaparak ciddi bir kazanç elde etti.. Birikimini gayrimenkule yatıran sanatçının Balat'ta iki, Fenerbahçe, Caddebostan ve Beylerbeyi'nde birer olmak üzere5 evi bulunduğu söyleniyor..

Gökhan Çarmıklı Ulus'taki evinden taşındı!

Siren Ertan ile Gökhan Çarmıklı'nın boşanmalarına rağmen ayrılmadıkları konuşuluyor! Gökhan Bey boşandıkları gün, ex eşi yeni bir ev bulana kadar evi ona bırakıp kendisi başka bir daireye taşındı.

Gökhan Taş: Dolar, gayrimenkul satışını artırdı!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, "Doların son dönemdeki hızlı yükselişi bazı sektörleri olumsuz etkilese de gayrimenkul sektörüne yansıması olumlu oldu" dedi.

Gökhan Taş: Küçük daire alın kolay satın!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, "Doların son dönemdeki hızlı yükselişi bazı sektörleri olumsuz etkilese de gayrimenkul sektörüne yansıması olumlu oldu" dedi.

Gökhan Baştuğ: Kentsel dönüşüm deprem odaklı olmalı!

Kentsel dönüşümün önemine vurgu yapan Jeofizik Mühendisleri Ordu İl Temsilcisi Gökhan Baştuğ: "Kentsel dönüşüm çalışmalarına rant odaklı değil, deprem odaklı bakılmalı" dedi.

Gökhan Nermanoğlu kim Haberi

Gökhan Nermanoğlu kim

Alsancak Stadı Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatıldıktan tam 11 ay sonra yıkımına başlanan Alsancak Stadı'nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Resmi kaynaklara göre 1929 yılında inşa edilen, son yenileme çalışması 1971 yılında yapılan emektar tesis, iş makinalarının darbeleriyle adeta karton gibi devriliyor. İlk kazmayı 21 Temmuz'da vuran Nerman Hafriyat, açık tribünün bir bölümü ile ön cephedeki idari binanın büyük bölümünü yıkarken, firma sahibi Gökhan Nermanoğlu, "Yer yer kırıcı kullanmaya bile gerek kalmıyor. Kova dediğimiz iş makinası yıkım için yeterli oluyor" dedi. İhalede yıkım için 3 ay süre belirlenmesine rağmen, çürük malzeme yüzünden çalışmaların 1 ayda biteceğini kaydeden Nermanoğlu, "Beton evsafını kaybetmiş, demirler paslanmış. Bunu gözle görmek mümkün. Daha önce yıktığımız statlarla kıyaslarsak Alsaneak çok çürük" şeklinde konuştu. 


SULAMA YAPILIYOR

Bu arada...