05 / 05 / 2024

gökhan taş yeni kitabı

gökhan taş yeni kitabı

Coldwell Banker’ın Türkiye Ülke Başkanı olan Dr. Gökhan Taş, ‘Çekilin, Ben Doktor Değilim’ isimli kitabının imza gününü İzmir’de gerçekleştirdi. Dr. Gökhan Taş kitabın geliriyle Anadolu’da bir okul yaptırmayı hedeflediğini belirtti.

Gökdemirport 2 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Gökdemirport, Emre Gökdemir İnşaat tarafından Ankara Esenboğa Havalimanı'nın hemen yanı başında yükseliyor. Gökdemirport 2 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Peki Gökdemirport'ta hangi konut tipler var? İşte Gökdemirport ile ilgili detaylar...

Benzin, motorin, LPG'de tehlike çanları! Petrolde tahminler değişti: Akaryakıta yeni zam geliyor mu? 

Petrol, OPEC+'ın üretimi frenlemesi ve talep görünümünün iyileşmesinin ardından yılbaşından bu yana neredeyse yüzde 10 yükseldi. Şimdi de Goldman Sachs petrol tahminini yükseltti. Peki akaryakıta yeni zam geliyor mu? 

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kum tarafından kuruldu.

Gökhan Çetinsaya ve Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın oğlu Gökhan Çetinsaya ve eşi Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu. Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de kuruldu. 

Gökhan Taş yeni şirket kurdu! 

Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak şirketlerinin patronu Gökhan Taş, yeni şirket kurdu. Masterturk Premier Yapı İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de Gökhan Taş tarafından kuruldu.

Gökhan Taş, inşaat sektörüne girdi!

Türkiye’de 185 emlak ofisi bulunan ve 2 bin 100 çalışana sahip Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak zincirlerinin patronu Gökhan Taş, 700 milyon TL'lik projelerle inşaat sektörüne giriş yaptı. 

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu!

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu. Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta Gökhan Çarmıklı tarafından kuruldu. 

Gökhan Özer, Pera GYO'nun yeni Genel Müdürü oldu!

Pera GYO'nun 9 Ağustos 2021 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında Şirket Genel Müdürü Fatma Gül ÇEVİK'in görevden ayrılmış olması sebebiyle Gökhan ÖZER'in Şirket Genel Müdürü olarak atanmasına karar verildi. 

Endeksa Dijital Sohbetler'in konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un  Dijital Sohbetler serisi, 06 Şubat tarihinde Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ile sürüyor.

Uşak'ta yeni stadyum projesi meclis gündeminde!

Uşak ilinde yeni bir stadyum yapılıp yapılmayacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gökhan Çeliktürk: Şantiyelerdeki çalışmalar durdurulmalı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkililere çağrıda bulundu. Çeliktürk, “Şantiyelerdeki çalışmalar durdurulmalı” dedi…

ARTIC Galataport’ta yeni otel açacak!

Turizm yatırımcıları Türkiye’ye güvendiklerini ve yatırımlarını artırmak istediklerini söyledi. ARTIC CEO’su El Sayed Galataport’ta yeni bir otel açacaklarının müjdesini verdi.

Yozgat'ta yeni stadyum yapılması önerisi mecliste!

Yozgat ilinde yeni bir stadyum yapılması önerisi gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

gökhan taş yeni kitabı Haberi

gökhan taş yeni kitabı

Gayrimenkul danışmanlığı şirketi olan Coldwell Banker’ın Türkiye Ülke Başkanı olan Dr. Gökhan Taş, Türkiye’nin en küçük şehirlerinden birinde büyüyüp, dünyanın zirvesine yürüyen bir Türk gencinin, gayrimenkul danışmanlığında dünyanın 1 numarası olma yolundaki ilkelerini, altın değerinde tüyolarla anlattığı ‘Çekilin, Ben Doktor Değilim’ isimli kitabının imza gününü İzmir’de gerçekleştirdi.


Coldwell Banker’ın Türkiye Ülke Başkanı olan Dr. Gökhan Taş, CB Trio Alsancak, CB Life Bayraklı, CB Plus Mavişehir-, CB Kar Bostanlı, CB Rota Çiğli, CB Sava Karşıyaka’da düzenlenen imza günlerinde, “Şans bulduklarınızdır, başarı değiştirebildikleriniz" dünyada ikna etmeniz gereken en önemli kişi kendinizdir. Bu kitap, Anadolu’nun herhangi bir köyünde doğup, Türkiye’nin en küçük şehirlerinden birinde büyüyüp, dünyanın zirvesine yürüyen bir Türk gencinin doktorluğu değil de girişimciliği tercih etmesinin ve süt satarak başladığı satış serüveninde...