11 / 05 / 2024

Gökhanaltın İnşaat Limited Şirketi

Gökhanaltın İnşaat Limited Şirketi

Gökhanaltın İnşaat Limited Şirketi, Gökhan Altın tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Ağustos 2013 tarihinde Sirkeci Bölgesi'de Ankara Caddesi, Cağaloğlu Yokuşu Sokak'ta kuruldu

Güney Kuzey Et Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Güney Kuzey Et Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Ayaz tarafından kuruldu.

Gülçiçek Tekstil Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gülçiçek Tekstil Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Taha Gülçiçek tarafından kuruldu.

5p Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

5p Yapı İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gülsüm Ünver, Gülten Tekeli, Kürşat Bayramoğlu, Tuğmen Onur ve Ulaş İnan Yel ortaklığında kuruldu.

Ovam Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ovam Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Reşat Gürbüz ve Turan Aysel ortaklığında kuruldu.

Mfg Proje Mimarlık Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mfg Proje Mimarlık Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Furkan Gültekin tarafından kuruldu.

Doku Gıda Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Doku Gıda Turizm İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Doğan ve Zeki Kulaç ortaklığında kuruldu.

Kızılırmak Güçlendirme İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Kızılırmak Güçlendirme İnşaat Limited Şirketi Ümraniye’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Fatih Kızılırmak tarafından kuruldu.

Tuğ Taahhüt Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tuğ Taahhüt Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Göktuğ Topsakal tarafından kuruldu.

Pertav Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Pertav Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Perviz Arvas ve Tarık Gürdil ortaklığında kuruldu.

Gül Global İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gül Global İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Gül tarafından kuruldu. 

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Külçür ve Zafer Külçür otaklığında kuruldu.

Savaş Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Savaş Grup İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Savaş tarafından kuruldu.

Mapaş Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mapaş Hafriyat İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sağır tarafından kuruldu.

Gökhanaltın İnşaat Limited Şirketi Haberi

Gökhanaltın İnşaat Limited Şirketi

Gökhanaltın İnşaat Limited Şirketi, Gökhan Altın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Ağustos'ta kuruldu. Gökhanaltın İnşaat Limited Şirketi hissesi tamamen Gökhan Altın'a ait. 


Gökhanaltın İnşaat Limited Şirketi iş konusu; yurtiçinde kendi arsaları üzerinde veya başkalarının arsaları üzerinde her türlü inşaat işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Gökhanaltın İnşaat Limited Şirketi adres: Sirkeci, Ankara Caddesi, Cağaloğlu Yokuşu Sokak,...