11 / 05 / 2024

Gökhanaltın İnşaat ulaşım

Gökhanaltın İnşaat ulaşım

Gökhanaltın İnşaat Limited Şirketi, Gökhan Altın tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Ağustos 2013 tarihinde Sirkeci Bölgesi'de Ankara Caddesi, Cağaloğlu Yokuşu Sokak'ta kuruldu

Grn Mimarlık Tasarım İnşaat Tarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grn Mimarlık Tasarım İnşaat Tarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Gören tarafından kuruldu.

İstanbul'da yarın toplu ulaşım ücretsiz mi olacak? 

İstanbul'da okulların 11 Eylül Pazartesi günü açılması için hazırlıklar tamamlandı. İstanbul trafiği, şehir içi kameralar aracılığıyla anlık olarak takip edilecek. İETT, her gün 1.636 ek sefer düzenleyecek. Toplu ulaşım ücretsiz olacak. İşte detaylar...

Meda Group İnşaat Otelcilik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Meda Group İnşaat Otelcilik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 100 bin TL sermeye bedeli ile Hatice Bulut tarafından kuruldu.

Atasey İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atasey İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Akyaz ve Tayfun Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Tıtancons İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tıtancons İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Emre Gülden tarafından kuruldu.

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Uğur Tevfik Doğan, Gökay Erdemoğlu, Kemal Gülmez, Ahmet Yaşar ve Şenol Küni ortaklığında kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Devlet milyonlarca kişiye 750 TL ulaşım desteği verecek! Ulaşım desteği başvuruları başladı mı, şartları neler? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ailesinden uzakta eğitim gören öğrencilerin şehirler arası ulaşım giderlerinin karşılanmasına ilişkin destek programının başlatıldığını açıkladı. 

Alkasan Group Turizm İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkasan Group Turizm İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Büşranur ALkanat tarafından kuruldu.

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Muhammed Emre Ergül tarafından kuruldu.

Moshta Gayrimenkul Turizm İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Moshta Gayrimenkul Turizm İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Amır Nezhad Mohammad ve Moslem Farzadmanesh ortaklığında kuruldu.

Özbey34 Gayrimenkul İnşaat Tarım Gıda Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Özbey34 Gayrimenkul İnşaat Tarım Gıda Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Çekmeköy'de Baran Botan Özbey tarafından kuruldu.

Güvenler Danışmanlık İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvenler Danışmanlık İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hayrettin Güven tarafından kuruldu.

Gökhanaltın İnşaat ulaşım Haberi

Gökhanaltın İnşaat ulaşım

Gökhanaltın İnşaat Limited Şirketi, Gökhan Altın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Ağustos'ta kuruldu. Gökhanaltın İnşaat Limited Şirketi hissesi tamamen Gökhan Altın'a ait. 


Gökhanaltın İnşaat Limited Şirketi iş konusu; yurtiçinde kendi arsaları üzerinde veya başkalarının arsaları üzerinde her türlü inşaat işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Gökhanaltın İnşaat Limited Şirketi adres: Sirkeci, Ankara Caddesi, Cağaloğlu Yokuşu Sokak,...