25 / 08 / 2024

gökorman sinpaş ev fiyatları

gökorman sinpaş ev fiyatları

Gökorman Sinpaş ev fiyatları 314 bin 331 TL'den başlangıç gösteriliyor. Sinpaş Gökorman projesinde 420 konut yer alıyor...

Gökorman Ümraniye satılık ev fiyatları!

29 Nisan 2017 Cumartesi günü satışlara resmi olarak başlanacak olan Gökorman projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. Proje Sinpaş GYO imzası taşıyor...

Sahte emlakçılar şimdi de yazlıkçıların peşinde! Günlük ev kiralarken dikkat! Dolandırılmayın!

Yaz sezonun açılmasıyla birlikte vatandaşlar tatil bölgelerinden ev kiralamaya başladı. Edirne Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Serhat Çeker,  günlük ev kiralamak isteyenleri sahte emlakçılara karşı uyardı. 

Günlük ev kiralamada 100 gün sınırı deliniyor: Evler, 1 aylık kiraya veriliyor 4 aylık sözleşme yapılıyor!

Güvenlik zafiyeti ve vergi kaybına neden olduğu için günlük ev kiralamada 100 gün sınırı da deliniyor. 1 aylık kiraya veriliyor 4 aylık sözleşme yapılıyor ya da 4 aylık tutuluyor ve ücret başkalarıyla bölüşülüyor. İşte ayrıntılar... 

WhatsApp'ta altın günü gibi ev satışı!

Faizsiz ev alma sistemi ile birlikte ev satışı yapan firmaların sayısı çoğaldı. Öyle ki WhatsApp gruplarında altın günü gibi ev satışı yapan firmalar bulunuyor. 

Sinpaş GYO Gökorman gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Aşağı Dudullu Mahallesi 6785 ve 7392 parsellerde yer alan Gökorman Projesine ilişkin  değerleme raporunu yayınlandı. 

Gökorman'da 218 bağımsız bölümün yapı kullanım izin belgesi alındı!

Sinpaş GYO'nun projelerinden Gökorman Projesi kapsamında A bloka ait 216 konut ve 2 adet ticari üniteden oluşan toplam 218 adet bağımsız bölümün yapı kullanım izin belgesi alındı. Projede teslim süreci  devam ediyor.

Sinpaş Gökorman'da teslimler başladı!

Şeffaf oda konseptiyle inşa edilen Sinpaş Gökorman projesinde dairelerin teslimleri başladı. Proje ısıtma sistemiyle ısıtılarak dört mevsim vakit geçirme fırsatı sunuyor.

Sinpaş Gökorman'da teslimler başladı!

Türkiye’nin ilk yaşayan, nefes alan ve oksijen üreten mimarisi Sinpaş Gökorman'da teslimler başladı...

Gönen'de ev fiyatları 2 kat arttı!

İstanbul'dan Bandırma'ya denize yakın ulaşım ve Yalova üzerinden köprü yapılması ile berabere Gönen'e talep attı. Gönen'de ev fiyatları 2 kat arttı.

Sinpaş Gökorman'da 72 ay vade ya da 0,79 faiz oranı! 

Çekmeköy-Ümraniye aksında konumlanan Gökorman projesi, peşin fiyatına şirket bünyesinde 72 ay vade ya da 0,79 oranı imkanı sunuyor. Gökorman'da bu yaz teslimler başlıyor...

Gökorman 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Ümraniye İlçesi Gökorman Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Fatih Şen: Günübirlik ev kiralamayın!

Bozyazı Turizm derneği Başkanı Fatih Şen kayıtdışı, kaçak günübirlik ev kiraya verenleri uyardı. Şen, ''Günübirlik ev kiralayanlara da kimAnchorlik bildirimi zorunluluğu bulunmaktadır'' dedi.

Sinpaş Gökorman ile müstakil ev konforu!

Sinpaş’ın özel tasarlanan projesi Gökorman şeffaf oda konutlarıyla dikkat çekiyor. 426 konut bulunan Gökorman'da duvarlar yerine şık cam panellerle bölünen odalarıyla dört mevsim Çekmeköy Ormanı manzarası izlenebiliyor. 

Osmaniye'de 50 ev hasar gördü, 10 ev boşaltıldı!

Osmaniye Kadirli'de etkili olan sağanak yağışın ardından oluşan heyelanlar sonucunda Kadirli-Andırın kara yolu ulaşıma kapandı. İlçedeki 50 ev zarar gördü, 10 ev heyelan riski nedeniyle boşaltıldı.

gökorman sinpaş ev fiyatları Haberi

gökorman sinpaş ev fiyatları


İstanbul'un Anadolu yakasında Ümraniye'de yükselen Gökorman Evleri projesi, Sinpaş GYO tarafından inşa ediliyor. Sinpaş Gökorman projesinde teslimler 30 ay sonra yapılıyor.


Gökorman Sinpaş ev fiyatları ön satış avantajıyla 314 bin 331 TL'den başlıyor. Sinpaş Gökorman Evleri projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor.


Sinpaş Gökorman Evleri'nde daire büyüklükleri 48,24 metrekare ile 204,55 metrekare arasında değişiyor. Sinpaş Gökorman projesi iki blokta 420 konuttan oluşuyor.


Sinpaş Gökorman Ümraniye projesinde kapalı otopark, sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar bulunuyor.



Gökorman Sinpaş ev fiyatları 2017!


48,24 metrekare 1+0'ların liste fiyatı 367 bin 639 TL - ön satış fiyatı 314 bin 331 TL 

57,09 metrekare 1+0'ların liste fiyatı 469 bin 836 TL - ön satış fiyatı 401 bin 710 TL 

75,84...