30 / 04 / 2024

gökovaya viyadük mahkeme kararı

gökovaya viyadük mahkeme kararı

Marmaris ve Fethiye’ye ulaşımının kesintisiz sağlanabilmesi için doğal ve arkeolojik SİT alanındaki Gökova Kavşağı’na yapılması düşünülen viyadüğün ’uygun olmadığı’ yönünde Muğla 2 No’lu Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu karar aldı...

Rize'de sahil şeridine viyadük yapımı mecliste!

Rize şehir merkezindeki bir alışveriş merkezi ve konut projesine ulaşımın kolaylaştırılması için sahil şeridine viyadük yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Çenesuyu - Kirazlıyalı arasına viyadük yapılacak!

Kocaeli Derince Çenesuyu ile Körfez Kirazlıyalı arasında yapılacak viyadük için Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası İhale Salonunda ihale gerçekleştirildi. İhaleye 10 firma katılım gösterdi.

İzmir'in dev viyadük projeleri için için 13 firma yarıştı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’yı Otogar’a bağlayacak 2,5 kilometrelik tünel ihalesinden hemen iki gün sonra, aynı güzergahtaki 2 viyadük ile 3 adet karayolu alt ve üstgeçidi kapsayan yol ve kavşak düzenlemesi için ihaleye çıktı. Büyükşehir’in bu önemli projesine 13 firma teklif sundu.

Rize Merkez İmam Hatip Ortaokulu'nun bahçesine viyadük!

Rize’de inşaatı devam eden Güney Çevre Yolu'na ait viyadük Merkez İmam Hatip Ortaokulu'nun bahçesinden geçiyor. Okulun bahçesine rastlayan viyadükün öğrenciler için de tehlike arz edeceğinden korkuluyor.

Bodrum Gümüşlük'teki taş ocağı için ÇED gerekli mi?

MUĞLA`nın Bodrum İlçesi`ne bağlı Gümüşlük Mahallesi`nde faaliyet gösteren ve vatandaşların tepki gösterip kapatılması için Muğla İdare Mahkemesi`nde dava açtığı taş ocağında mahkeme heyeti keşif yaptı.

Kocaeli Derince'ye yeni viyadük inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent ulaşımında önemli bir güzergah olan kuzey alternatif kolun ikinci etap çalışmalarını sürdürüyor. Derince Çenedağ Mahallesi Cımbızdere üzerinde gerçekleştirilen viyadük çalışması kapsamında viyadük direkleri inşa ediliyor

TOKİ Gümüşhane Köse başvuru 2015!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Gümüşhane Köse Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konut; açık satışa sunuluyor. TOKİ Gümüşhane Köse başvuru 2015...

CHP heyeti viyadük inşaatını inceledi!

Çanakkale otoyolu Koyundere Mevkisi’nde yapımı devam eden viyadük inşaatında beton dökülmesi sırasında çelik konstrüksiyon iskelenin yıkılmasıyla, demir ve harçların altında kalan 4 işçinin hayatlarını kaybettiği yerde CHP heyeti inceleme yaptı.

Viyadük inşaatında facia: 4 işçi öldü

İzmir - Çanakkale Otoyolu Koyundere Mevkisi’ndeki yapımı devam eden viyadük inşaatında beton dökülmesi sırasında çelik konstrüksiyon iskelenin yıkılması sonucu 4 işçi öldü, 7 işçi yaralandı.

İzmir'de viyadük inşaatında iskele çöktü!

Çanakkale Otoyolu Koyundere Mevkisi'ndeki yapımı devam eden viyadük inşaatında beton dökülmesi sınasında çelik konstrüksiyon iskele yıkıldı. 4 işçi enkaz altında kaldı, çok sayıda yaralı var...

Sahil yolunda viyadük çalışması sürüyor!

Akçakoca, Karasu sahil yolunda müteahhit firma tarafından yol çalışması hızla sürüyor. Sahil yolu olarak tabir edilen bölgede duble yol çalışması hızla sürerken viyadük çalışmalarına başlandı.

Gülpark Suits Küçükçekmece fiyatları!

Lokasyon bilgisine göre 212 Alışveriş Merkezi'ne 3 kilometre uzaklıkta bulunan projede toplam 45 adet daire yer alıyor. Gülpark Suits Küçükçekmece fiyatları 351 bin TL'den başlıyor.

Gülpark Suits Küçükçekmece satılık!

Toplam 45 adet dairenin yer aldığı proje TEM’ e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Gülpark Suits Küçükçekmece satılık daire fiyatları kat ve cepheye göre değişiyor.

gökovaya viyadük mahkeme kararı Haberi

gökovaya viyadük mahkeme kararı


MUĞLA 2 No’lu Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu, Marmaris ve Fethiye’ye ulaşımının kesintisiz sağlanabilmesi için doğal ve arkeolojik SİT alanındaki Gökova Kavşağı’na yapılması düşünülen ve çevrenin doğal dokusunu bozacağı gerekçesiyle tepkilere neden olan viyadüğün ’uygun olmadığı’ yönünde karar aldı. Komisyonun kararı çevrecileri sevindirdi.


Karayolları Genel Müdürlüğü, Marmaris’i Fethiye ve Muğla’ya bağlayan karayolunda trafik ışıklarına takılmadan ulaşımın kesintisiz sürmesi için Gökova Kavşağı’na viyadük yapmak için harekete geçti.


Muğla’ya 26, Marmaris’e 29 kilometre mesafedeki kavşağa yapılacak viyadük için iddiaya göre, Gökova Belediye Başkanlığı ile bölge halkının düşüncesi sorulmadan proje hazırlanıp, onaylandı. Gökova Belediyesi’ne de viyadüğün yapılacağı bilgisi verildi. Altında kültür varlığı olarak tescillenmiş kaya mezarları olan doğal ve arkeolojik SİT alanındaki mevcut yolun 3 ile 4 metre arasında doldurulup, Marmaris giriş ve çıkışına...