10 / 05 / 2024

Göksal Şahin

Göksal Şahin

Göksallar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Göksal Şahin tarafından 50 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Pendik, Ertuğrulgazi Mahallesi, Çaykara Sokak' ta kuruldu.

Şahin Uğur kimdir? Şahin Uğur nerelerde görev almıştır?

Şahin Uğur kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Şahin Uğur ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Şahinbey Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinbey Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Şahin ve Oğuzhan Şahin ortaklığında kuruldu.

Euronun geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Bu rakamı görenler şaşkına dönecek! Son dakika euro/TL gelişmesi

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler 4 Nisan Salı günü de vatandaşların gündeminde. Euro son günlerde şahin yükselişler gösterirken, en yüksek rakam da resmen belli oldu. Bu rakamı görenler şaşkına dönecek. Son dakika euro/TL gelişmesi.

Altın fiyatlarında şahin Fed etkisi görüldü! Umulmadık taş baş yardı! Bu rakamlara bakan bir daha baktı

Altın fiyatlarında şahin fed etkisi görüldü! Altın fiyatlarında yeni rekorlar beklenirken düşüşe geçen altın fiyatları vatandaşları şaşırttı. Umulmadık taş baş yardı! Bu rakamlara bakan bir daha baktı...

Ges Hafriyat İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ges Hafriyat İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Şahin tarafından kuruldu.

Altın, gümüş, buğday, Brent petrol fiyatlarında şok! Emtia piyasasında şahin düşüş!

Emtia piyasasında geçen hafta merkez bankalarının "şahin" politika adımlarının devam etmesi ve artan resesyon endişeleriyle düşüşler devam etti. Peki altın, gümüş, buğday, Brent petrol fiyatlarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Gerff Turizm Otelcilik İnşaat Emlak Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gerff Turizm Otelcilik İnşaat Emlak Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de Erkan Şahin, Faruk Şahin ve Gürkan Şahin ortaklığında kuruldu.

Gülsu Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülsu Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Gülşahin, Necati Subaşı ve Sertaç Subaşı ortaklığında kuruldu.

İz Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İz Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersan Çetinkaya Ve Gülsen Şahin tarafından kuruldu.

Muti Grup Yapı Teknik Temizlik Ambalaj Kırtasiye Medikal Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Muti Grup Yapı Teknik Temizlik Ambalaj Kırtasiye Medikal Pazarlama Limited Şirketi  Ümraniye’de  100 bin  TL sermaye bedeli ile Göksal Mutlu ve Kemal Mutlu tarafından kuruldu.

Yangında evleri yanan Günay-İlyas Şahin çifti yeni evlerine kavuştu!

Marmaris'te meydana gelen yangında evleri yanan Günay-İlyas Şahin çifti yeni evlerine kavuştu...

Aypen Alüminyum Plastik Doğrama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çavuşbaşı şubesi açıldı!

Aypen Alüminyum Plastik Doğrama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çavuşbaşı şubesi Beykoz’da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Göksal Tekneci tarafından açıldı.

Berkay Şahin günlüğü 25 bin TL'ye villa kiraladı!

Şarkıcı Berkay Şahin ailesi ile birlikte tatil yapmak için Bodrum'da villa kiraladı. Villanın günlük kirası 25 bin TL. 

Göksal Şahin Haberi

Göksal Şahin

Göksallar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Göksal Şahin tarafından 50 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Pendik, Ertuğrulgazi Mahallesi, Çaykara Sokak'ta kuruldu. 


Göksallar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü emlak, inşaat, yapı ve taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde komisyonculuk veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde sözleşmeler yapılarak, kat karşılığı binalar yapmak ve yaptırmak 2.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat ve yapı  işlerini kaba ve anahtar teslimi ile taahhüt etmek ve taşeron işleri...