27 / 04 / 2024

Şahin Uğur kimdir? Şahin Uğur nerelerde görev almıştır?

Şahin Uğur kimdir? Şahin Uğur nerelerde görev almıştır?

Şahin Uğur kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Şahin Uğur ile ilgili merak edilen tüm detaylar...



Şahin Uğur, bankacı ve VakıfBank Yönetim Kurulu Üyesidir. İlk ve orta öğrenimini Malatya ve Erzurum’da bitiren Şahin Uğur, 1979 senesinde Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. 1984 yılında VakıfBank’ta çalışma hayatına başkayan ve 2004 yılına kadar Müdür Yardımcısı, Müdür ve Başkan olarak görev yaptıktan sonra, 2004-2013 yılları arasında Genel Müdür Yardımcılığı görevine devam etti.

VakıfBank iştirakleri olan VakıfBank International AG Viyana, Güneş Sigorta, Taksim Otelcilik, Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Vakıf Menkul Kıymetler ve Vakıf GYO şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde de yer aldı.

Şahin Uğur kimdir? Şahin Uğur nerelerde görev almıştır?

Sonrasında, Şahin Uğur, 9 Haziran 2017 tarihinden itibaren de VakıfBank Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdürmektedir, aynı zamanda Ücretlendirme Komitesi Üyesidir. VakıfBank iştiraklerinden Vakıf Menkul Kıymet Yatırım Ortaklığı A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevini sürdürmektedir. Şahin Uğur İngilizce ve Arapça bilmektedir.

VAKIFBANK NASIL BİR BANKADIR?

Kurumsal, ticari, KOBİ ve tarım bankacılığının yanı sıra bireysel ve özel bankacılık alanlarında da çağdaş bankacılık ürün ve hizmetleri sunan VakıfBank, özellikle bir alanda değil, tüm finansal alanlarda uzmanlaşmış, Türkiye'nin önde gelen bankalarından biridir.

VAKIFBANK TÜRKİYE'NİN KAÇINCI BANKASIDIR?

Vakifbank, 30 Haziran 2023 itibarı ile aktif büyüklüğü açısından Türkiye'deki en büyük 2. banka konumunda yer almaktadır. Vakıfbank, kurulduğu günden bu yana faaliyetlerini, kendi özel VakıfBank Kanunu hükümleri kapsamında, ülke ekonomisinin büyümesi, gelişimi ve dünya ekonomisi ile bütünleşmesine katkıda bulunmak amacı ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

İsmail Ergun kimdir? İsmail Ergun ne iş yapar? İsmail Ergun eğitim ve kariyeri nedir?

Korkmaz Enes Ergun kimdir? Korkmaz Enes Ergun ne iş yapar? Korkmaz Enes Ergun'un kariyeri nedir?

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapar? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

 


Geri Dön