15 / 05 / 2024

Göksel nerede yaşıyor

Göksel nerede yaşıyor

Şehrin kaosundan kaçarak Göcek’e yerleşen Göksel, burada kendine huzurlu bir yaşam kurdu. Göksel, ''Tam bir köy hayatı yaşıyoruz. Konserden konsere koşacağım diye düşünürken bir anda kendimi bahçede tavukların arasında buldum” dedi.

TÜİK verilerine göre 58 milyon kişi 12 bin kilometrekare alanda yaşıyor!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Kent-Kır Nüfus İstatistikleri, 2022 verilerini yayımladı. TÜİK verilerine göre 58 milyon kişi 12 bin kilometrekare alanda yaşıyor.

Altın dağları denizleri aşarak geliyor! Bu rakamları görenler şok üstüne şok yaşıyor! 10 Mayıs 2023 altın fiyatları

10 Mayıs Çarşamba altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından tkaip ediliyor. ABD enfşasyon rakamları öncesinde altın fiyatları Altın dağları denizleri aşarak geliyor! Bu rakamları görenler şok üstüne şok yaşıyor! 10 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları.

İftar menüleri cep yakıyor! 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi

Ramazan Ayı'na sayılı günler kala iftar menü fiyatları da belli olmaya başladı. Bu sene İftar menüleri resmen cep yakıyor. 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi.

Gümüş fiyatları tarihi çöküşünü yaşıyor! Gümüşü görenler 'eyvah' dedi! Korkutan rakamlar açıklandı! Son dakika...

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. 12 TL seviyelerinde işlem gören gümüş hızlı düşüş yaşıyor. Gümüş fiyatlarını görenler 'eyvah' dedi. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Bugün gümüş fiyatları kaç TL? İşte korkutan son dakika rakamlar...

Dünyada en çok milyarder bu şehirlerde yaşıyor!

Şehirlerde servetin büyük bir kısmı küçük bir kitle tarafından yönetiliyor. Peki milyarderler nerede yaşıyor? Dünyada en çok milyarder hangi şehirlerde?

Dünyanın en zenginleri nerede yaşıyor?

New York’ta Kovid-19 salgını sebebiyle zenginler şehirden kaçıp şehrin popüler sayfiye mekanı olan Hamptons’a gitti. Hamptons’ta konut fiyatları yüzde 27.1 arttı. Peki Hamptons bölgesinde kimler yaşıyor? İşte milyarderlerin Hamptons'taki malikaneleri...

İzmir Ege Mahallesi kentsel dönüşüm sıkıntısı yaşıyor!

İzmir'in merkezi olması nedeniyle değeri artan Ege Mahallesi kentsel dönüşüm alanında sıkıntı yaşıyor. Ege Mahallesi Ev Sahipleri Derneği Başkanı Bedia Altamhan, projelerde belediyelerin kendileriyle de görüşmeler yapması gerektiğini vurguladı.

Bizim Evler Güzelce nerede?

Bizim Evler Güzelce Konutları İhlas Yapı imzası taşıyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı proje 92 bin 293 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek. Peki Bizim Evler Güzelce nerede?

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe nerede?

Pırlanta Göztepe Residence'de fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen proje 8 bin 774 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe nerede?

İzmir Bayraklı'da Göksel Arsoy Parkı açılıyor!

Bayraklı’da bir süredir yapımı devam eden ve ‘Yeşilçam’ın Altın Çocuğu” lakaplı sanatçı Göksel Arsoy’un adını alan körfez manzaralı parkın açılışı pazar günü yapılacak.

İzmir Bayraklı Göksel Arsoy Parkı açılıyor!

Bayraklı’da bir süredir yapımı devam eden ve ‘Yeşilçam’ın Altın Çocuğu” lakaplı sanatçı Göksel Arsoy’un adını alan körfez manzaralı parkın açılışı pazar günü yapılacak.

Bayraklı Göksel Arsoy Parkı açılış için gün sayıyor!

Bayraklı Belediyesi, Onur Mahallesi Körfez Evleri'nde bir süredir yapımı süren körfez manzaralı park projesini tamamladı. Parka Türk Sineması'nın "altın çocuk" lakaplı sanatçısı Göksel Arsoy'un adı verildi.

Gül Park Yaşam Esenyurt satış fiyatları!

Gül Park Yaşam Esenyurt satış fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2015 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor.

Göksel nerede yaşıyor Haberi

Göksel nerede yaşıyor

Mart ayından beri kaldığı köyde bahçe işleriyle ilgilenen, yöresel yemekler pişiren ve evinin tüm işlerini kendi yapan şakıcı Göksel, yeni albümü için harekete geçti. Evine stüdyo kuran sanatçı, yeni şarkılarının ön kayıtlarını yapıyor.

BURADA MUTLUYUM 

Hürriyet'te yer alan habere göre; karantina günlerini Muğla’da bulunan bir köy evinde geçiren ünlü şarkıcı, şunları söyledi: “Ani bir kararla arkadaşımla Muğla’ya geldik. İstanbul’da kendimi iyi hissetmedim. Kendimize çok tatlı bir yer bulduk. Tam bir köy hayatı yaşıyoruz. Konserden konsere koşacağım diye düşünürken bir anda kendimi bahçede tavukların arasında buldum” diye konuştu. İstanbul’a dönmeyi henüz düşünmediğini de dile getiren Göksel şöyle konuştu: “İstanbul’da konforlu bir hayatım vardı ama burada mutluyum. Burada kalmak istiyorum ama İstanbul’da ailem var. Yarı orada, yarı burada bir hayat kurabilirim.”

Yeni hayatından...