15 / 05 / 2024

göksu deltası nerede

göksu deltası nerede

Mersin’in Silifke ilçesinde Uluslararası Ramsar Sözleşmesi ile koruma altında bulunan Göksu Deltası'nda çıkan yangın devam ediyor. Sabah saatlerinde başlayan yangına, arazi şartlarının uygun olmaması nedeniyle müdahale edilemedi....

Polat Ev Göztepe projesi nerede?

İstanbul Anadolu Yakası Göztepe’de inşa edilen Polat Ev Göztepe projesi 87 adet daireden meydana geliyor. Projede daire fiyatları 1 milyon 250 bin TL’den başlayarak değişiyor. Peki Polat Ev Göztepe projesi nerede?

Tevfik Göksu: Kentsel dönüşüm vatan meselesidir!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ve Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Özener, Esenler Kent Konseyi'nde bir şehrin depreme nasıl hazırlanması gerektiğini anlattı.

Göksu AVM'nin 2016 sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan Göksu AVM'nin 2016 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Göksu 15 Temmuz Gaziler Köprüsü açıldı!

Beykoz Belediyesi tarafından Göksu’da yapımı tamamlanan, 15 Temmuz Gaziler Köprüsü ve bağlantı yolları hizmete girdi. Göksu, Yenimahalle ve Göztepe’yi bir birine bağlayan köprüyle ulaşıma alternatif, hız ve kolaylık geldi.

TOKİ Aksaray Güzelyurt kurası nerede?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Aksaray Güzelyurt Belediyesi'nin ortaklaşa hayata geçirdiği Aksaray Güzelyurt projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Aksaray Güzelyurt kurası nerede?

Arkadya Göksu Evleri fiyatları 2016!

6 blokta 258 daireden meydana gelen Arkadya Göksu Evleri Alpak ve Neva Prestij Yapı Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor. Arkadya Göksu Evleri fiyatları 2016...

Ankara Göksu kentsel dönüşüm imar planı askıda!

Ankara Göksu Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı nazım ve uygulama imar planları plan notu değişiklikleri askıya çıkarıldı...

Arkadya Göksu Evleri'nin lansmanı yapıldı!

ALPAK MÜHENDİSLİK A.Ş’nin yeni projesi ARKADYA GÖKSU EVLERİ’nin lansmanı geçtiğimiz günlerde Ankaralıların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Mehmet Tevfik Göksu: Kentsel dönüşüm milli bir proje!

İTO İnşaat ve Gayrimenkul İhtisas Komitesi Toplantısı'nda kentsel dönüşüm hakkında konuşan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, "Kentsel dönüşüm milli bir projedir. Bu milli projenin hayata geçmesi için toplumsal seferberlik ilan edilmelidir" dedi.

Göksu Hurda Geri Dönüşüm İnşaat Nakliye Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göksu Hurda Geri Dönüşüm İnşaat Nakliye Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gürşat Çiğdem tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Deniz GYO, Göksu Alışveriş Merkezi davası!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Göksu Alışveriş Merkezi'nin davasına ilişkin bildiriyi Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Etimesgut Göksu imar planı değişikliği askıda!

Ankara Etimesgut İlçesi, Göksu Mahallesi Cami Alanı ve Park Alanı olarak ayrılmasına ilişkin Diyanet İşleri Başkanlığı’nca hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Mersin Göksu Nehri'nde 4. köprü inşa ediliyor!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Silifke Belediyesi tarafından Göksu Nehri üzerine inşa edilecek olan 4. köprünün temel atma törenine katıldı.

göksu deltası nerede Haberi

göksu deltası nerede


Mersin’in Silifke ilçesinde Uluslararası Ramsar Sözleşmesi ile koruma altında bulunan Göksu Deltası'nda çıkan yangın devam ediyor. Sabah saatlerinde başlayan yangına, arazi şartlarının uygun olmaması nedeniyle müdahale edilemedi.


İlçeye bağlı Taşucu Beldesi Çavuşbucağı Mahallesi yakınlarındaki Göksu Deltası Kuş Cenneti sahasında sabah saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın, rüzgarın da etkisiyle yayılırken, arazi şartları ve yanan bölgeye ulaşımın olmamasından dolayı yangına müdahale edilemedi.


Öte yandan, yetkililer, yangından etkilenen alanın büyüklüğünün ve yangının çıkış nedeninin belirlenmeye çalışıldığını, kuş yaşamı ile bitki örtüsündeki tahribatı önlemek için çalışmalar yapılacağını kaydetti.


Zaman...