02 / 05 / 2024

Göksu Deltası Özel Çevre Koruma Bölgesi

Göksu Deltası Özel Çevre Koruma Bölgesi

Mersin Silifke İlçesi, Kum Mahallesi, Göksu Deltası Özel Çevre Koruma Bölgesi, 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu yeniden askıda...

Ankara Mood Göksu'da kişiye özel ödeme planı! Ocak 2026'da teslim!

Dinamik Life imzası taşıyan Mood Göksu projesinin teslimlerinin 2026 yılında yapılması planlanıyor. Kişiye özel ödeme imkanı sunulan Mood Göksu projesinde 1.100 konut bulunuyor.

Mood Göksu'da 0 faiz ve kişiye özel ödeme planı!

Dinamik Life imzası ile hayata geçirilen Mood Göksu projesinde 0 faizle kişiye özel ödeme imkanı sunuluyor. Başkent Ankara'da inşa edilen Mood Göksu projesinde 1.100 konuta yer veriliyor.

Atlantik Life'ta Sevgililer Günü’ne özel yüzde 14 indirim!

Atlantik Yapı, Atlantik Life projesinde 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel yüzde 14 indirim avantajı sunuyor. 237.000 TL’ye daire sahibi olunan projede 14 Şubat’a kadar konut alanlara ayrıca 3 günlük Paris seyahati hediye ediliyor.

Batışehir'den Sevgililer Günü'ne özel Barselona tatili!

Ege Yapı, “Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi” Batışehir’de 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel düzenlediği kampanya ile Barselona’da 4 gece 5 gün, çift kişilik rüya gibi bir tatil hediye ediyor.

Tevfik Göksu: Esenler'in 100 yıllık planlamasını yapacağız!

Esenler Kent Konseyi’nde, Esenler'in 100 yıllık planlamasını yapacaklarını açıklayan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, "Askeri bölge için plandan tasarıma değil tasarımdan plana geçmek istiyoruz ve bu plan için herkesi dinliyoruz" dedi.

Göksu Kaşmir Göl Evleri kampanya!

Göksu Kaşmir Göl Evleri kampanya kapsamında liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim uygulanıyor. Konutların hemen teslim edildiği projede dairelerin büyüklükleri 129 ile 252 metrekare arasında değişiyor.

Beykoz’un ilk kapalı pazarı Göksu’da kuruluyor!

Beykoz Belediyesi’nin modern pazar yeri projelerinin ilk adımı Göksu Kapalı Pazar yeriyle atıldı. İlçe sakinlerine düzenli ve temiz bir alanda hizmet verecek pazar yerinin yapımına başlandı.

Kaşmir Göl Evleri Göksu daire fiyatları!

Kaşmir Göl Evleri Göksu daire fiyatları 330 bin TL yerine, yüzde 10 indirimle 297 bin TL'den başlıyor. Kaşmir Göl Evleri'nde indirim kampanyası 31 Aralık'a kadar devam edecek...

AKMEK Göksu Mahallesi'ne 8. şubesini açtı!

Kepez Belediyesi, Antalya Kepez Meslek Edindirme Kursları’nın (AKMEK) 8’inci şubesini, Göksu Mahallesine açtı.

Antalya Göksu Mahallesi'nde alt yapı çalışmaları sürüyor!

Göksu Mahallesi’nde bulunan Suphi Türel Caddesi alt yapı, üst yapı ve sıcak asfaltma çalışmalarını ardından kaldırım çalışmalarıyla modern bir görünüme kavuşturuluyor.

Relax Göksu Ankara projesi!

Ankara'ya yaptığı büyük yatırımlarla ön plana çıkan Fırat Life Style, yer aldığı projelere Relax Göksu ile bir yenisini daha ekliyor.

Ankara Relax Göksu projesi!

Baskent'e renk katacak Ankara'ya yaptığı büyük yatırımlarla ön plana çıkan Fırat Life Style, yer aldığı projelere Relax Göksu ile bir yenisini daha ekliyor.

Ankara Endora Göksu iletişim!

Toplam 150 adet daireden meydana gelen proje 3 blok şeklinde yükselecek. Ankara Endora Göksu iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 312 247 30 90 olarak belirlendi.

Göksu Deltası Özel Çevre Koruma Bölgesi Haberi

Göksu Deltası Özel Çevre Koruma Bölgesi


Mersin Silifke İlçesi, Göksu Özel Çevre Koruma Bölgesi kapsamında Kum Mahallesine ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu ile 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı, bakanlık tarafından 19 Aralık 2014 tarihinde onaylanıp, 13 Ocak 2015 tarihinde askıya çıkarılmıştı. 16 Şubat 2015 tarihinde askıdan indirilen imar planına askı süresinde 17 adet itiraz yapılmıştı.


Bakanlık tarafından 18 Mayıs 2015 tarihinde onaylanan Mersin Silifke İlçesi, Kum Mahallesi, Göksu Deltası Özel Çevre Koruma Bölgesi, 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonuna yapılan 17 adet askı itirazı-1 adet askı süresi dışında yapılan itiraz ve Mersin İdare Mahkemesinin E: 2012/1227 K 2014/942 sayılı kararının değerlendirilmesi sonucunda itirazların kısmen kabulü, kabulü ile reddine ilişkin itiraz değerlendirmesi ile plan hükümlerine ilişkin yapılan değişiklikler...