14 / 05 / 2024

göksu tower ne zaman teslim

göksu tower ne zaman teslim

GKS Yapı tarafından hayata geçirilen Göksü Tower, Güneşli'de yükseliyor. Proje 65 adet daireden meydana geliyor.

Esenler'de yılda 1.150 konut yıkıldı! Tevfik Göksu: Her bir sokak için dönüşüm projesi hazır!

Esenler Belediye başkanı Tevfik Göksu, na ilişkin konuştu ve yılda 1.150 konut yıktıklarını, her bir sokağın ne zaman dönüşeceğine ilişkin projenin de hazır olduğunu söyledi. İşte o açıklamalar...

Tevfik Göksu'dan akbil müjdesi! İETT öğrenci akbili şu an ne kadar? İşte 9 Nisan 2022 güncel fiyat listesi...

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, pazartesi günü İBB Meclisi'ne verecekleri teklifle, öğrenci akbillerine uygulanan yüzde 40'lık zammı kaldıracaklarını söyledi. Peki şu anda öğrenci akbili ne kadar? İşte 9 Nisan 2022 fiyat listesi...

Ümit Kantarcılar Göksu Evleri'nden 2.5 milyon TL'ye villa aldı!

Ünlü oyuncu Ümit Kantarcılar, hayranlarının Beşiktaş Levazım'daki evinin önüne sık sık gelmeleri nedeniyle taşınmak zorunda kaldı. Ümit Kantarcılar Göksu Evleri'nden 2.5 milyon TL'ye villa aldı. 

Oyak Göksu Park daire fiyatları ne kadar?

Anahtar teslimlerin 2020 yılının Ağustos ayında gerçekleşeceği Oyak Göksu Park projesi Ankara Eryaman'da hayata geçiriliyor. Peki Oyak Göksu Park daire fiyatları ne kadar?

Güneşli G Tower ne zaman teslim?

130 dairelik Güneşli G Tower projesinin işletmeciliği Divan Grup tarafından yapılıyor. Peki, Güneşli G Tower ne zaman teslim?

Mersin Göksu Nehri'nde 4. köprü inşa ediliyor!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Silifke Belediyesi tarafından Göksu Nehri üzerine inşa edilecek olan 4. köprünün temel atma törenine katıldı.

Aysun Göksu: Varlık Yönetim Fonu yatırımları artıracak!

Destek Yatırım Menkul Değerler Araştırma Uzman Yardımcısı Aysun Göksu, kurulacağı açıklanan Varlık Yönetim Fonu'nun yatırımları artıracağını söyledi.

Eryaman Relax Göksu satış fiyatları!

Eryaman Relax Göksu satış fiyatları 76 bin 500 liradan başlangıç gösteriliyor. Relax Göksu Evleri projesinde teslimler bu yıl Ekim'de yapılıyor...

Mehmet Tevfik Göksu Esenler'deki dönüşüm projelerini anlattı!

"Uluslararası Sosyal İçerme Zirvesi"nde konuşan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, "Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Entegrasyon" konusunda, Esenler'de yürütülen dönüşüm projeleri bağlamında bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

Beykoz Göksu Köprüsü'nde son durum!

Beykoz Belediyesi Göksu’da ulaşımı kolaylaştıracak, ilçeye yeni bir vizyon kazandıracak, trafiği ve bölge halkını rahatlatacak modern Göksu köprüsü ve bağlantı yolları yapımına hızla devam ediyor.

Sezen Aksu Göksu'daki villasını 5 milyon liraya satıyor!

Göksu Deresi'nin kenarında 4 yıl önce villa sahibi olan Sezen Aksu, dereden gelen kötü kokular nedeniyle villasını satma kararı aldı. Yeni sahibini bekleyen villanın değeri 5 milyon lira.

Arkadya Göksu Evleri'ne yoğun ilgi!

Alpak & Neva imzalı Armonia Residence projesinin satışlarının tamamlanmasının ardından inşasına başlanan Arkadya Göksu Evleri büyük ilgi görüyor. Proje, Göksu Gölüne 300 metre mesafede bulunuyor.

Mehmet Tevfik Göksu'dan dairelerinizi satmayın uyarısı!

"Oruçreis TOKİ Konutları Sakinleriyle Kahvaltılı İstişare Toplantısı"nda buluşan Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, site sakinlerine "Esenler'in lokasyonu çok önemli. Herkes buradan daire alma derdinde. Dairelerinizi satmayın" diye seslendi.

göksu tower ne zaman teslim Haberi

göksu tower ne zaman teslim

Kirazlı'da monoblok olarak inşa edilen Göksu Tower 2 tip 2+1 ve 1 tip 3+1 dairelerden oluşuyor. Proje GKS Yapı imzasını taşıyor. 


Bağcılar Güneşli'de yer alan Göksu Tower 65 adet daireden oluşuyor. Projede anahtar teslimlerinin Aralık 2016'da yapılması planlanıyor. 


Peşin ve taksitli ödeme kolaylıkları sunulan Göksu Tower'da daire fiyatları 200 bin TL ile 500 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 


Göksu Tower projesi Bağcılar Belediyesi'ne, Kirazlı metrosuna, havaalanına, Güneşli Meydan'a yakın konumda yer alıyor. 


GKS Yapı Göksu Tower projesinin sosyal donatıları arasında çocuk oyun alanları, oturma alanı ve kapalı otopark yer alıyor.


Göksu Tower iletişim

WEB adresi: www.goksutower.com

Telefon: 489 04 57

Filiz...