14 / 05 / 2024

göksu tower projesi satılık

göksu tower projesi satılık

GKS Yapı tarafından hayata geçirilen Göksü Tower, Güneşli'de yükseliyor. Proje 65 adet daireden meydana geliyor.

Esenler'de yılda 1.150 konut yıkıldı! Tevfik Göksu: Her bir sokak için dönüşüm projesi hazır!

Esenler Belediye başkanı Tevfik Göksu, na ilişkin konuştu ve yılda 1.150 konut yıktıklarını, her bir sokağın ne zaman dönüşeceğine ilişkin projenin de hazır olduğunu söyledi. İşte o açıklamalar...

Tevfik Göksu'dan İBB'ye İncirli-Beylikdüzü Metrosu yanıtı!

Esenler Belediye Başkanı Göksu, İBB yönetiminin İncirli, Sefaköy, Beylikdüzü Metro Hattı Projesi'nde de "Engelleniyoruz" söylemine başvurduğuna dikkat çekerek proje yapmak için Cumhurbaşkanı'ndan onay alınmasının gerekli olmadığını belirtti.

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na Kanal İstanbul yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Kanal İstanbul projesi açıklamalarına yanıt verdi. Göksu, Kanal İstanbul'u anlattı...

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na çok sert Kanal İstanbul yanıtı!

Çılgın proje Kanal İstanbul'a 'cinayet projesi' diyerek karşı çıkan İBB Başkanı İmamoğlu'na, Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'dan çok sert cevap geldi...

Ankara Oyak Göksu Park fiyat ve ödeme planı!

Ankara Eryaman'da yükselen Ankara Oyak Göksupark projesi 1.876 daireden meydana geliyor. İşte Ankara Oyak Göksu Park fiyat ve ödeme planı...

Ankara Oyak Göksu Park satış fiyatları!

Ankara-Eryaman’da hayata geçirilen Ankara Oyak Göksu Park projesi 15 blokta 1876 daireden meydana geliyor. Ankara Oyak Göksu Park satış fiyatları 191 bin TL’den başlıyor.

Oyak Göksu Park daire fiyatları ne kadar?

Anahtar teslimlerin 2020 yılının Ağustos ayında gerçekleşeceği Oyak Göksu Park projesi Ankara Eryaman'da hayata geçiriliyor. Peki Oyak Göksu Park daire fiyatları ne kadar?

Mesa Mesken Göksu satış ofisi!

Ankara Eryaman Göksu'da yükselecek olan Mesa Mesken Göksu projesi konut, ofis ve ticari alanlardan oluşacak. Proje için ön talep toplanıyor...

Mesa Mesken Göksu projesi geliyor!

Ön talep toplanan Mesa Mesken Göksu projesinde konut, ofis ve ticari alanların yer alması öngörülüyor. Proje Ankara  Eryaman Göksu'da konumlandırılıyor.

Antalya Göksu'da acele kamulaştırma kararı!

Antalya Göksu'da acele kamulaştırma kararı alındı. Enerji İletim Hattı Projesi için alınan karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Güneşli Tower projesi Aralık 2018'de teslim edilecek!

MEROSA Şirketler Grubu, Türkiye’nin geleceğine yatırım yapmaya devam ediyor. Şirketin yeni projesi Güneşli Tower Projesi 35 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor.

Teknovinç'ten TAO Tower Projesi için özel kule vinç!

Nida İnşaat’ın İstanbul Finans Merkezi kapsamında yer alan ve MIPIM AR Future Projects ödüllerinde “Yüksek Yapılar” kategorisinde birinciliğe layık görülen TAO Tower Projesi, Potain MCT 178 ve MC 235 C ile yükseliyor.

Arkadya Göksu Evleri'nin lansmanı yapıldı!

ALPAK MÜHENDİSLİK A.Ş’nin yeni projesi ARKADYA GÖKSU EVLERİ’nin lansmanı geçtiğimiz günlerde Ankaralıların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

göksu tower projesi satılık Haberi

göksu tower projesi satılık

Kirazlı'da monoblok olarak inşa edilen Göksu Tower 2 tip 2+1 ve 1 tip 3+1 dairelerden oluşuyor. Proje GKS Yapı imzasını taşıyor. 


Bağcılar Güneşli'de yer alan Göksu Tower 65 adet daireden oluşuyor. Projede anahtar teslimlerinin Aralık 2016'da yapılması planlanıyor. 


Peşin ve taksitli ödeme kolaylıkları sunulan Göksu Tower'da daire fiyatları 200 bin TL ile 500 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 


Göksu Tower projesi Bağcılar Belediyesi'ne, Kirazlı metrosuna, havaalanına, Güneşli Meydan'a yakın konumda yer alıyor. 


GKS Yapı Göksu Tower projesinin sosyal donatıları arasında çocuk oyun alanları, oturma alanı ve kapalı otopark yer alıyor.


Göksu Tower iletişim

WEB adresi: www.goksutower.com

Telefon: 489 04 57

Filiz...