29 / 04 / 2024

Göktaşnar İnşaat

Göktaşnar İnşaat

Göktaşnar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi dün Sultangazi’de 1 milyon 425 bin TL sermaye bedeli ile Azmi Göktaş tarafından kuruldu.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmetcan Çınar tarafından kuruldu.

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

Gül Çınar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Gül Çınar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Rüstem Gül tarafından kuruldu. 

Gönenler Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gönenler Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Güven tarafından kuruldu.

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zıad    Kabalawı ve Saeed H.S. Mousa ortaklığında kuruldu. 

Van Gürpınar'ın çehresi değişti!

Van'ın Gürpınar ilçesinde hayata geçirilen yatırımlar bölgeyi modern bir görünüme kavuşturdu. Gürpınar'a kazandırılan yatırımlar vatandaşların takdirini topladı.

Özkan Geri Dönüşüm Nakliye Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Geri Dönüşüm Nakliye Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile  Özcan Güleç tarafından kuruldu. 

Gökdemir Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökdemir Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Selçuk Gökdemir tarafından kuruldu.

Görgülü İnşaat Marmara Loft fiyat!

Toplam 152 daireden oluşan Görgülü İnşaat Marmara Loft fiyat listesi 435 bin TL'den başlıyor. Proje Kartal'a bağlı Yakacık bölgesinde inşa ediliyor.

Göktaşnar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Göktaşnar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi dün Sultangazi’de 1 milyon 425 bin TL sermaye bedeli ile Azmi Göktaş tarafından kuruldu.

Maral Gostar Gıda Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maral Gostar Gıda Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Reza Hobab tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ali Ağaoğlu ve Duygu Su Gürpınar ayrıldı mı?

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve genç sevgilisi Duygu Su Gürpınar'ın ayrıldığı iddia edildi. Çiftten konu ile ilgili açıklama geldi.

Göktaşnar İnşaat Haberi

Göktaşnar İnşaat

Göktaşnar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi dün Sultangazi’de 1 milyon 425 bin TL sermaye bedeli ile Azmi Göktaş tarafından kuruldu. 


Göktaşnar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:

İnşaat; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Göktaşnar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Sultançiftliği Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.No.45 C...