09 / 05 / 2024

Göktuğ Endüstriyel Kimin

Göktuğ Endüstriyel Kimin

Göktuğ Endüstriyel Zemin Kaplama İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hasan Gül imzasıyla kuruldu.

Ergo Endüstriyel Ürünler İnşaat Lojistik Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergo Endüstriyel Ürünler İnşaat Lojistik Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ilaha Alıyeva tarafından kuruldu.

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Mehdi Mengutaycı tarafından kuruldu.

Wordport Gıda İnşaat Endüstriyel Ürünler Bilişim Ve Madencilik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wordport Gıda İnşaat Endüstriyel Ürünler Bilişim Ve Madencilik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Gızkhanım Garayeva tarafından kuruldu.

Serenay Endüstriyel Ürünler İnşaat Danışmanlık Gıda Ve Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serenay Endüstriyel Ürünler İnşaat Danışmanlık Gıda Ve Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rafaıl Babayev tarafından kuruldu.

Zemoks Yapı Endüstriyel Zemin Kaplamaları Ve İzolasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Zemoks Yapı Endüstriyel Zemin Kaplamaları Ve İzolasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Güner tarafından kuruldu.

Endüstriyel gayrimenkul alıp satarken nelere dikkat edilmeli?

Geçtiğimiz günlerde kuruluş sürecini tamamlayan Ultra Sanayi Platformu (USP), endüstriyel gayrimenkul satışlarına yenir soluk kazandırmayı planlıyor. Peki endüstriyel gayrimenkul alıp satarken nelere dikkat edilmeli? İşte ayrıntılar...

Baha Poyraz Endüstriyel Makinalar İnşaat Madencilik Gıda Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Baha Poyraz Endüstriyel Makinalar İnşaat Madencilik Gıda Sanayi Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bahadin Demir tarafından kuruldu.

Gk Endüstriyel Zemin Kaplamaları İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk Endüstriyel Zemin Kaplamaları İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Koca tarafından kuruldu.

Gssg Mühendislik Endüstriyel Ürünler Pazarlama Ve Teknik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gssg Mühendislik Endüstriyel Ürünler Pazarlama Ve Teknik Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Güzide Sertbaş tarafından kuruldu.

Janset Lojistik Endüstriyel Ürünler Gıda Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Janset Lojistik Endüstriyel Ürünler Gıda Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevıl Manafova tarafından kuruldu.

Hidrogür Endüstriyel Boru Montaj İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hidrogür Endüstriyel Boru Montaj İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Gürcemal tarafından kuruldu.

Thd Mimarlık Endüstriyel Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thd Mimarlık Endüstriyel Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Göktuğ Gökgöz ve Onur Kalender ortaklığında kuruldu.

Şam Endüstriyel Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Şam Endüstriyel Yapı Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülistan Kocaadam tarafından kuruldu.

Göktuğ Endüstriyel Kimin Haberi

Göktuğ Endüstriyel Kimin


Göktuğ Endüstriyel Zemin Kaplama İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hasan Gül imzasıyla kuruldu. 


Göktuğ Endüstriyel Zemin Kaplama İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; ) İNŞAAT GRUBU: a-     Kat veya daire karşılığı inşaat yapmak bu konuda arsa sahipleri ile sözleşmeler aktetmek ve yapılmış daireleri satmak her türlü bina ve fabrika inşaatlarında kullanılan her türlü inşaat malzemesini imal etmek alım   satımını yapmak ithalat ve ihracatını yapmak. b-    Her türlü yapının, binanın, fabrikanın yıkım, tadilat, şap, sıva ve her türlü inşaat işçilik işlerini yapmak, yaptırmak hizmet gurupları oluşturmak. Bu konuda özel kuruluş veya belediyelerin açmış oldukları ihaleleri girmek taahhütlerde bulunmak bu işlemleri gerçekleştirmek için gerekli olan araç ve...