30 / 06 / 2024

Göktuğ Özdemir Feriye Palace devraldı

Göktuğ Özdemir Feriye Palace devraldı

OSMANLI döneminde padişahların ağırlanması için yapılan binalardan biri olan ‘Feriye’nin işletmesini uzun yıllardır turizm sektöründe faaliyet gösteren Göktuğ Özdemir devraldı.

No 724 Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

No 724 Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 5.000.000,00  TL sermaye bedeli ile Gürkan Özdemir ve Murat Ateş ortaklığı ile kuruldu.

Sun V Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sun V Gayrimenkul Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Göktuğ Göktaş tarafından kuruldu.

Tematech Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tematech Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Güner Özdemir tarafından kuruldu.

Loklar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loklar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Göktuğ Loklar tarafından kuruldu.

Tuğ Taahhüt Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tuğ Taahhüt Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Göktuğ Topsakal tarafından kuruldu.

Hg Kule İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hg Kule İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Gökhan Özdemir ve Hakan Özdemir ortaklığında kuruldu.

Murat Özdemir: Şehirlerin güvenilir ve sürdürülebilir konutlara ihtiyacı var!

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, Dünya Şehircilik Günü kapsamında yaptığı açıklamada şehirlerin güvenilir ve sürdürülebilir konutlara ihtiyacı olduğunu söyledi. 

Picco Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Picco Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Göktu Demir tarafından kuruldu.

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında!

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, milyar dolarlık şirketlerin kaptan köşkünde oturan ve binlerce kişiye istihdam imkanı veren Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında.

Başak Cengiz'in ismi Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi!

İstanbul Ataşehir'de Can Göktuğ Boz tarafından öldürülen Başak Cengiz'in adı, Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi...

Mimar Başak Cengiz Ankara'da defnedildi!

Mimar Başak Cengiz, İstanbul Ataşehir'de sokakta yürürken, 27 yaşındaki Can Göktuğ Boz tarafından uğradığı kılıçlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Başak Cengiz, Ankara Yeni Mahalle'de defnedildi.

Geoin Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geoin Proje Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Okan Hamdi Göktuğ tarafından kuruldu.

Dönüşüm Ege Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Ege Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  50  bin TL sermaye bedeli  ile Göktuğ Ege tarafından kuruldu.

Göktuğ Özdemir Feriye Palace devraldı Haberi

Göktuğ Özdemir Feriye Palace devraldı

1800’lü yılların sonunda padişahların saraydan boğaza inmesi için yaptırılan saraylar arasında yer alan Feriye için, 8 yıllık işletme anlaşması yaptıklarını söyleyen Özdemir, binanın renovasyonu için 5 milyon dolarlık bütçe ayırdıklarını söyledi. En son 1995 yılında yapılan renovasyon çalışmalarından sonra binanın hizmete girdiğini belirten Özdemir, kendilerinin de renovasyon için iç mimar Çağlayan Tuğal ile çalıştıklarını belirtti. Orijinal dokuya sadık kalınarak Feriye Palace’ta duvar kağıdından parkeye kadar bir çok şeyin değiştiğini kaydeden Özdemir, “Burası konaklama yapılmayan bir otel gibi. İstanbul’un Boğaz’daki en önemli davet ve etkinlik alanlarından biri olarak çevresinde konumlanan lüks otellere ciddi bir rakip olacak. Türkiye’deki kurumsal firmaların özel davet ve organizasyon firmalarının gelmek istediği yer olmasını istiyoruz. Yabancı misafirlerin yapacakları organizasyonlarda çok özel bir mekan yaratmayı amaçlıyoruz” dedi. 


3...