17 / 05 / 2024

Göktun Çelik 2015 yatırımları

Göktun Çelik 2015 yatırımları

Dosya ve soyunma dolapları imalatıyla 2007 yılında faaliyetlerine başlayan Göktun Çelik, yurtiçinde özel sektör ve resmi kurumlarla olan çalışmalarını yurtdışı pazarında da genişletiyor..

Demir çelik devi iflasın eşiğine geldi!

Kurulduğu 1992 senesinden bu yana gerçekleştirdiği üretim ve yatırımlarla demir-çelik sektörünün güçlü firmaları arasına giren, 6 kıtada 72 ülkeye ihracat yapan Güney Çelik, son 2 senede yaşadığı sorunlar sonucunda üretimi durdurma noktasına geldiği belirtildi.

Deprem korkusu konut tercihlerini değiştirdi! Vatandaşın yeni gözdesi çelik konstrüksiyon evler!

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerin ardından güvenli yaşam alanlarında ikamet etme kaygısı, vatandaşları çelik konstrüksiyonlu evlere yönlendirdi. 

1+1 çelik ev 450 bin TL, 2+1, 490 bin TL! Çelik ev nedir, 155 metrekare evler ne kadar?

Depreme dayanaklığı ile bilinen çelik ev fiyatlar 450 bin TL ile 2 milyon 500 bin TL arasında değişiyor. Peki, metrekarelerine göre çelik ev fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Gökalp Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gökalp Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökalp Bunarbaşı tarafından kuruldu.

Pakbulut Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pakbulut Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile  Ahmet Akbulut ve Gül Çelik Pak tarafından kuruldu.

Gnp Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnp Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmapaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çelik tarafından kuruldu.

Görkem Çelik Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Çelik Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Çelik tarafından kuruldu.

Babilon Otel Turizm Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Babilon Otel Turizm Otomotiv Limited Şirketi Avcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Neşe Gülbahar Çelik tarafından kuruldu.

Katar'da inşa edilecek fabrikanın temeli Bartın'da atılıyor!

Bartın'da faaliyet gösteren çelik konstrüksiyon firması, ürettiği malzemeleri fabrika yapımında kullanılmak üzere Katar'a ihraç ediyor

Ceylin Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Ceylin Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Çelik tarafından açıldı.

Gökbostan İnşaat Taşımacılık ve Nakliyecilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökbostan İnşaat Taşımacılık ve Nakliyecilik Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL TL sermaye bedeli ile Gökhan Çelik tarafından kuruldu.

Gök Çelik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Çelik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Emrah Emeksiz tarafından kuruldu. 

Ceylin Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceylin Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Çelik tarafından kuruldu. 

Göktun Çelik 2015 yatırımları Haberi

Göktun Çelik 2015 yatırımları

Dosya ve soyunma dolapları imalatıyla 2007 yılında faaliyetlerine başlayan Göktün Çelik, yurtiçinde özel sektör ve resmi kurumlarla olan çalışmalarını yurtdışı pazarında da genişletiyor. 2007 yılından beri raylı arşiv sistemlerinin de üretimini yapan şirket, çelik mobilya imalatı konusunda da Tunay Ofis olarak faaliyet gösteriyor. 


Şirket olarak inşaat, hastane, üniversite, askeriye, banka, spor salonları ve özel sektördeki değişik işletmelere hizmet verdiklerini kaydeden Göktün Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Tunay;" Göktün markası olarak raylı arşiv sistemleri, soyunma ve dosya dolapları, kartoteks ve kari grupları, ranza grupları, kütüphane ve kitaplıklar üretiyoruz ve yeni yatırımlarla ürün çeşitlerimiz ve kapasitemiz artacak" dedi. 


KOMPAKT ARSIVLEME VE YENİ NESİL SOYUNMA DOLAPLARI 

2014 yılı performansını değerlendiren Tunay, 2014 yılında hem yurtiçi hem de yurtdışı satışlarında beklentilerin karşılandığını belirtti ve yeni dönem...