17 / 05 / 2024

göktürk ay-tek konutları

göktürk ay-tek konutları

İstanbul Kemerburgaz'da inşa edilen Göktürk Ay-Tek Konutları'nda son 13 konut kaldı

Ay-Tek Evleri'nde 375 bin Euro! Hemen teslim!

Kemerburgaz Göktürk'te bulunan Ay-Tek Evleri'nde fiyatlar 375 bin Euro'dan başlıyor

Özak Duyu Göktürk, yüzde 60'ı peşin kalanı 12 ay vadeyle satışta!

Özak Duyu Göktürk projesinin inşaatına geçtiğimiz Nisan ayında başlanmıştı, projede konut satışları devam ediyor. Peki Özak Duyu Göktürk'te konut fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili merak edilenler...

Yüksekdağ İnşaat'tan Beykoz ve Göktürk'e 2 yeni proje geliyor!

Çamlıca’da hayata geçirdikleri projeyi mayıs ayında tamamlayacaklarını söyleyen Yüksekdağ Group Başkan Yardımcısı Cemil Yüksekdağ yaptığı açıklamada, Beykoz ve Göktürk'te iki yeni proje inşa edeceklerini söyledi.

Nefes Koru Göktürk'te yüzde 25 peşin 24 ay vade fırsatıyla!

Nefes Koru Göktürk projesi, Gül İnşaat - Zilal İnşaat Ortaklığı'nda Göktürk'te yükseliyor. Nefes Koru Göktürk'te yüzde 25 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Seba Reserve Göktürk satışta! Yeni proje! 

Seba Reserve Göktürk, özenle tasarlanmış peyzajı ve yemyeşil bahçeleri, sakin ve huzurlu bir yaşam vadediyor. Projede 3.5+1 ve 4.5+1 konutlar bulunuyor. Peki Seba Reserve Göktürk'te konut fiyatları ne kadar? 

Göktürk Prive Kemer 72 ay vade fırsatıyla satışta!

Göktürk Prive Kemer projesi, Şenkaya İnşaat tarafından İstanbul'un tam ortasında, Kemer Country Club’a yürüme mesafesinde hayata geçiriliyor. Göktürk Prive Kemer 72 ay vade fırsatıyla satışta! İşte Göktürk Prive Kemer konut fiyatları...

Göktürk Konutları Pendik'te yüzde 20 peşin, 72 ay vade imkanıyla son daireler!

Çavuşoğlu Yemenler Grup tarafından Pendik'te, E-5'in hemen yanında yükselen Göktürk Konutları'nda konut satışları devam ediyor. 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşan Göktürk Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Göktürk Konutları ile ilgili detaylar...

Özak Göktürk 2 nerede, fiyatları ne kadar?

"Kapınızı ormana açın" sloganıyla lanse edilen Özak Göktürk 2 projesinde satışlar devam ediyor. Eylül ayında teslim edilmesi planlanan Özak Göktürk 2 nerede, fiyatları ne kadar? İşte Özak Göktürk 2 projesi ile ilgili detaylar...

Kiler GYO'dan 3 yeni proje: Referans Ümraniye, Referans Pendik ve Referans Göktürk'te satışlar Ağustos'ta başlıyor!

Kiler GYO Referans Ümraniye, Referans Pendik ve Referans Göktürk projelerinde lansman ve satış sürecinin Ağustos ayında başlayacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

İCS Vivere Göktürk konutlarında yüzde 50 peşinat ve 18 aya varan vade fırsatı! Yeni proje!

İSC Yapı imzasıyla Göktürk'te inşa edilen İCS Vivere satışa sunuldu. 2024 yılında teslim edilecek olan projenin tüm detayları belli oldu.

Kemerburgaz-Göktürk Bölgesi’nde ortalama metrekare fiyatı 70-75 bin TL!

Yatırımcıların radarına giren, Kemerburgaz – Göktürk Bölgesi’ndeki konutların ortalama metrekare satış fiyatı 70 bin - 75 bin TL aralığında değişiyor.  

Özak Göktürk 2 projesiyle kapınızı ormana açın! Lansmana özel avantajlı fiyatlar!

"Kapınızı ormana açın" sloganıyla lanse edilen Özak Göktürk 2 projesinde yer alan konutlar avantajlı fiyatlarla satışa çıktı. İşte proje detayları...

Göktürk Devlet Hastanesi'nin temeli atılıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Göktürk'e inşa edilmesi planlanan devlet hastanesinin temelinin birkaç ay içerisinde atılmasını beklediklerini söyledi.

Göktürk Beyaz Saray İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk Beyaz Saray İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Eyüpsultan'da İsmet Santalu ve Ayşe Yeğin ortaklığında kuruldu.

göktürk ay-tek konutları Haberi

göktürk ay-tek konutları

Ay-Tek İnşaat tarafından Kemerburgaz'da 42 bin metrekare alana inşa edilen Göktürk Ay-Tek Konutları'nda fiyatlar 375 bin Euro'dan başlıyor, 560 bin Euro'ya kadar yükseliyor.

96 dubleks ve 48 normal olmak üzere toplam 144 konuttan oluşan projede 13 dubleks konut kaldı. Dublekslerin yüz ölçümleri 210 metrekare ile 275 metrekare arasında değişiyor.

İki yıldır yaşamın devam ettiği Ay-Tek Konutları'nda müşteriler evlerini hemen teslim alabilecek. Ödemede tüm bankalardan uzun vadeli kredi imkanı sunuluyor.

İstanbul'un merkezine 15 dakika uzaklıkta bulunan projede açık kapalı yüzme havuzları, çocuk havuzu, tenis kortu, fitness salonu, sauna, buhar odası, masaj odası, kafe, bar, gezi parkı, çocuk bahçesi, koşu ve bisiklet parkuru bulunuyor.

0 212 274 55 60

www.aytek.com

Merve...