27 / 04 / 2024

Göl İletişim Madencilik Elektrik İnşaat nerede

Göl İletişim Madencilik Elektrik İnşaat nerede

Göl İletişim Madencilik Elektrik İnşaat Tem.Gıda Tar.Tur.Pet.Kuyum. San.Tic.Ltd.Şti.2 Nolu İstanbul Şb. Mehmet Salih Aslan Şube Müdürlüğü'nde 40 bin TL sermayeyle Kağıthane'de açıldı.

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Jaguar E-Pace: Lüks Tasarım ve Güçlü Performansın Buluştuğu Bir SUV!

Jaguar E-Pace'in performansı, çeşitli motor seçenekleri arasından seçim yapma imkanı sunar. Otomobilin motor hacmi 1.498 cc'dir ve güçlü performans için 160 beygir güç üretir. İşte Jaguar E-Pace'in bazı donanım seçeneklerine ve fiyatlarına daha ayrıntılı bir şekilde bakalım...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstikrarlı ve Güçlü Ekonomi" vurgusu! 14 Mayıs sonrası atılacak önemli adımlar...

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler AK Parti'nin yeni seçim beyannamesindeki vaatler beyannamede yer alırken ''İstikrarlı ve Güçlü Ekonomi" vurgusu yapıldı. İşte 14 Mayıs sonrası atılacak önemli adımlar...

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den siyasi partilere kira çağrısı!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında siyasi partilere kira çağrısı yaptı. İşte detaylar...

Swissotel Residences Çeşme'de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşa edilecek olan proje Swissôtel Residences Çeşme, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. 

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmetcan Çınar tarafından kuruldu.

Mogan Gölü 1. etap projesi Ekim'de tamamlanacak!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Mogan Gölü 1. etap kıyı bandı rehabilitasyon ve rekreasyon alanı çevre düzenlemesinin Ekim ayında tamamlanacağı müjdeledi.

Birevim, Görüntülü İletişim Sistemi ile ev sahibi yapıyor!

Birevim, koronavirüs salgını önlemleri çerçevesinde Görüntülü İletişim Sistemi'ne (GİS) geçiş yaptı. Gis ile, Birevim'in tasarruf sahipleri, evlerinin konforunda ev sahibi oluyor...

Eber Gölü'ndeki fabrikalar çürümeye terk edildi!

TTKD Bilim Danışmanı Dr. Erol Kesici, Afyonkarahisar’daki Eber Gölü’nün çürüdüğünü söyledi. Gölün çevresinde bulunan fabrikalar ve 17 yerleşim alanının atıklarıyla çöp alanına dönüştürüldü.

Naci Ağbal: Ekonomide güçlü bir değişim ve dönüşüm döneminin başlangıcındayız!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Ağbal, "Türkiye ekonomisi güçlü bankacılık sistemi, sağlam ve sürdürülebilir kamu maliyesi göstergelerine bakıldığında geleceğe dönük güçlü bir yatırım ve çekim merkezi durumundadır." dedi.

Salda Gölü Kayadibi Göleti'nin inşaatına durdurma kararı!

Burdur’un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü’nü besleyen su kaynakları üzerine Devlet Su İşleri’nin (DSİ) yaptığı Kayadibi Göleti'nde inşaat ile ilgili davada Isparta İdare Mahkemesi’nce ‘ret’ kararı verildi.

Konuttaki rakamlar çok güçlü bir toparlanmaya işaret ediyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak yaptığı açıklamada "Konutta mart itibarıyla günlük takip ettiğim rakamlar çok güçlü bir toparlanmaya işaret ediyor." dedi.

Göl İletişim Madencilik Elektrik İnşaat nerede Haberi

Göl İletişim Madencilik Elektrik İnşaat nerede

Göl İletişim Madencilik Elektrik İnşaat Tem.Gıda Tar.Tur.Pet.Kuyum. San.Tic.Ltd.Şti.2 Nolu İstanbul Şb. Mehmet Salih Aslan Şube Müdürlüğü'nde 40 bin TL sermaye ile 16 Mayıs'ta Kağıthane'de açıldı.



Göl İletişim Madencilik Elektrik İnşaat Tem.Gıda Tar.Tur.Pet.Kuyum. San.Tic.Ltd.Şti.2 Nolu İstanbul Şb. adres: Kağıthane, Çağlayan Mahallesi, Adıgüzel 1 Sokak, Gülbey Apartmanı B Blok Kat:4...