28 / 04 / 2024

göl panoram avcılar iş kazası

göl panoram avcılar iş kazası

Avcılar’da Emlak Konut GYO’ya ait arazi üzerinde Be – Ma İnşaat tarafından hayata geçirilen Göl Panorama Evleri projesinde bir işçi 24′üncü kattan düşerek yaşamını yitirdi. Be-Ma İnşaat konuyla ilgili bir açıklama yayınladı..

Avcılar'da göçük meydana gelen bina için 3 gözaltı!

Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yıktırılan binanın temeli kazılırken meydana gelen göçükte 3 çocuk babası Cemal Eken'in (42) ölümü, İsa Eyice isimli işçinin yaralanmasına neden olan olay ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi!

İstanbul Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi. Yaşanan olayda işçilerden biri göçük altından çıkarılırken, diğer işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.

Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar halkının en büyük sorunlarından biri olan kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz sürüyor. Peki çalışmalar nasıl ilerliyor? Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar'da hasarlı binalar yıkılıyor!

Avcılar'da 1999 yılında meydana gelen Gölcük depreminde hasar gören yapılar yıkılıyor. Tahliye kararı alınan binaların doğalgaz, elektrik ve suları kesildi.

Uzungöl'deki dönüşümde 1. etap tamam! Göl çevresindeki yapılar yıkılıyor!

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de kentsel dönüşüm projesi devam ediyor. Proje kapsamında göl kıyısını çevreleyen kaçak yapılar yıkılacak, görüntü kirliliği ortadan kaldırılarak, görsel estetiğe sahip doğal rekreasyon alanları oluşturulacak ve gölün çevresi tamamen açılacak.

Avcılar’da hasar gören 281 binanın yıkımı için son ay!

Gölcük’te 17 Ağustos 1999 yılında yaşanan depremin ardından İstanbul Avcılar’da orta hasarlı olduğu tespit edilen 281 binanın güçlendirilmesi veya yıktırılması için tanınan süre ay sonunda bitiyor.

Avcılar'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor! 2 günde 15 bina yıkıldı!

Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli’nin göreve geldikten sonra “Hayat kurtarma hareketi” ismiyle başlattığı kentsel yenilenme çalışmaları hız kesmiyor. İlçede 2 günde 15 binanın yıkımı gerçekleştirildi. Yıl sonuna kadar 209 bina ve 2700 bağımsız bölüm yıkılacak...

Avcılar'da depremde hasar gören cami yıkılıyor!

İstanbul'da yaşanan depremde hasar gören Avcılar'daki Hacı Ahmet Tükenmez Camisi'nin yıkım çalışmaları başladı.

TOKİ Nevşehir Acıgöl kura sonuçları 29.04.2020 kazananlar listesi!

TOKİ Nevşehir Acıgöl kura sonuçları 29.04.2020 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Nevşehir Acıgöl kura sonuçları 29.04.2020 kazananlar listesi ve Acıgöl kura sonuçları...

TOKİ Nevşehir Acıgöl kura sonuçları 29.04.2020 kazananlar listesi!

TOKİ Nevşehir Acıgöl kura sonuçları 29.04.2020 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Nevşehir Acıgöl kura sonuçları 29.04.2020 kazananlar listesi ve Nevşehir Acıgöl 2020 kura sonuçları...

TOKİ Nevşehir Acıgöl kura sonuçları 29.04.2020!

TOKİ Nevşehir Acıgöl kura sonuçları 29.04.2020 haberimizde yer alıyor. İşteTOKİ Nevşehir Acıgöl kura sonuçları 29.04.2020 ve TOKİ Nevşehir Acıgöl kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi...

TOKİ Nevşehir Acıgöl 124 konut kura sonucu!

TOKİ Nevşehir Acıgöl 124 konut kura sonucu haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Nevşehir Acıgöl 124 konut kura sonucu ve TOKİ Nevşehir Acıgöl kura sonuçları...

Salda Gölü'ndeki yapılar 'temelsiz' inşa edilecek

Salda Gölü'ndeki Yeşilova Halk Plajı ile Beyaz Adalar kısmında vatandaşların kullanımına açılacak yapılar, temelsiz ve sökülüp-takılabilir yapıda tasarlanacak...

göl panoram avcılar iş kazası Haberi

göl panoram avcılar iş kazası

Avcılar’da Emlak Konut GYO’ya ait arazi üzerinde Be – Ma İnşaat tarafından hayata geçirilen Göl Panorama Evleri projesinde bir işçi 24′üncü kattan düşerek yaşamını yitirdi.


Be - Ma İnşaat açıklaması

Be - Ma İnşaat’ın TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO arsası üzerinde inşaatı devam eden Göl Panorama projesinde bugün elim bir kaza yaşanmıştır.

Şantiyede faaliyet gösteren Can Polat Yapı taşeron firmasında çalışan bir kardeşimiz kaza neticesinde hayatını kaybetmiştir.

Kazanın nedeni ile ilgili gerekli çalışmalar başlatılmış olup, en kısa sürede kaza sebebi açığa çıkarılacaktır.

Kazada hayatını kaybeden kardeşimizin ailesine, yakınlarına ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı dileriz.

Be – Ma İnşaat


Be-Ma İnşaat'ın Göl Panorama projesinde iş...