05 / 05 / 2024

Gölbahçe konut fiyatları

Gölbahçe konut fiyatları

Gölbahçe konut fiyatları 561 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gölbahçe Evleri projesinde daireler Eylül 2018 yılında teslim ediliyor...

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

Saygın Trend Palmiye'de 1+1'ler 3 milyon 670 bin TL'ye! İzmir Gülbahçe'de yazlık fırsatı! 

İzmir Gülbahçe'de inşa edilen Saygın Trend Palmiye projesinde yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 3 milyon 670 bin TL'den başlıyor. İşte Saygın Trend Palmiye projesi ile ilgili detaylar...

Nidapark Gündoğan konut fiyatları Ekim 2022! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Nidapark Gündoğan projesi merakla araştırılıyor. Peki Nidapark Gündoğan konut fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Gündoğan fiyat! 

Metrekaresi 3900 lira! İşte ilçe ilçe konut fiyatları

TSKB Gayrimenkul Değerleme tarafından yapılan araştırmaya göre sıfır konutta üç büyük şehirde en uygun fiyat Ankara'da 3 bin 900 liradan başlayan konutlardaki metrekare fiyatı 50 bin lirayı görüyor. İstanbul'da 12 bin lira ile 45 bin lira arasında değişen konut fiyatları İzmir’de ise ilçesine göre 6

İngiltere'de enflasyon son 40 yılın zirvesinde! Artışa en çok katkı enerji, yakıt, gıda ve konut fiyatlarından!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere'de enflasyon, Mayıs ayında yüzde 9,1'e yükselerek, son 40 senenin  en yüksek seviyesine ulaştı. Ülkede enflasyondaki artışa en fazla katkıyı da enerji, yakıt, gıda ve konut fiyatları verdi.

Ankara Gölbahçe Konutları geliyor! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat Gölbahçe Konutları projesi karma proje olarak hayata geçirilecek. Projede 1.978 konutun 1.978 konut, 70 adet iş yeri ve 150 ofisin yanı sıra 1 adet otel de yer alacak.

İzmir konut fiyatlarında İstanbul'u üçe katladı!

Interpress’in Merkez Bankası’nın konut fiyat endeksi verilerine göre son yıllarda İstanbul ve Ankara gibi illerden de göç alan İzmir, konut fiyatlarının en çok arttığı il oldu..

Gökorman Ümraniye konut fiyatları ne kadar?

Toplam 420 daireye yer verilen Gökorman Evleri'nde lansmana özel yüzde 10 indirim fırsatı sağlanıyor. Peki Gökorman Ümraniye konut fiyatları ne kadar?

Tema İstanbul Bahçe konut fiyatları!

Toplam 363 daireden oluşan Tema İstanbul Bahçe Evleri'nin 2020 yılında teslim edilmesi planlanıyor. İşte Tema İstanbul Bahçe konut fiyatları...

Halkalı Tema İstanbul Bahçe konut fiyatları!

Toplam 500 bin TL yatırım bedeline sahip olan Tema İstanbul Bahçe projesi 363 adet konuttan meydana geliyor. Küçükçekmece Tema İstanbul Bahçe konut fiyatları metrekare birim bazında 5 bin 200 TL'den başlıyor. 

Gökorman Ümraniye konut fiyatları!

Gökorman Ümraniye konut fiyatları 314 bin TL'den başlıyor. İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yükselen Gökorman Evleri'nde 1+0'dan 4+1'e kadar daire alternatifleri sunuluyor...

Core Living Güneşli konut fiyatları!

Core Living Güneşli konut fiyatları minimum 340 bin TL'den başlıyor. Core Living projesi İstanbul Güneşli'de Asoy İnşaat ve Çevik İnşaat ortaklığı ile yükseliyor...

Urla Gülbahçe arkeolojik sit alanı imar planı askıda!

İzmir Urla İlçesi, Gülbahçe Mahallesi, 1. ve 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı'na ilişkin 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı...

Gölbahçe konut fiyatları Haberi

Gölbahçe konut fiyatları


Gölbahçe Evleri projesi İstanbul Sultanbeyli'de Sur Yapı tarafından inşa ediliyor. Gölbahçe Evleri projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.


Gölbahçe Evleri projesinde dairelerin alanları 70 metrekare ile 190 metrekare arasında değişiyor. Gölbahçe Evleri Sultanbeyli'de daireler Eylül 2018'de teslim ediliyor.



Gölbahçe konut fiyatları ne kadar?


Gölbahçe konut fiyatları 2+1 dairelerde 561 bin TL'den, 3+1 dairelerde 651 bin TL'den, 4+1 dairelerde 819 bin TL'den başlayarak değişiyor.


Gölbahçe Evleri projesinde 0,42 faizle 60 ay, 0,70 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Gölbahçe Evleri projesi altı blokta 227 adet konuttan meydana geliyor.


21 bin metrekare alanda yükselen Gölbahçe Evleri projesinde fitness, sauna, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, gölet, yürüyüş yolları gibi sosyal donatılar bulunuyor.



Tel: 444 5 787

Web : http://www.suryapi.com.tr/

Gülcihan...