27 / 04 / 2024

gölbaşı belediyesi

gölbaşı belediyesi

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, pandemi süresi boyunca sıkıntı yaşayan kiracıları sevindirecek müjdeli haberi verdi.

Adıyaman Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları sürüyor!

Adıyaman’ın Gölbaşı İlçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, ilçedeki mahalle ve cadde yollarında başlatılan asfalt çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

Gölbaşı'nın iki yakası bir araya geliyor!

Gölbaşı Belediyesi ile Karayolları Genel Müdürlüğü arasında Ankara- Konya yolu Gölbaşı geçişinde bulunan Çevre Otoyolu Kavşağındaki yol yapım çalışmaları için protokol imzalandı. İşte projenin ayrıntıları...

Gölbaşı Belediyesi, asfalt üretim tesisi kuracak!

Gölbaşı Belediyesi, asfalt üretim tesisi kurulması için çalışmalara başladı. Belediye Başkanı Fatih Duruay açılacak üretim tesisiyle ilgili açıklama yaptı.

Gölbaşı Hasvak Hastanesine ek bina yapılacak!

Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, kaymakamlıkta basın mensupları ile yaptığı toplantıda, Gölbaşı Hasvak Hastanesi'nin artık yetersiz kaldığını, ek bina yapılması için gerekli çalışmaların başladığını söyledi.

Gölbaşı'nda molozlar evlerden toplanacak!

Gölbaşı'nda evlere 'moloz' toplama hizmeti Gölbaşı Belediyesi, yeni bir temizlik hamlesi başlattı. Temizlik işleri ekiplerince, "Siz dert etmeyin, biz topluyoruz" adı altında düzenlenen kampanya ile inşaat atık ve molozları toplanacak.

Gölbaşı Belediyesi geçici ustalık belgesi verecek!

İnşaat işlerinde çalışanların ustalık belgesinin olması şartının getirilmesi çerçevesinde, yönetmelik hükümleri kapsamında bu belgeleri almak isteyenler Gölbaşı Belediyesine müracaat edebilecek...

İncek'te 3 bin 14 arsanın tapusu sahiplerine teslim edildi!

Gölbaşı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından İncek Mahallesinde, imar planlaması biten 3 bin 14 arsanın tapuları Gölbaşı Belediye Yakup Odabaşı tarafından törenle sahiplerine dağıtıldı...

Gölbaşı Belediyesi 40 konut ve sosyal tesis yapımını ihaleye sunuyor!

Ankara-Gölbaşı Belediyesi Cumhuriyet Mahallesi'ne yapılacak 40 adet konut ve sosyal tesis yapımını ihaleye açtı. İhale 3 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Gölbaşı'ndaki binaları yeniledi!

Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Konya-Ankara Devlet Karayolu kenarında kalan binalar ile Cemal Gürsel ve Hükümet Caddelerinde bulunan binalar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sayesinde modern bir görünüme sahip oldu

Gölbaşı Belediyesi 980 bin TL'ye konut alanı satılacak!

Ankara Gölbaşı Belediyesi, mülkiyeti kendilerine ait olan 4 konut alanını toplamında 980 bin TL'ye satacak. Satışlar, 5 Temmuz Perşembe günü saat 14:00'de yapılacak

Gölbaşı Belediyesi başkentte imarlı 3 arsa satacak! 

Ankara İli Gölbaşı Belediye Başkanlığı, Ankara Gölbaşı'nda yer alan imarlı 3 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 31 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Gölbaşı'ndaki 3 adet arsa satılıyor! Eğitim alanı imarlı arsa fırsatı! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Örencik mahallesinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Gölbaşı Belediyesi, başkentte üç gayrimenkul satacak! 

Ankara İli Gölbaşı Belediye Başkanlığı, Gölbaşı'nda yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 28 Mart 2023 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Gölbaşı Belediyesi'nden büyük fırsat! Ankara'da KDV'den muaf 5 gayrimenkul satıyor! 

Ankara İli Gölbaşı Belediye Başkanlığı, Ankara Gölbaşı'nda yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Ankara Gölbaşı Belediyesi 5 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Taşpınar, Kızılcaşar ve Örencik mahallelerinde yer alan 5 arsayı 1 milyon 731 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Ankara Gölbaşı'nda 62.7 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesinde yer alan 8 arsayı 62 milyon 767 bin 690 TL'ye satıyor...

Gölbaşı'na yeni spor tesisi geliyor!

Gölbaşı Belediyesi yeni projelerinde hız kesmiyor. Bin 500 metrekare kapalı inşaat alanı bulunan spor tesisi alanında dağcılık ve buz pateni tesislerinin de bulunacağı merkezdeki çalışmalar devam ediyor.

Gölbaşı Belediyesi'nden Seğmenler Mahallesi'ne yeni bisiklet yolu!

Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi arkasında yer alan boş arazide yeni yaşam alanı oluşturuyor. Proje kapsamında, ağaçlandırma alanı, bisiklet-koşu yolu, seyir terası ve kent mobilyaları yer alacak.

Gölbaşı Belediyesi'nden bisiklet yolu müjdesi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Mogan Gölü kıyı bandında hayata geçirdikleri yürüyüş yolunun ve bisiklet yolunun tamamlandığını belirtti.

Gölbaşı Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sürecinde büyük sıkıntı yaşayan Belediyeden taşınmaz kiralayan esnafa müjde verdi.

Büyük Gölbaşı Merkezi projesi 9 etapta bitirilecek!

Gölbaşı Belediyesi 2020 ve 2021 planlamalarını anlatan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Büyük Gölbaşı Merkezi projesinin detaylarını paylaştı.

Gölbaşı Belediyesi'nden kiracılara destek!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, pandemi süresi boyunca sıkıntı yaşayan kiracıları sevindirecek müjdeli haberi verdi.

Gölbaşı Belediyesi İncek ek hizmet binası açıldı!

Gölbaşı Belediyesi İncek ek hizmet binası açıldı. Açılış törende, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek,sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile muhtarlar yer aldı...

gölbaşı belediyesi Haberi

gölbaşı belediyesi

Tüm dünyada etkisini sürdüren koronavirüs salgını boyunca Gölbaşı halkının ve esnafın yanında olan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek son olarak da kiracılarını sevindirecek müjdeyi hayata geçirdi. Yıl sonuna kadar ödenecek kiralarda indirim yapıldığını açıklayan Başkan Şimşek "Ekim, Kasım ve Aralık ayında gerçekleşecek olan kira ödemelerinde indirime giderek esnafımızın sırtındaki yükü azaltma gayretindeyiz. Esnafımız her şartta yanında olduğumuzu bilsin. Bu süreçten el birliği ile çıkmanın zamanı. Esnafımıza yardımlarımız ve desteklerimiz devam edecek” açıklamasını yaptı. 

Destek paketleri yolda

 Pandemi süresinde esnafa destek amaçlı hediye ve destek paketleri gönderdiklerini söyleyen Ramazan Şimşek Esnafımızın her zaman yanındayız. Birlik ve beraberlik içerisinde bu zor günleri geride bırakacağız. Sosyal mesafe kurallarına uymalı, bu dönemi bir rahatlama olarak görerek tedbiri elden bırakmamalıyız. Esnaflarımıza da büyük iş düşüyor....