11 / 05 / 2024

gölbaşı imarlı yol

gölbaşı imarlı yol

Gölbaşı Belediyesi, ilçedeki imarlı yolların açılması için çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Seğmenler Mahallesi TOKİ yolu üzerindeki yeni yerleşim alanındaki yeni imar yolu açılması için çalışmalara başladı.

Gölbaşı Belediyesi başkentte imarlı 3 arsa satacak! 

Ankara İli Gölbaşı Belediye Başkanlığı, Ankara Gölbaşı'nda yer alan imarlı 3 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 31 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Gölbaşı'ndaki 3 adet arsa satılıyor! Eğitim alanı imarlı arsa fırsatı! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Örencik mahallesinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ankara Gölbaşı'nda imarlı arsa fırsatı! Satış fiyatını duyan inanamıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı  ilçesi Karaali Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 3 Ağustos 2022 tarihinde saat 09:30'da yapılacak.

Gölbaşı'nda 97 bin 750 TL'ye imarlı arsa satılıyor! İhalesi 3 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi Karaali Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 3 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Ankara Gölbaşı'nda 5.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Gölbaşı Belediyesi, Virancık (Örencik) Mahallesi'ndeki ticaret imarlı arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 26 Ekim'de yapılacak..

Gölbaşı Belediyesi'nden 5.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Gölbaşı Belediyesi tarafından, konut imarlı arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 1 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Ankara Gölbaşı'nda 36.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanlığı, Gölbaşı Kızılcaşar Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Ticaret alanı imarlı arsanın satış bedeli 36 milyon 923 bin 250 TL olarak belirlendi.

Adıyaman Gölbaşı Belediyesi'nin yol çalışmaları sürüyor!

Adıyaman Gölbaşı Belediyesi'nin yol çalışmaları sürüyor. Adıyaman Gölbaşı İlçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Mevlana Caddesi ile Kurugeçit Cami Taziye evi civarında bulunan sokakların asfaltlandığını söyledi.

Ankara Gölbaşı'nda yeni imar yolları açılıyor!

Gölbaşı Belediyesi, ilçedeki imar yolların açılması için çalışmalarına devam ediyor. İmarı tamamlanan yerleşim alanlarının yolları kısa sürede açılarak yol kaplama çalışmaları yapılacak“ diye konuştu.

Gölbaşı'nın iki yakası bir araya geliyor!

Gölbaşı Belediyesi ile Karayolları Genel Müdürlüğü arasında Ankara- Konya yolu Gölbaşı geçişinde bulunan Çevre Otoyolu Kavşağındaki yol yapım çalışmaları için protokol imzalandı. İşte projenin ayrıntıları...

Gölbaşı TOKİ ve Çağdaş Kent arasına 450 metrelik yol!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, TOKİ ve Çağdaş Kent arasında 450 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde yol açarak iki toplu konut alanının yol ile birleştirileceğini söyledi.

Ankara Gölbaşı'na 100 bin tonluk asfalt!

Ankara Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bu yıl içerisinde Gölbaşı ilçe genelinde yollara 100 bin ton asfalt atacak. Gölbaşı'nda asfalt yapılması gereken her yol tamamlanacak.

İller Bankası Gölbaşı Kızılcaşar arsa ihalesi 24 Haziran'da!

İller Bankası A.Ş. Kaynak Geliştirme Dairesi Başkanlığı tarafından, Ankara Gölbaşı ilçesine bağlı Kızılcaşar Mahallesi'nde 36 bin 947 metrekarelik Konut + Ticaret imarlı arsa 24 Haziran'da ihale edilecek...

gölbaşı imarlı yol Haberi

gölbaşı imarlı yol


Gölbaşı Belediyesi, ilçedeki imarlı yolların açılması için çalışmalarına devam ediyor.  Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Seğmenler Mahallesi Toki yolu üzerindeki yeni yerleşim alanındaki yeni imar yolu açılması için çalışmalara başladı. 

İlk etapta Aski tarafından yağmur suyu ve altyapısı tamamlanan yolların, Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol şube ekipleri tarafından da yol açım çalışmaları hızlı bir şekilde yapılmaya devam ediyor. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay; Gelişen Gölbaşımızda çalışmalarımıza ara vermeden hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. İmarı tamamlanan yerleşim alanlarının yolları kısa sürede açılarak asfalt çalışmaları yapılacak diye konuştu. 


Ankara...