05 / 05 / 2024

Gölbaşı Kadastro yollarında çalışma

Gölbaşı Kadastro yollarında çalışma

Ankara Gölbaşı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri Gölbek, Selametli, Karagedik, Oğulbey, Karaoğlan mahallerinde bulunan tarım ve kadastro yollarında yenileme, onarım ve büz çalışması yapıyor.

Ankara Gölbaşı'nda 12.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Gölbaşı İcra Dairesi, Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsayı 12 milyon 303 bin 900 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Gölbaşı'nda 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsayı 12 milyon 785 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Gölbaşı'nda 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsayı 12 milyon 785 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Ankara Gölbaşı'nda 16 milyon TL'ye satılık 2 adet gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü Gölbaşı'nda yer alan 2 adet gayrimenkulü 16 milyon 25 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Türkiye’nin ilk dev hobi köyü Gölbaşı’nda kuruluyor!

Atatürk'ün ölmeden önce 1937 yılında tasarladığı Türkiye'yi temelden kalkındırmayı amaçlayan 'İdeal Cumhuriyet Köyü' projesi Gölbaşı’nda çalışmalara başlıyor.

ÖİB'den Ankara Gölbaşı'nda 7 özelleştirme kararı!

ÖİB, Ankara Gölbaşı'nda bulunan 7 gayrimenkulü özelleştiriyor. İhale bilgilerinin yer aldığı özelleştirme kararları bugünkü Resmi Gazete'de..

Ankara Gölbaşı Ballıkpınar imar planı askıya çıktı!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Ballıkpınar Mahallesi'nde belirlenen imar adaları ve kadastro parsellerinin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Ankara Gölbaşı Gaziosmanpaşa imar planı değişikliği askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi 330 ada 1 nolu parselin kuzeyinde kaldırım alanında bulunan mevcut trafo binasının 462 adanın batısında meri planında “Park Alanı” olarak tanımlı alana deplase edilmesine ilişkin hazırlanan imar planı askıda...

Ankara Gölbaşı'ndaki imar planı değişikliği onaylandı!

Özelleştirme Yüksek Kurulu, Maliye Hâzinesine ait Ankara ili, Gölbaşı'nda 1/25000 Ölçekli Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi Çevre Düzeni Planı, 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planını onayladı.

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Eymir Mahallesi TOKİ Yolu üzerinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı.Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt yamalarını tamamlamaya devam ediyor.

Ankara Gölbaşı konut fiyatları artışında lider!

16 yıl amortisman süresi olan Ankara'da son bir ayda satılık konut fiyatlarının en fazla arttığı ilçe yüzde 5,4 ile Gölbaşı oldu.

Gölbaşı'nda örnek imar uygulamaları!

GAP ve KOP bölgelerinde, örnek imar uygulamaları projesi kapsamında Gölbaşı ilçesine bağlı Akçaya köyü, Asfalt Mahallesi ve Yarbaşı köyünü kapsayan 112 hektarlık alanda parselasyon yapılacak.

Adıyaman Gölbaşı'nda imam hatip lisesi yapılacak!

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ve İl Milli eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Altındal, İlçede yapılması planlanan kız imam hatip lisesi için bir araya geldi.

Gölbaşı Kadastro yollarında çalışma Haberi

Gölbaşı Kadastro yollarında çalışma

Gölbaşı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri mahallerde bulunan tarım ve kadastro yollarında tadilat ve onarım çalışması yapıyor.


Ekipler Gölbek, Selametli, Karagedik, Oğulbey, Karaoğlan mahallerinde tarım ve kadastro yollarını iş makineleri ile düzelterek stabilize malzeme seriyor. Ayrıca ekipler su basma ihtimali olan yollarda kanal ve büz çalışması yapıyor.


Hürriyet...