13 / 05 / 2024

Gölcük Adliye Sarayı açılış

Gölcük Adliye Sarayı açılış

Kocaeli merkezinin gelişmesine ve genişlemesine büyük katkı sağlayacağı düşünülen ''Gölcük Adliye Sarayı'' hizmete açıldı.

Gölcük Adalet Sarayı açıldı!

Gölcük´te yıkılan eski cezaevi yerine inşa edilen Gölcük Adalet Sarayı´nın resmi açılışı yapıldı. Siyasi protokolün yoğun katılım sağladığı açılışa Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da katıldı.

Gölcük Adliye Sarayı hizmete açıldı!

Kocaeli merkezinin gelişmesine ve genişlemesine büyük katkı sağlayacağı düşünülen ''Gölcük Adliye Sarayı'' hizmete açıldı.

Gölcük Adliye Kavşağı’nda çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük İlçesi’ndeki en işlek kavşaklarından biri olan Adliye Kavşağı’nda yeni bir çalışma başlattı. Kavşak çalışması ile, bölge ulaşım açısından sorunsuz hale getirilecek.

Gölcük Adalet Sarayı tamamlandı!

Gölcük'te geçtiğimiz yılın Mart ayında temeli atılan Adalet Sarayı'nın yapımı hemen hemen tamamlandı. Adalet sarayı, geçtiğimiz gün Gölcük Protokolü'nü ağırladı

Gölcük Panayır mahallesinin altyapısı yenileniyor!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinin kırsal kesiminde yer alan ve doğası ile dikkat çeken Yazlık Panayır Mahallesinin sağlıklı atıksu altyapısına kavuşması için çalışmalara başlanıldı.

Gölcük'te 40 milyon lira yatırımla 8 yeni okul inşa edilecek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Gölcük'te bu yıl yaklaşık 40 milyon lira yatırımla 8 yeni okulu eğitime kazandırıyoruz. Böylece, 1999 depreminden sonra ilçedeki bütün okullarımızı yenilemiş olacağız" dedi.

Gölcük'te kentleşme yüksek kesimlerde arttı!

17 Ağustos Depremi'nin ardından Gölcük'te kentleşme, ilçemizin yukarı kısımlarına doğru devam ediyor. Yeni konutlar, ilçe merkezindense yukarı kesimlerde daha fazla yapılıyor.

İzmir Asarlık Gölcük Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlamalı!

Menemen'in Sesi Gazetesi muhtarlarla başladığı “Mahallenizin Sesi” projesi kapsamında Asarlık Gölcük Mahalle Muhtarı Yakup Görceğiz'i Menemen Medya Merkezi'nde ağırladı. Görceğiz, Asarlık Gölcük Mahallesi'nde dönüşümün başlaması gerektiğini belitti.

Gölcük Tabiat Parkı'na Europark Projesi uygulanacak!

Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, Gölcük Tabiat Parkı'nda uygulanacak 'Europark' projesinin onay sürecinde olduğunu belirtti. Yılmaztürk, "Proje içerisinde bir Macera Parkı, bisiklet parkurları var.

Gölcük Yaylası Rekreasyon Alanı için çalışmalar başlıyor!

Ödemiş Belediyesi'nce başlatılan Gölcük Yaylası 1. Etap Rekreasyon Projesi'ne mevsimsel nedenlerle çalışmalara ara verilirken çalışmaların hava koşullarının elverişli hale gelişinin ardından hız kazanması bekleniyor.

Gölcük Mahalle Konağı'nın inşaatında sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Gölcük Terminali ne zaman yenilenecek?

Modern ve marka kent yapılma çabası içinde bulunulan Gölcük'ün otobüs terminali birçok kesimin tepkisini çekiyor. Otobüs terminali yapımı konusunda Gölcüklüler, kentsel dönüşümün başlamasını bekliyor.

Gölcük'teki dönüşümde sosyal tesis yapılacak mı?

İlçemizde yaklaşık üç kilometrelik bir sahil şeridine sahip olan Kavaklı’da sosyal tesis olmaması, halkımızı Gölcük dışına itiyor. Kentsel dönüşüm projesi ile birlikte Kavaklı’da Gölcüklüler için birçok proje yapılabilir

Gölcük Adliye Sarayı açılış Haberi

Gölcük Adliye Sarayı açılış

Gölcük’te eski cezaevinin bulunduğu alana yaptırılan adliye sarayı tamamlandı.



6 Mart 2015 tarihinde temeli atılan Gölcük Adliye Sarayı, bugünden itibaren faaliyete geçiyor. 5 katlı bina, ilçenin ihtiyacını rahatlıkla karşılayacak. Bu haber toplam 1450 defa oKaynak: Gölcük Adliye Sarayı açılıyor 



Özgür...