27 / 04 / 2024

Gölcük Panayır mahallesinin altyapısı yenileniyor!

Gölcük Panayır mahallesinin altyapısı yenileniyor!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinin kırsal kesiminde yer alan ve doğası ile dikkat çeken Yazlık Panayır Mahallesinin sağlıklı atıksu altyapısına kavuşması için çalışmalara başlanıldı.




Gölcük ilçesinin kırsal kesiminde yer alan ve doğası ile dikkat çeken Yazlık Panayır Mahallesinin sağlıklı atıksu altyapısına kavuşması için çalışmalara başlanıldı.


KIRSAL ALANLARDA YATIRIMLAR


İSU Genel Müdürlüğü, şehir merkezlerinin yanı sıra kırsal kesimlerde yer alan yerleşim alanlarının da altyapı problemlerini çözmek için çalışmalarını yatırım programı kapsamında sürdürüyor. Bu kapsamda İzmit’te Sapakpınar, Karaabdülbaki, Çubuklubala, Gündoğdu, Kulmahmut, Kaynarca ve Hakkaniye’de, Gebze’de Mollafenari, Denizli ve Cumaköy’de, Dilovası’nda Çerkeşli ve Demirciler’de, Körfez’de Küllük ve Kışladüzü’nde, Kandıra’da Sucuali, Seyrek ve Sarısu’da, Kartepe’de Balaban, Nusretiye ve Şirinsulhiye mahallelerinde altyapı çalışmaları yürütüyor.



PANAYIR MAHALLESİ’NDE 8 KM ALTYAPI


Kurum, Gölcük ilçesine bağlı Yazlık Kadırga dinlenme bölgesinin üst kısmında yer alan Panayır Mahallesi’nin atıksu altyapısı problemlerini tamamlamak ve sağlıklı altyapıya kavuşmasını sağlamak için proje hazırladı. Boru döşeme çalışmalarının başladığı çalışmalarda, toplam 8 km kanalizasyon altyapısı ile 2 adet çeşitli büyüklükte fosseptik inşa edilecek. Koruge boruların kullanıldığı ve 1.5 milyon TL’ye mal olacak proje, 5 ay gibi sürede tamamlanacak.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön