02 / 05 / 2024

Gölcük Denizevler riskli alan

Gölcük Denizevler riskli alan

Kocaeli Gölcük ilçesine bağlı Denizevler Mahallesi'nde 198 bin 983 metrekare alan resmen kentsel dönüşüm kapsamında riskli alan ilan edildi. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gölcük Denizevler'de binalar kentsel dönüşüm bekliyor!

Denizevler Mahallesi'nde 1.5 yıl önce kentsel dönüşüm kapsamında yıkımlar başlanmıştı. 2 bina yıkılırken diğer binalar ise halen yıkılmayı bekliyor.

Gölcük Denizevler kentsel dönüşüm bakanlar kurulunda!

Denizevler Bölgesinin kentsel dönüşüm kapsamında riskli alan ilan edilmesi Bakanlar Kurulu'na gönderildi. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu.

Marmara Depremi'nin merkez üssü Gölcük'te riskli binalar yıkılıyor! 

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, güçlendirilmemiş olan orta hasarlı binaların yıkımı tüm hızıyla sürdürülüyor.

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Gölcük Denizevler'de yıkım tamam!

Gölcük Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca Sivritepe'de yapımı tamamlanan kentsel dönüşüm projesinden sonra Denizevler Mahallesinde tahliye edilen 48 binanın yıkımı tamamlandı. 

TOKİ Gölcük Sivritepe başvuruları bugün sona eriyor!

Gölcük Belediyesi tarafından Denizevler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Şirinköy Sivritepe’de hayata geçirilen TOKİ evleri için başvurular bugün sona eriyor.

Gölcük Denizevler Dönüşüm Projesi yükseliyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gölcük Belediyesi, Denizevler Dönüşüm Projesi'ni tamamlıyor.

Gölcük Denizevler Dönüşüm Projesi'nde binalar yükseliyor!

Kentsel Dönüşüm Projesi konusunda en hızlı ilerlemeyi sağlayan belediyeler arasında yer alan Gölcük Belediyesi, yılların sorunu olan Denizevler kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyor.  

Gölcük Denizevler Projesi’nde sona gelindi!

1999 depreminde hasar gören, daha sonra yıkılarak yeni yerde yapımına başlanan Gölcük Denizevler Projesi’nde inşaat çalışmaları hızlandı. Projenin 2019 yılında tamamlanması planlanıyor.

Gölcük Denizevler Kentsel Dönüşüm projesinde kuralar çekildi!

Gölcük Belediyesi tarafından hayata geçirilen Denizevler Kentsel Dönüşüm projesinde kuralar çekildi.

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz!

Kentsel Dönüşüm Projesi konusunda en hızlı ilerlemeyi sağlayan belediyelerin arasında yer alan Gölcük Belediyesi, yılların sorunu olan Gölcük Denizevler kentsel dönüşüm projesini hayata geçirdi.

Gölcük'te yapı yasaklı bölge hala boşaltılamadı!

Gölcük’te 1999 depremi sonrasında ağır hasarlı binalar yıkılırken, yapı yasaklı alan ilan edilen Denizevler Mahallesi’ndeki binalar hala boşaltılmadı..

Gölcük Denizevler'e dönüşüm kapsamında 541 konut!

Kentteki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gölcük Belediyesi Denizevler Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 541 konut, 14 dükkan ve 1 cami inşa ediyor.

Gölcük Denizevler Kentsel Dönüşüm Projesi yükseliyor!

Gölcük Denizevler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında üç ay önce Başbakan Binali Yıldırım tarafından Sivritepe Mahallesi´nde temeli atılan 541 adet konut, 14 adet dükkan ve bir camiden oluşan proje hızla yükseliyor.

Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Gölcük Belediyesi Denizevler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında üç ay önce Başbakan Binali Yıldırım tarafından Sivritepe Mahallesi´nde hayata geçirilen 541 konut, 14 dükkan ve bir camiden oluşan proje çalışmalarında inşatlar hızla yükseliyor.

Gölcük Denizevler riskli alan Haberi

Gölcük Denizevler riskli alan


BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2015/7608

Kocaeli İli, Gölcük İlçesi, Denizevler Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alanın riskli alan ilan edilmesi; Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 2/4/2015 tarihli ve 2286 sayılı yazısı üzerine, 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun 2 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 20/4/2015 tarihinde kararlaştırılmıştır.


Harita için