27 / 04 / 2024

Gölcük Gölü

Gölcük Gölü

Isparta'nın 12 kilometre güneybatısında yer alaıı volkanik Gölcük Gölü turizme açılıyor. Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, Gölcük Gölü'nün turizme açılması amacıyla 3 yıl önce çalışma başlattıklarını söyledi.

Kocaeli Gölcük'te 18 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 15 Haziran'da! 

Kocaeli Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Gölcük ilçesi, Hisareyn rezerv alanındaki 18 adet iş yerini satıyor. Peki Kocaeli Gölcük'te yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Marmara Depremi'nin merkez üssü Gölcük'te riskli binalar yıkılıyor! 

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, güçlendirilmemiş olan orta hasarlı binaların yıkımı tüm hızıyla sürdürülüyor.

Gölcük'te 23 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 1 Kasım'da! 

Kocaeli ili Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Gölcük ilçesinde yer alan 23 adet iş yerini satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

Gölcük depreminde hasar gören 6 katlı bina yıkılıyor!

Gölcük'te deprem sonrası yıkımlar devam ederken, tehlike arz eden binalarda tahliye edilerek yıkılıyor

Kocaeli Gölcük'te 28.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli Gölcük'te yer alan gayrimenkulü 28 milyon 814 bin 63 TL bedelle satışa çıkardı.

Gölcük Tabiat Parkı’nda terk edilen 25 bungalov ev ne olacak?

Gölcük Tabiat Parkı’nda 2018'de 7 milyon TL harcanarak yapılan fakat daha sonra mahkemenin yürütmeyi durdurma ve yıkılma kararı alması üzerine atıl durumda kalan 25 adet bungalov ev çürüyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, projeye en başından itibaren karşı çıktıklarını belirtti.

Eğirdir ve Gölcük Krater Gölü kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Isparta'da bulunan Eğirdir ve Gölcük Krater Gölü "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

Gölcük depreminin sembolü olan binalar yıkılıyor!

1999 yılında Gölcük'te meydana gelen deprem sonrasında basında haberlere konu olan meşhur 2 bina için yıkım kararı alındı. 

Gölcük'teki hasarlı binalar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük'te metruk durumdaki orta ve ağır hasarlı yapıların yıkımına başladı. 

Gölcük'te dev sağlık yatırımları tek tek tamamlanıyor!

Gölcük'te yapımına başlanan dev sağlık yatırımları tek tek hayata geçiriliyor. Gölcük 112 Acil Servis binası ve Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi tamamlanıp hizmete açıldı.

Gölcük'te kentsel dönüşüm projesinin yüzde 99'u tamam!

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Gürel, yüzde 99’u biten projeyle ilgili hak sahiplerinin bilgilendirilmesi gerektiğini söyledi.

İsmail Aynacı: Gölcük depreme hazır değil!

Kocaeli Gölcük İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı açıklama yaptı. Açıklamada Gölcük’ün deprem bölgesi olduğunu ve olası bir depremden etkileneceğini bu sebeple Gölcük’te hızlı bir şekilde kentsel dönüşümün yapılması gerektiğini vurguladı.

Gölcük Gölü Haberi

Gölcük Gölü


Isparta'nın 12 kilometre güneybatısında yer alaıı volkanik Gölcük Gölü turizme açılıyor. Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, Gölcük Gölü'nün turizme açılması amacıyla 3 yıl önce çalışma başlattıklarını söyledi. Hazırladıkları projenin Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından onaylandığını kaydeden Yılmaztürk, önümüzdeki yıl uygulama çalışmalarına başlayacaklarını aktardı. 


1991 yılında "Tabiat Parkı' olarak tescil edilen Gölcük Gölü'nün Isparta'nın eıı önemli rekreasyon alanı ve Isparta'yı en iyi tanıtacak alan olacağını vurgulayan Yılmaztürk, "İmar planını yaptık. Orada 'Abant'ı geçeceğiz' dedik. İnşallah, bunu yapacağız" diye konuştu. 5 bin hektarlık Gölcük Tabiat Parkı'nın 280 hektarlık bölümü içersinde uygulanması planlanan proje kapsamında, spor kompleksi, masal dünyası, macera parkı ve botanik bahçesi kurulacak. 


Sabah...