29 / 04 / 2024

Gölcük imar planı

Gölcük imar planı

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Gürel, yüzde 99’u biten projeyle ilgili hak sahiplerinin bilgilendirilmesi gerektiğini söyledi.

Gölcük'ün 4 yıllık strateji planı tartışıldı!

Gölcük Belediyesi Ekim ay Meclis toplantısının 2. oturumu gerçekleşti. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in başkanlığında toplanan meclis 2015 yılı bütçesini ve Gölcük'ün 4 yıllık stratejik planını tartıştı.

Gölcük ve Kocaeli yeni baştan imar edildi!

Şehirler yeniden hayata bağlandı BÜYÜK depremde ağır hasar gören Gölcük ve Kocaeli yeni baştan imar edildi. Aynı şekilde Sakarya ve Düzce'de de modern şehircilik anlayışına göre yeni yerleşim birimleri oluşturuldu.

Gölcük Devlet Konukevi'ni mahkeme reddetti!

Bolu Gölcük’te devlet konukevi planı onaylanmadı. Bolu İdare Mahkemesi Aralık ayında yürütmeyi durdurma kararı aldı. 

Gölcük Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!    

Gölcük Belediye Meclisi Mayıs Ayı toplantısı, Gölcük Belediyesi Meclis salonunda, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer Başkanlığında gerçekleştirildi.

Gölcük Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Gölcük Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında Gölcük Belediyesi Meclis toplantı salonunda yapıldı. Toplantıda imar konuşuldu.

Gölcük'te imar affı suistimaliyle mücadele!

Gölcük Orman İşletme Müdürlüğü, imar affını fırsat bilerek ormanda kaçak yapı gerçekleştirmek isteyenlere karşı mücadele ediyor...

Veysel Eroğlu'ndan Gölcük Tabiat Parkı ihalesi açıklaması!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Gölcük Tabiat Parkı ihalesinin iptali ile ilgili açıklama yaptı. Eroğlu, "Planı onaylandı, nerede ne yapılacağı belli ancak rekabet şartları sağlanmadığı için belediye iptal etti" dedi. 

Gölcük Devlet Hastanesi için imar planı tamam!

Gölcük’ün yeni devlet hastanesi için süreç hızlı işliyor. Hastanenin imar planları komisyondan geçti, meclis onayı sonrasında ihale aşaması başlayacak.

Gölcük'te imar toplantısı yapıldı!

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, geçen cuma günü tamamlanan mahalle delege seçimlerinin ardından soluğu köylerde aldı. Gölcük'te imar toplantısı yapıldı.

Gölcük Sivritepe kentsel dönüşüm imar planı askıda!

Kocaeli Gölcük ilçesi, Sivritepe Mevkii’nde 7,45 hektarlık rezerv yapı alanına ilişkin hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarılıyor...

Gölcük Belediyesi Ekim ayı toplantısında imar konuşuldu!

Gölcük Belediye Meclis Toplantısının Ekim ayı ayağı Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında gerçekleştirildi.

Gölcük için mimari plan hazırlandı!

Gölcük'te yapılması planlanan kentsel dönüşüm noktalarından biri, Gölcük'ün merkezindeki yaklaşık 40 bin metrekarelik alan olarak belirlenmişti. Merkezdeki dönüşüm için mimari plan hazırlanmış durumda..

Gölcük Batakdere'nin plan tadilatı kabul edildi!

Gölcük Belediye Meclisi’nin eylül ayı toplantısı önceki gün belediye toplantı salonunda yapıldı. Toplantıda İmar Komisyonu’nun Karaköprü Mahallesi Batakdere mevkiindeki parselin plan tadilatına ilişkin kararı kabul edildi

Gölcük'teki dönüşümde sosyal tesis yapılacak mı?

İlçemizde yaklaşık üç kilometrelik bir sahil şeridine sahip olan Kavaklı’da sosyal tesis olmaması, halkımızı Gölcük dışına itiyor. Kentsel dönüşüm projesi ile birlikte Kavaklı’da Gölcüklüler için birçok proje yapılabilir

Gölcük Hastanesi için 22 teklif var!

Yıllardır yapımı gündemde olan, ilçeye sözü verilen 250 yatak kapasiteli Gölcük Devlet Hastanesi binası için açılan ihale Sağlık Bakanlığında yapıldı. İhaleye 22 firma teklif verdi.

Gölcük imar planı Haberi

Gölcük imar planı

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, partilerinin çalışmalarıyla ilçe ve ülke gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Kocaeli Barış Gazetesi'nde yer alan habere göre; Başkan Fikret Gürel, konu hakkında şu ifadeleri kullandı: 

“Halkımızın geçimini yabani kestane toplayarak sürdürdükleri göz önüne alınırsa, hastalık veya çeşitli bahanelerle ağaçların yok edilmesi ile birlikte, adeta ağaç katliamının yapılmasında başka sebepler mi sunuluyor? Şimdi bazı kesimler ortaya çıkıp ‘Bunlar yine ortaya çıkıp ağaç mevzusunu dile getirdiler’ diyebilir ama ağaçlar, doğamızın oksijen üreticileridir. Biz, buna duyarlı bir vatandaş olarak el atıyor ve kamuoyunu bilgilendiriyoruz. Bir de Gölcük’te yapılması beklenen kentsel dönüşüm için yoğun çaba harcayan belediye başkanımıza da teşekkür ediyorum. Ama herhalde bir türlü yetkili bakanlık tarafından imza atılmadı. Kaldı ki yüzde 99’u bittiği görülmekte olan kentsel dönüşümle alakalı...