07 / 05 / 2024

gölcük toki başvuru tarihleri 2019

gölcük toki başvuru tarihleri 2019

Kocaeli Gölcük alt gelir başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 63 adet konut bulunuyor.

Kocaeli Gölcük'te 18 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 15 Haziran'da! 

Kocaeli Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Gölcük ilçesi, Hisareyn rezerv alanındaki 18 adet iş yerini satıyor. Peki Kocaeli Gölcük'te yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Gölcük'te 23 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 1 Kasım'da! 

Kocaeli ili Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Gölcük ilçesinde yer alan 23 adet iş yerini satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

Gölcük Belediyesi, Çayırova'da arsa satıyor!

Kocaeli İli Gölcük Belediye Başkanlığı, Çayırova'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Gölcük Coşkun Otel binasının kentsel dönüşümü onaylandı!

Gölcük merkezinde yer alan Coşkun Otel Binası ile ilgili kentsel dönüşüm için başvuru Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 

Kocaeli Gölcük'te 28.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli Gölcük'te yer alan gayrimenkulü 28 milyon 814 bin 63 TL bedelle satışa çıkardı.

Gölcük Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde hayata geçirilen millet bahçesi için inşaat çalışmaları başladı. Kısa sürede tamamlanması beklenen millet bahçesi 56 bin metrekare alana sahip olacak.

Yıldırım Sezer: Gölcük, depremden sonra sıfırdan yapıldı!

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 17 Ağustos 1999 depreminde ağır hasar görmüş ve yıkılması gereken bina olmadığını, yeni bir Gölcük'ün oluştuğundan bahsederek, "Gölcük depremle ilgili acı hatırayı unutmayacak ama bir yandan da geleceğe umutla bakmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Değirmendere’de inşa edilen Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin yapımında sona yaklaşıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Ayvacık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları!

Ayvacık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlara yer veriliyor.

Payas Çağlalık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları!

Payas Çağlalık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

TOKİ Saraycık 2020 başvuru şartları!

TOKİ Saraycık 2020 başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar için başvuru dönemi geçtiğimiz günlerde başladı.

Sincan Saraycık TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Sincan Saraycık TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 237 adet konuta yer veriliyor.

Gölcük alt gelir TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe alt gelir grubu projesi kapsamındaki konutlar için başvuru dönemi başladı.

gölcük toki başvuru tarihleri 2019 Haberi

gölcük toki başvuru tarihleri 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe alt gelir grubu projesi için başvuru heyecanı başladı. Projede toplam 63 adet konuta yer veriliyor.

Kocaeli Gölcük alt gelir başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Proje kapsamındaki konut tipleri 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Başvuru döneminin 19 Ağustos tarihi itibariyle başlayacağı TOKİ Gölcük projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık 2019 olarak belirlendi.

Açık satış yöntemiyle satışa çıkarılan TOKİ Kocaeli Gölcük Sivritepe alt gelir grubu projesi için başvurular Ziraat Bankası'nın Gölcük şubesi aracılığıyla kabul edilecek.

TOKİ Sivritepe alt gelir grubu projesinde konut fiyatları 172 bin 766 TL ile 234 bin 621 TL arasında değişiyor.

Yüzde 12 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Sivritepe alt gelir grubu projesi için ödenecek peşinat bedelleri 20 bin 731 TL ile...