07 / 07 / 2024

gölcük yan yolu

gölcük yan yolu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Gölcük’ün çıkışına yaptığı köprülü kavşak trafik ışıklarının ortadan kalkmasını sağlayarak D-130’da akıcılık sağladı

Gölcük'ün konut stoku yenilendi!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nde can kayıplarının yanı sıra binlerce binanın da yerle bir olduğu Gölcük'te 21 senede yapılan yatırımlarla sosyal ve kültürel alanlar ile ekonomik anlamda büyük gelişme yaşanıyor.

Gölcük TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?

Gölcük TOKİ kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 398 adet konut bulunuyor.

İzmit Yeni Gölcük Yolu'ndaki ahır yıkıldı!

İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü yetkilileri kentin Yeni Gölcük yolundaki viyadük altında bulunan ahırı yıktı. Yıkımın herhangi bir tatsızlığa karşı Zabıta kontrolünde yapıldığı bildirildi.

Gölcük Değirmendere'ye 200 yataklı hastane geliyor!

Gölcük Belediye Meclisi Mart Ayı toplantısı gerçekleştirildi. CHP’li Belediye Meclis Üyeleri, Değirmendere’ye yapılacak hastaneyle ilgili soruları yanıtladı. Bölgeye 200 yataklı yeni hastane yapılacak.

Gölcük Yeni Yazlık'a yürüyüş yolu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yapılan yürüyüş yolu tamamlandı.

Gölcük Asar Deresi’nin ıslahı 25 milyon TL'ye mal olacak!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 25 Milyon TL’ye mal olacak Gölcük Asar Deresi’nin ıslahı ve bununla birlikte gerçekleştirilen yan yolların geldiği son durumu yerinde denetledi.

Gölcük Yeni Yazlık’a yürüyüş yolu yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yürüyüş yolu oluşturuluyor.

Gölcük Belediyesi yatırıma doymuyor!

Gölcük Belediyesi, tüm ilçeye yönelik ana hizmetlerin yanında şehrin her köşesine, ihtiyaca göre farklı tesisler de inşa ediyor. Bundan sonra da yapılacak yeni projelerle birlikte bunlar yenilerini eklemeye devam edecek.

Kocaeli Eski Gölcük Köprüsü'nde sona gelindi!

Kocaeli Eski Gölcük Yolu üzerine yapılacak köprülü kavşağın Kurban Bayramı öncesinde trafiğe açılması planlanıyor.

Gölcük Hisar Deresi’nde yan yol çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük ilçesinde yer alan Hisar (Asar) Deresi’nde yan ve bağlantı yolları ile dere ıslahı çalışmaları yapacak.

Gölcük Sevgi Yolu caddesi genişletiliyor!

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi Sevgi Yolu Caddesi güzerhında yol genişletme çalışmalarına sürdürüyor.

Gölcük Yeni Yazlık'a yürüyüş yolu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yapılan yürüyüş ve bisiklet yolunda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Gölcük Yeni Yazlık’a yürüyüş ve bisiklet yolu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yürüyüş ve bisiklet yolu yapılıyor.

gölcük yan yolu Haberi

gölcük yan yolu

D-130 kısmı tamamlanan kavşakta bariyer ve aydınlatma montajı işleri sürüyor. Kavşağın yan yollarında da çalışmalar devam ediyor. Kuzeydoğu bölümündeki yan yolun zemini betonla kaplandı. Köprülü kavşağın altından donanma yönüne giden yol bölünmüş yol haline getirildi. Köprünün güney bölümünde bağlantı yolları çalışmaları sürüyor.


ALTYAPI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Köprülü kavşak, kuzey-güney yönünde uzanan Karaağaç Caddesi ve İlhan Tuba Caddesi’nden ulaşımın güvenli bir şekilde sağlanmasında da etkili olacak. Yan yollarda ve yaya yollarında düzenlemeler devam ediyor. Yan yolların tamamlanmasıyla birlikte kavşak bütünüyle hizmete girecek. Yan yollarda altyapı çalışmaları da sürüyor


2 AÇIKLIKLI KÖPRÜ

Proje kapsamında 75 bin metreküp kazı ve dolgu çalışması yapıldı. Köprülü kavşakta 5 bin metreküp beton, 450 metreküp ön germeli kiriş, 500 ton demir ve 2 bin metreküp taş duvar kullanıldı. 44 metre uzunluğundaki...