28 / 04 / 2024

Gold Konut adres

Gold Konut adres

Gold Konut Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Hızarcı tarafından kuruldu.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri'nde konut sayısını artırıyor! 3 bin 376 yeni konut geliyor!

Sınırlı Sorumlu Yenişehir Ankara Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ankara ili Yenimahalle İlçesi, Işınlar Mahallesi sınırları içerisinde, 2 bin 486 adet konut ve 84 adet işyerinden oluşan Adres Ankara Evleri'nde kapasite artışına gidiliyor.

Karasu Gold City nerede? Karasu Gold City konut fiyatları ne kadar?

Ekşioğlu İnşaat tarafından inşa edilen Karasu Gold City satışları devam ediyor. Peki, Karasu Gold City konut fiyatları ne kadar? Karasu Gold City nerede? İşte detaylar...

Karasu Gold City konut projesinde 36 ay vade, faizsiz ödeme fırsatı! Son 2 adet konut!

Ekşioğlu İnşaat tarafından Sakarya Karasu'da inşa edilen projde satışlar devam ediyor. Bu kapsamda Karasu Gold City konut projesinde 36 ay vade, faizsiz ödeme fırsatı sağlanıyor.

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Yatırımda yeni adres konut, borsa ve altın oldu! 

Yatırımda yeni adres resmen konut, borsa ve altın oldu. Kur korumada gelir elde edemeyen vatandaşlar konut, borsa ve altına yöneldi. 

Gold Konut Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Konut Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Hızarcı tarafından kuruldu.

Konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı!

Ocak - ekim döneminde yabancılara yapılan konut satışı bir önceki yıla göre yüzde 19,5 arttı. Ortadoğu ülkelerinden gelen yatırımcılar İngiliz ve Almanları solladı, konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı...

Emlak Konut Andromeda Gold açık artırma ihalesi ne zaman?

Emlak Konut GYO Andromeda Gold projesinde yer alan dükkan ve ticari üniteleri satışa çıkarıyor. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor. Emlak Konut Andromeda Gold açık artırma ihalesi ne zaman?

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık konut!

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık konut tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülen projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Adres Sancaktepe konut fiyatları!

Adres Sancaktepe konut fiyatları büyüklükleri ve konumlarına bağlı olarak değişiyor. İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçirilen projede toplam 300 adet daire yer alıyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi adres!

Daire fiyatlarının 248 bin TL'den başladığı projede 1.500 adet daire satışa çıkarıldı. Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi adres bilgilerine göre Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi'nde gerçekleşiyor.

Sultanbeyli Emlak Konut adres!

Emlak Konut GYO tarafından inşa edilen Sultanbeyli Konutları'nda 436 adet konuttan oluşan 10 katlı 10 blok ve 9 katlı 1 blok yer alıyor. Sultanbeyli Emlak Konut adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Andromeda Gold projesinde Ağaoğlu'nun satamadığı yerler Emlak Konut'a devrildi!

İstanbul Ataşehir'de Emlak Konut GYO ve Ağaoğlu ortaklığı tarafından My Towerland projesinin A bloğu olarak inşa edilen Andromeda Gold'da şaşırtan bir karara imza atıldı Ağaoğlu'nun satamadığı milyonlarca lira değerindeki daireler Emlak Konut'a devredildi

Gold Konut adres Haberi

Gold Konut adres

Gold Konut Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Hızarcı tarafından kuruldu.

Gold Konut Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi konusu:
1)- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar,soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek 2)- Gayrimenkul konusunda danışmanlık yapmak 3)- Şirket faaliyetlerinde kullanmak üzere her türlü motorlu kara taşıtlarının alınması,...