02 / 05 / 2024

Golden Horse Turizm adres 

Golden Horse Turizm adres 

Golden Horse Turizm Seyahat Organizasyon Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Aksoy tarafından kuruldu.

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Tokgöz tarafından kuruldu.

Golden Tile Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Tile Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Emrah Yıldız ve Nurhak Demir ortaklığında kuruldu.

Golden Moon Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Golden Moon Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta Abdul Saboor Rahımı tarafından kuruldu.

Golden Orient Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Orient Turizm İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Anar Mammadov tarafından kuruldu.

Şenocak Dış Ticaret Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Golden Cıty Hotel Şubesi açıldı!

Şenocak Dış Ticaret Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Golden Cıty Hotel Şubesi Beyoğlu’nda 3 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Sezayi Şenyuva ve Umut Egemen Şenyuva tarafından açıldı.

Golden Organizasyon Turizm İnşaat Nak.Gıda Ve Paz.Ticaret.İth.İhr.  Limited Şirketi kuruldu!

Golden Organizasyon Turizm İnşaat Nak.Gıda Ve Paz.Ticaret.İth.İhr.  Limited Şirketi Bayrampaşa’da  200 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Yıldırım tarafından kuruldu.

Golden Horse Turizm Seyahat Organizasyon Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Golden Horse Turizm Seyahat Organizasyon Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Aksoy tarafından kuruldu.

Golden Mng Turizm İnşaat Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Golden Mng Turizm İnşaat Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 440 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özdemir tarafından kuruldu.

Golden Rava Turizm Emlak İnşaat Nakliyat Otomotiv Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Rava Turizm Emlak İnşaat Nakliyat Otomotiv Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Diyar Agan, Kava Agan ve Süleyman Agan ortaklığında kuruldu.

Golden Hill Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Hill Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şakir Can tarafından kuruldu.

Golden Dream İstanbul Turizm İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Dream İstanbul Turizm İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Ercan ve Selim Bağcı tarafından kuruldu.

Golden Life Turizm Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Life Turizm Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sharafzad ve Jalal Esfahani ortaklığında kuruldu.

Golden Stone Dekorasyon İnşaat Hayvancılık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Stone Dekorasyon İnşaat Hayvancılık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Tezcan tarafından kuruldu...

Golden Horse Turizm adres  Haberi

Golden Horse Turizm adres 

Golden Horse Turizm Seyahat Organizasyon Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Aksoy tarafından kuruldu.

Golden Horse Turizm Seyahat Organizasyon Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi konusu:
TURİZM SEYAHAT 1.Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir, işletebilir, devir edebilir ve devir alabilir, daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubelerini kurabilir, işletebilir, iç ve dış turizm organizasyonlarını yapabilir, gezi turları düzenleyebilir, başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satabilir, bunlara ilişkin rezervasyonları yapabilir ve yaptırabilir, yolcu taşımacılığı, tur ve rehberlik hizmetleri, ulaşım, konaklama ve konusu ile ilgili danışmanlık ve aracılık hizmetleri yapabilir, kara, deniz ve hava ulaştırma araçları biletlerini rezervasyonunu yapabilir, satın alabilir ve satabilir. 2.Otel, motel, kamping,...