27 / 04 / 2024

Golden Mng Turizm İnşaat Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!


Golden Mng Turizm İnşaat Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 440 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özdemir tarafından kuruldu.



Golden Mng Turizm İnşaat Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 440 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özdemir tarafından kuruldu.

Golden Mng Turizm İnşaat Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
1-Fabrika ve tesislerin komple inşaatının ve montaj işlerinin yapımı ve petrol boru hatları,diğer boru hatları ,yüksek ve alçak gerilim elektrik tesisatları,enerji nakil hatları,telefon,telgraf ve diğer havi nakil hatları yapım ve montaj işlerini,onarım değişim ve restorasyon işlerini yapmak,yaptırmak. 2-İnşaat malzemeleri alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. birleştirme parçaları.3-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü soğutma, ısıtma ve iklimlendirme sistemlerine ait makine, alet, yedek parça, yardımcı madde yarı mamul, mamül ve konusuyla ilgili tesisleri üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 4-Ham kağıt, hassas kağıt, bantlı kağıt imalatı, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 5-Plastik hammaddeleri alım satımını yapmak. 6-Başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satabilir, bunlara ilişkin rezervasyonları yapabilir ve yaptırabilir, kara yoluyla yolcu taşımacılığı, tur ve rehberlik hizmetleri, ulaşım, konaklama ve konusu ile ilgili danışmanlık hizmetleri yapabilir, kara, deniz ve hava ulaştırma araçları biletlerini rezervasyonunu yapabilir, satın alabilir ve satabilir. 7-Kendi bordrosunda bulundurduğu işçilerle şirketlere dışardan kalıcı veya geçici işgücü temin etmek, işgücü veya dışarıdan işçilik faturası kesmek, taşeronluk hizmetleri vermek. 8-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü fuar düzenlemek ve bu faaliyetin tanıtımı amacıyla yayıncılık reklamcılık ve organizasyon işleri yapmak.


Geri Dön