30 / 04 / 2024

Golden Vısa İstanbul Turizm iletişim

Golden Vısa İstanbul Turizm iletişim

Golden Vısa İstanbul Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli Alı Mohamed Altoumı Abdulgader tarafından kuruldu.

A101’de saç şekillendirme seti 999 TL’ye, 7’li tornavida seti 59,90 TL’ye, sıvı geçirmez yatak alezi 149 TL’ye düştü!

A101, 7 Eylül’den itibaren indirime girecek ürünlerini tanıttı. Bu kapsamda, Fakir saç şekillendirme seti 999 TL’ye, 7’li tornavida seti 59,90 TL’ye, sıvı geçirmez yatak alezi 149 TL’ye düştü. İşte 7 Eylül 2023 A101 fiyat listesi...

V Mall İstanbul AVM'de pay satışı başlıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Başakşehir'de hayata geçirdiği yeni projesi V Mall İstanbul AVM'yi 2024 yılında tamamlayarak açmayı planlayan İsra Holding, gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiriyor. İşte ayrıntılar...

V Mall İstanbul AVM 2024'te açılıyor!

Başakşehir'de Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan alınan arsada İsra Holding tarafından inşa edilen V Mall İstanbul AVM, 2024 yılının ilk çeyreğinde kapılarını açıyor.

V Mall İstanbul AVM 2023'te açılıyor!

İsra Group İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan V Mall İstanbul AVM 2023'te kapılarını açacak. 1.2 milyar TL'lik yatırımla inşa edilen Başakşehir V Mall AVM'nin 40 bin metrekare kiralanabilir alanı olacak.

V Mall İstanbul için ilk kazma vuruldu!

1 milyar 200 milyon TL değerindeki ‘V Mall İstanbul’ Alışveriş Merkezi için ilk kazma vuruldu...

Oversea Trade Solutions B.V. Merkezi Hollanda İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Oversea Trade Solutions B.V. Merkezi Hollanda İstanbul Merkez Şubesi bugün Tuzla 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Saçmacıoğlu tarafından kuruldu.

Golden Vısa İstanbul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Golden Vısa İstanbul Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli Alı Mohamed Altoumı Abdulgader tarafından kuruldu.

Murat Tabanlıoğlu: AKM İstanbul'un yeni bir merkezi olacak!

Yeni AKM projesinin mimarı Murat Tabanlıoğlu, "Yeni AKM projesini cıvıl cıvıl, İstanbul'un yeni bir merkezi olacak"  dedi.

Boğaz’a kıyısı olan ilçeler için düzenleme reddedildi!

CHP’li Meclis üyesi Hüseyin Sağ, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nde ''Boğaz’a kıyısı olan ilçelerle ilgili düzenleme yapalım. Kot oyunu ile rant sağlamayalım” dedi. Teklif, İBB tarafından reddedildi.

İstmarina'nın özel sağlık tesisinin yapı ruhsatı alındı!

İstanbul'un Kartal ilçesinde " İstanbul Kartal Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi " kapsamında hayata geçirilen İstmarina projesinin özel sağlık tesisine ait yapı ruhsatı 18 Mayıs'ta alındı.

Aydos Country ile orman havasıyla sağlıklı bir yaşam!

Sinpaş GYO’nun Aydos Ormanı’nın hemen yanında ,“İstanbul Anadolu Yakası’nın en doğal projesi” olarak geliştirdiği Aydos Country, orman havasıyla sağlıklı bir yaşamın kapılarını açıyor.

Aydos Country: Sağlıklı yaşamın İstanbul'daki adresi!

Sinpaş GYO’nun Aydos Ormanı’nın hemen yanında ,“İstanbul Anadolu Yakası’nın en doğal projesi” olarak geliştirdiği Aydos Country projesi, oksijeni bol orman havası ve sağlıklı zinde yaşam sunmasıyla öne çıkıyor.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Golden Vısa İstanbul Turizm iletişim Haberi

Golden Vısa İstanbul Turizm iletişim

Golden Vısa İstanbul Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli Alı Mohamed Altoumı Abdulgader tarafından kuruldu.

Golden Vısa İstanbul Turizm Limited Şirketi konusu:
TURIZM VE SEYAHAT ACENTALIGI ULUSLARARASI VE SEHIRLERARASI YOLCU TASIMACILIGI a. Yurt içinde ve yurt dısında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dısında konaklama, seyahat tasıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmus acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulasım araçları için her türlübileti satmak ve bu maksatla bilet satıs yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat isletmeciligi yapmak, gemi ve yat kiralamak ve anasözleşmesinde yazılı işler

Golden Vısa İstanbul Turizm Limited Şirketi adres: Kemalpaşa Mah.Ağa Yokuşu Sk. No.19/301...