29 / 04 / 2024

Aydos Country: Sağlıklı yaşamın İstanbul'daki adresi!

Aydos Country: Sağlıklı yaşamın İstanbul'daki adresi!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Aydos Country

Sinpaş GYO’nun Aydos Ormanı’nın hemen yanında ,“İstanbul Anadolu Yakası’nın en doğal projesi” olarak geliştirdiği Aydos Country projesi, oksijeni bol orman havası ve sağlıklı zinde yaşam sunmasıyla öne çıkıyor.




AYDOS COUNTRY ÖDEME KOŞULLARI VE FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ


Tıp dünyasının saygın dergilerinde son dönemde yayınlanan araştırmalarda, ormanlık bölgelere yakın yaşayanların birçok riskten korunabildiğine dair araştırmalar yer alıyor. Bol oksijen kaynağı sunan bu bölgeler özellikle çocuklar ve yaşlılar için tavsiye edilirken, sağlığına ve dinç kalmaya dikkat eden her yaştan insan için de önemli bir seçenek sunuyor.


Sinpaş GYO’nun, İstanbul Anadolu Yakası’nda, Sancaktepe’de Aydos Ormanı’nın hemen yanı başında yer alan konsept projesi Aydos Country, şehrin gürültü ve stresinden uzak, doğa ile iç içe konumu ve mimari özellikleriyle kısa sürede büyük beğeni topladı.  Doğanın kalbinde country tarzı yaşam fırsatı sunan projede, 50 dönümlük arazi üzerinde her biri geniş balkonlara sahip orman ve şehir manzaralı 900 daire yer alıyor.


Aydos Country, 537 metre yüksekliğiyle İstanbul’un en yüksek noktası olan Aydos Tepesi’ne komşu. Tamamıyla çam ormanlarıyla kaplı yaklaşık 10 kilometrekarelik bir alana yayılan Aydos Tepesi, bulunduğu Sancaktepe bölgesini İstanbul’un kişi başına düşen en fazla yeşil alanı haline getiriyor.


Web Adresi: http://aydoscountry.com/



projeye sor



Geri Dön